Chinaski Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Θελεις θριλερια τρελη....Touching the void. Θριλερ η κατασταση.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Θελεις θριλερια τρελη....Touching the void. Θριλερ η κατασταση. Εκπληκτικη ταινια αλλα τρομου δεν μπορεις να την πεις.
Höfdingadrapa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δεν κοίταξα αν υπάρχει ανάλογο θέμα, ενιγουεϊ, εχθές είδα το ''the last house on the left''. Να το δείς και αυτό, εμένα μου άρεσε πολύ... ειδικά η σκηνή του βιασμού, δε ξέρω, τη λυπήθηκα τη κακομοίρα, έπαιξαν όλοι πολύ καλά
Members gsarig Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δεν κοίταξα αν υπάρχει ανάλογο θέμα, ενιγουεϊ, εχθές είδα το ''the last house on the left''.Να το δείς και αυτό, εμένα μου άρεσε πολύ... ειδικά η σκηνή του βιασμού, δε ξέρω, τη λυπήθηκα τη κακομοίρα, έπαιξαν όλοι πολύ καλά Το αυθεντικό λες ή το remake που γυρίστηκε πρόσφατα (νομίζω από Έλληνα σκηνοθέτη); Το πρώτο πάντως, του 70, δεν μου άρεσε καθόλου. Σε κάτι φάσεις που υποτίθεται ότι έπρεπε να τρομάξεις, με έπιαναν γέλια Για το καινούριο πάντως άκουσα καλά λόγια αν και δεν το έχω δει ακόμα...
ikaruga24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Το αυθεντικό λες ή το remake που γυρίστηκε πρόσφατα (νομίζω από Έλληνα σκηνοθέτη); Το πρώτο πάντως, του 70, δεν μου άρεσε καθόλου. Σε κάτι φάσεις που υποτίθεται ότι έπρεπε να τρομάξεις, με έπιαναν γέλια Για το καινούριο πάντως άκουσα καλά λόγια αν και δεν το έχω δει ακόμα... To καινουργιο ειναι απλα :shock: Θα νομιζεις πως βλεπεις ευρωπαικο cinema με τον τροπο που ειναι σκηνοθετημενο.
Höfdingadrapa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Το καινούργιο λέω. Για το παλιό δεν έχω ιδέα.
Lucifer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Επόμενη δοκιμή, πάμε Shutter. Του 2004, όχι την αμερικανική εκδοχή που κλασσικά του γ**ησε τη μάνα.
ducatirulez Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Σε τυχαια σειρα: Rosemary's Baby Εxorcist Martyrs Event horizon Ring(china) The Blair Witch Project
xristos896 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Παιδια...αμα είναι το event horizon που τοσο λετε να είναι σαν το rec αφηστε το , να μου λειπεί...μπορεί να μην μου άρεσε και τόσο επείδη στην πορεία(σχεδόν αρχή) κατάλαβα οτι έιχα δει την αμερικάνικη(karantine=καραντίνα) οπότε ήξερα τι θα γίνει γιατί δεν είχαν αλλάξει τπτ !Ντάξει δν ξέρω ίσως ήταν καλή...ακούστε την άποψη ενός φίλου μου που λογικά αμα το δει θα απαντήσει(ήταν μαζί μου στην ταινία και δεν την είχε ξαναδει!Δεν μου αρέσουν πολύ οι ζομποκαταστάσεις!Επείσης με ζάλησε λίγο ο <pamplo>!Ελπίζω να μου αρέσει το event horizon!
Chinaski Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Εκπληκτικη ταινια αλλα τρομου δεν μπορεις να την πεις. Εξαρταται τι σου προξενει οτι την βλεπεις. Πανω-κατω οτι σου προξενει και ενα θριλερ. Αγωνια, τρομο κτλπ . Εγω το θεωρω ενα απο τα καλυτερα ψυχολογικα θριλερ. Και μονο που προσπαθουσα να βαλω τον εαυτο μου στη θεση του πρωταγωνιστη εκλανα μεντες. σορρυ για το οφ τοπικ.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Σε τυχαια σειρα: Rosemary's Baby Εxorcist Martyrs Event horizon Ring(china) The Blair Witch Project E οχι και China το Ringu
ducatirulez Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 My mistake αλλα πιστευω καταλαβε πιο εννοουσα
Absinthe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Φοβερο γελιο το event horizon. Γελαγα με την ψυχη μου.
dismemberer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δε μπορουσα να κοιμηθω με το paranormal activity... Καθε φορα που ουρλιαζε η Κειτι με ξυπναγε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.