Προς το περιεχόμενο

Θα ήθελα γνώμες για ένα πραγματικά τρομακτικό θρίλλερ!

xristos896

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τιτλους μπορω να σου βρω πολλους και να στους πω.

Σημασια ομως δεν θα εχει καμια.

Αυτο που εχει σημασια να σου πω ομως, ειναι να ψαχτεις προς Japan μερια.

Στο μηκος κυματος που ζητησες ταινια, ειναι σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τα

γιαπωνεζικα. Ουτε αιμα θα δεις, ουτε ερωτες και μλκιες... Pure θριλερ για

να νοιωθεις τη τριχα να σηκωνεται.

Βραδυ παντα, σκοταδι, μπουκαλακι νερο (διπλα για να μη ξεροκαταπινεις),

και αν θες παρεα (για να γυρισεις να πεις "παει χεστηκα")...

Δημοσ.
Τσεκαρε και το old boy http://www.imdb.com/find?s=all&q=old+boy

Θυμαμαι οτι μου ειχε κανει εντυπωση.

Αν το εχει καποιος πιο προσφατο ας δωσει καμια λεπτομερεια.

Δεν είναι τρόμου το συγκεκριμένο.

Το χω δει (όσο άντεξα) πρόσφατα και το μπήκε στο bottom 10 των ταινιών μου :P (αναμενόμενο απ τη βαθμολογία που χει στο imdb). Εντάξει γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.

Eχω την εντυπωση οτι δεν εχεις δει το καλυτερο,το τελος δηλαδη,γιατι ολη την απεχθεια την δημιουργει το φιναλε απ΄οτι θυμαμαι:eek:αλλα οπως λες γουστα ειναι αυτα.:-)

Δημοσ.
θα το πω οσο ποιο ομορφα μπορω, νομιζα οτι μονο αμερικανακια θα λεγανε οτι το paranormal activity ειναι σοβαρο θριλερ και μου φανηκε απιστευτο το ολο hype. Η ταινια ειναι γτπκ (για τον κατσο καβαλα), εντελος ερασιτεχνικη, εντελος βαρετη, εντελος απιστευτη, χωρις σοβαρη ιστορια, χωρις ουτε 10 δευτερολεπτα τρομαγματος, 10 μαμημενα δευτερολεπτα ετσι, δεν ζητω κατι υπερβολικο. Ενα βλαμενο ζευγαρι καθετε ολη μερα σαν ανεργοι και συζητανε για ηχους που ακουνε, ο τυπος στηνει καμερες και μικροφωνα για να δει μηπως γραψει τιποτα. Για καθε μιση ωρα που τον ξυνουν πανε και λιγο στο κρεβατι, οπου πλεον βλεπουμε μεσα απο την καμερα τι συμβενει. Ε ακουμε κανα θορυβο, κανα ψιτ, και πισω για υπνο. Την επομενη μερα τον ξυνουν αλη μιση ωρα και πισω για υπνο, μετα αντι για ενα θορυβο ακουνε 2 θορυβους. Μετα τον ξυνουν και μετα πανε για υπνο. Μετα αντι για θορυβο απλα βλεπουν πατημασιες. Big fucking deal, σιγα μην αλλαξω πανα απο τον φοβο! Οποιος βρισκει την ταινια αξιολογη η τρομακτικη πραγματικα θελει εξεταση, ελεος!! Το να συγκρινουμε αυτη την ταινια με εξορκιστη η διαβαζω λεει οτι ξαναφερε την χιτσκοκικη ατμοσφαιρα στα θριλερ και τρελαινομαι, εχουμε χασει τελειως την μπαλα??

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα εκτός από το τελευταίο.Το μόνο που είχε η ταινία είναι η χιτσκοκική ατμόσφαιρα.Ατμόσφαιρα μόνο και τίποτε άλλο.Στα υπόλοιπα όσα λες +100000000.

Η πιο βαρετή ταινία που έχω δει ποτέ μου.Για κάψιμο είναι.Μήπως πίναν κανένα μπάφο την ώρα που την βλέπανε εκεί στα φεστιβάλ που την βράβευσαν και τους φάνηκε ωραία;Τι να πω πραγματικά τραγική.Και μια κούνια να βάλεις να πηγαίνει πέρα δώθε αργά και βασανιστικά για 5 λεπτά και καλά ότι κάθεται το φάντασμα εκεί και μετά από τα αργά βασανιστικά λεπτά ακουστεί ένα μπού,μια ατμόσφαιρα ανατριχίλας την φτιάχνεις.Τι πάει να πεί;;;Ότι θα κάτσω να τραβήξω βίντεο την κούνια στη γειτονιά μου και θα την στείλω σε φεστιβάλ;

Οι λάτρεις του είδους ας δούνε την 9η πύλη.Αυτό όχι μόνο δεν έχει να κάνει ούτε με μεταφυσικά,δεν είναι καν ταινία.Μια ατμόσφαιρα ότι υπάρχει ένα φάντασμα στο σπίτι χωρίς υπόθεση,χωρίς πλοκή,χωρίς εξιχνίαση,χωρίς τίποτε απολύτως.Άμα την δει κανείς βράδυ,και πιέσει τον εαυτό του να κάτσει να την δει και κάθετε και περιμένει να δεί τι θα γίνει με τρελή αφοσίωση,υπάρχει και περίπτωση να ανατριχιάσει λίγο.Αλλά για να το ξαναπώ.Και πόρτα να ακούς να τρίζει σιγά σιγά για 10 λεπτά και να είσαι αφοσιωμένος εκεί,ανατριχιάζεις.Δεν είναι και big deal αυτό.

Btw όποιος βρήκε την ταινία αυτή εξαιρετική ας το γράψει να ξέρουμε ποια άτομα έχουν τελείως άκυρο γούστο για εμάς(που την χαρακτηρίζουμε τελείως μάπα) να αποφεύγουμε προτάσεις τους συχνότερα.:-D

Δημοσ.

Ειναι πολυ βαρετο βασικα..

Ειναι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω..

Ολη τη μερα ειναι λες και βλεπεις το big brother και τη νυχτα συμβαινουν καποια πραγματα. Τα οποια πραγματα οσο περνανε οι νυχτες γινονται ολο και πιο εντονα. Οχι εντονα ετσι ωστε να σε τρομαξουν ομως. Εντονα του στυλ "αντε ρε μλκες που το πατε". Εχω δει και καλυτερες, το rec για παραδειγμα ειναι απειρως πιο τρομακτικο

Δημοσ.
Ποοο, κι εγώ την περίμενα πως και πως μετά από αυτά που διάβασα online..Δηλαδή κάτι όπως το blair witch project είναι? Μπλιαχ

Όχι το blair witch είναι ταινιάρα.Αυτό δεν είναι ούτε καν ταινία.

Δημοσ.
Όχι το blair witch είναι ταινιάρα.Αυτό δεν είναι ούτε καν ταινία.

To blair witch ειναι ταινιαρα? Φανταζομαι οτι δουλευομαστε μεταξυ μας τωρα. Να μου πεις σε αρεσε εσενα να πω οκ αλλα ταινιαρα αυτο το αποβρασμα....not in this lifetime.

Δημοσ.
To blair witch ειναι ταινιαρα? Φανταζομαι οτι δουλευομαστε μεταξυ μας τωρα. Να μου πεις σε αρεσε εσενα να πω οκ αλλα ταινιαρα αυτο το αποβρασμα....not in this lifetime.

Για το είδος του.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...