Προς το περιεχόμενο

Θα ήθελα γνώμες για ένα πραγματικά τρομακτικό θρίλλερ!

xristos896

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nightmare on elm street.... 1-6

ΟΛΑ

Η αλλιώς ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες...

Σήμερα... 2009 πιθανότατα να σου φανεί βαρετό και γελοίο.. Κάποτε με είχε κάνει να προσπαθώ να μην κοιμηθώ...

Είναι η μοναδική ταινία του είδους που "δεν σε αφήνει να κοιμάσαι το βράδυ¨.

Αν αντέξεις την παλαιότητα πιστεύω θα σου αρέσει..

Btw το REC ήταν μέτριο.. Σε μένα άρεσε αλλα στους άλλους που το βλέπαμε μαζί φάνηκε αδιάφορο...

Μόνο 1-2 σκηνές και υπο συνθήκες έχουν το FUCK!! effect..

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν παλικάρια, αφήστε έληενζ και πινχεντζ και δαχτυλήθρες και μπικουτί και ζόμπι-μογγολάκια και νοιώστε EVENT HORIZON.-

Δημοσ.
θα το πω οσο ποιο ομορφα μπορω, νομιζα οτι μονο αμερικανακια θα λεγανε οτι το paranormal activity ειναι σοβαρο θριλερ και μου φανηκε απιστευτο το ολο hype. Η ταινια ειναι γτπκ (για τον κατσο καβαλα), εντελος ερασιτεχνικη, εντελος βαρετη, εντελος απιστευτη, χωρις σοβαρη ιστορια, χωρις ουτε 10 δευτερολεπτα τρομαγματος, 10 μαμημενα δευτερολεπτα ετσι, δεν ζητω κατι υπερβολικο. Ενα βλαμενο ζευγαρι καθετε ολη μερα σαν ανεργοι και συζητανε για ηχους που ακουνε, ο τυπος στηνει καμερες και μικροφωνα για να δει μηπως γραψει τιποτα. Για καθε μιση ωρα που τον ξυνουν πανε και λιγο στο κρεβατι, οπου πλεον βλεπουμε μεσα απο την καμερα τι συμβενει. Ε ακουμε κανα θορυβο, κανα ψιτ, και πισω για υπνο. Την επομενη μερα τον ξυνουν αλη μιση ωρα και πισω για υπνο, μετα αντι για ενα θορυβο ακουνε 2 θορυβους. Μετα τον ξυνουν και μετα πανε για υπνο. Μετα αντι για θορυβο απλα βλεπουν πατημασιες. Big fucking deal, σιγα μην αλλαξω πανα απο τον φοβο! Οποιος βρισκει την ταινια αξιολογη η τρομακτικη πραγματικα θελει εξεταση, ελεος!! Το να συγκρινουμε αυτη την ταινια με εξορκιστη η διαβαζω λεει οτι ξαναφερε την χιτσκοκικη ατμοσφαιρα στα θριλερ και τρελαινομαι, εχουμε χασει τελειως την μπαλα??

Μπορεί να έχεις δίκιο αλλα το μόνο π χάνω είναι δυο ωρίτσες!:P!By the way, ωραίο κείμενο!:-D:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:24 ----------

Λοιπόν παλικάρια, αφήστε έληενζ και πινχεντζ και δαχτυλήθρες και μπικουτί και ζόμπι-μογγολάκια και νοιώστε EVENT HORIZON.-

ΟΚ, ευχαριστώ...άλλη μια ταίνια στην <σίγουρη λίστα> επειδή δεν είσαι ο πρώτος π το λέει!

• Members
Δημοσ.

Τελικά, με τα πολλά θα κάτσω να το δω κι εγώ το event horizon...

Επίσης, ένα θρίλερ που όταν το είχα δει (αρκετά παλιά βέβαια) με είχε τρομάξει, είναι το Jacobs Ladder. Υπόθεση πάντως έχει σίγουρα (όπως ζητάς στο αρχικό post) και είναι γενικά καλή ταινία.

Α, δες και το AngelHeart (Δαιμονισμένος Άγγελος). Επίσης καλό.

edit: Και το Don't Look Now, αν και παλιό είναι πολύ ατμοσφαιρικό και τρομακτικό χωρίς να καταφεύγει σε ειδικά εφέ και σπλατεριές (ένα-ένα τα θυμάμαι :lol:)

edit2: Η Προφητεία (The Omen), επίσης, είναι καλή αν είσαι 15. Εγώ σε αυτή την ηλικία την είχα δει (ίσως και λίγο μικρότερος) και τα είχα κάνει πάνω μου (άλλες εποχές βέβαια τότε - τρομάζαμε πιο εύκολα... :P.

Δημοσ.

Είχα κατεβάσει το REC εδώ και καιρό αλλά τα Ισπανικά άρχισαν να μου τη βαράνε πολύ άσχημα στο ακουστικό μου νεύρο. ''Μόλις η τύπισσα έβαλε το καπέλο του πυροσβέστη'' το έκλεισα.

Παρόλα αυτά, το είδα εχθές ΌΛΟ παρακαλώ, μόνο και μόνο για να δω αυτή τη τόσο τρομερή σκηνή που περιγράφει ο praetorianos. Ανυπομονώ να μου πεις ποιά είναι αυτή η σκηνή φίλε. :-D

Δημοσ.
Τελικά, με τα πολλά θα κάτσω να το δω κι εγώ το event horizon...

Επίσης, ένα θρίλερ που όταν το είχα δει (αρκετά παλιά βέβαια) με είχε τρομάξει, είναι το Jacobs Ladder. Υπόθεση πάντως έχει σίγουρα (όπως ζητάς στο αρχικό post) και είναι γενικά καλή ταινία.

Α, δες και το AngelHeart (Δαιμονισμένος Άγγελος). Επίσης καλό.

edit: Και το Don't Look Now, αν και παλιό είναι πολύ ατμοσφαιρικό και τρομακτικό χωρίς να καταφεύγει σε ειδικά εφέ και σπλατεριές (ένα-ένα τα θυμάμαι :lol:)

edit2: Η Προφητεία (The Omen), επίσης, είναι καλή αν είσαι 15. Εγώ σε αυτή την ηλικία την είχα δει (ίσως και λίγο μικρότερος) και τα είχα κάνει πάνω μου (άλλες εποχές βέβαια τότε - τρομάζαμε πιο εύκολα... :P.

Την προφητεία την έχω δει...θενκς για τα υπόλοιπα!

Δημοσ.

toyfas δεν αναφερω πουθενα εισπρακτικες επυτιχιες, ουτε σημενει οτι αν κατι βγαζει τρελα λεφτα οτι ειναι καλο. Τα ηξερα τα ποσα και για αυτο δεν ειπα οτι δεν παει καλα, απλα οτι ειναι αδικαιολογητο το hype και οι κριτικες.

αλλα ακομα και με τοσο hype kai marketing δεν καταλαβαινω πως εβγαλε τοσα λεφτα, διοτι το hype πρεπει λογικα να σταματαει απο τη στιγμη που το βλεπουν το εργο καμποσες χιλιαδες και συνηδητοπειουν οτι τους κοροιδεψαν. Ναι η ταινια κοστισε 10 χιλιαρικα και για τοσο μοιαζει να ειναι γυρισμενη σε ολα τα επιπεδα, nuff said! Οποιοσδηποτε εδω μεσα μπορουσε να την γυρισει με τα ιδια λεφτα και παρομοιο αποτελεσμα.

Δημοσ.

Οταν ειχε βγηκε σε κασετα το ειδα με τους γονεις μου και δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ. Κατι μου λεει οτι αν το ξαναδω θα παθω τα ιδιο. Δεν αλλαζουν οι ανθρωποι.

Δημοσ.
Nightmare on elm street.... 1-6

ΟΛΑ

Η αλλιώς ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες...

Σήμερα... 2009 πιθανότατα να σου φανεί βαρετό και γελοίο.. Κάποτε με είχε κάνει να προσπαθώ να μην κοιμηθώ...

Είναι η μοναδική ταινία του είδους που "δεν σε αφήνει να κοιμάσαι το βράδυ¨.

Αν αντέξεις την παλαιότητα πιστεύω θα σου αρέσει..

Btw το REC ήταν μέτριο.. Σε μένα άρεσε αλλα στους άλλους που το βλέπαμε μαζί φάνηκε αδιάφορο...

Μόνο 1-2 σκηνές και υπο συνθήκες έχουν το FUCK!! effect..

Ευχαριστώ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:09 ----------

Οταν ειχε βγηκε σε κασετα το ειδα με τους γονεις μου και δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ. Κατι μου λεει οτι αν το ξαναδω θα παθω τα ιδιο. Δεν αλλαζουν οι ανθρωποι.

Βαλσαμομένε με φτιάχνεις...:P:devil::P

Δημοσ.
Είχα κατεβάσει το REC εδώ και καιρό αλλά τα Ισπανικά άρχισαν να μου τη βαράνε πολύ άσχημα στο ακουστικό μου νεύρο. ''Μόλις η τύπισσα έβαλε το καπέλο του πυροσβέστη'' το έκλεισα.

Παρόλα αυτά, το είδα εχθές ΌΛΟ παρακαλώ, μόνο και μόνο για να δω αυτή τη τόσο τρομερή σκηνή που περιγράφει ο praetorianos. Ανυπομονώ να μου πεις ποιά είναι αυτή η σκηνή φίλε. :-D

Κοίτα όλη η ταινία έχει απόσταση από αυτό που κυριλέ ονομάζουμε χεσμεντέν. Έχω δει και τρομακτικότερες. Όμως

Το τελευταίο δεκάλεπτο όπου αποκαλύπτουν το δωματιάκι, με τα κεριά τους διαβόλους και τους τριβόλους, με τους ήχους που ακούγονται στο τριγύρω, τις ψαλμωδίες και τον μαλάκα τον καμεραμαν που δεν μπορεί να κάνει focus κάπου (άρα σε αντίθεση με άλλα θρίλερ, δεν μπορείς να προβλέψεις πότε θα σου πεταχτεί τι), απογειώνεται όταν ανακαλύπτουν το πατάρι.

Εκεί ανεβαίνει η κάμερα και γυρίζει ένα τριγύρω και τελευταίο δευτερόλεπτο έγινε το μπαμ :P. Ντάξει εκεί την περίμενες αλλά η όλη εισαγωγή για αυτή την σκηνή για μένα ήταν πολύ καλή.

Επίσης μια σκηνή, λιγότερο τρομακτική βέβαια, ήταν με την γριά που δεν την έβρισκαν εκεί που την άφησαν. Το αμέσως επόμενο λεπτό ήξερες τι πρόκειται να συμβεί και ήσουν στην τσίτα.

Δημοσ.
Κοίτα όλη η ταινία έχει απόσταση από αυτό που κυριλέ ονομάζουμε χεσμεντέν. Έχω δει και τρομακτικότερες. Όμως

Το τελευταίο δεκάλεπτο όπου αποκαλύπτουν το δωματιάκι, με τα κεριά τους διαβόλους και τους τριβόλους, με τους ήχους που ακούγονται στο τριγύρω, τις ψαλμωδίες και τον μαλάκα τον καμεραμαν που δεν μπορεί να κάνει focus κάπου (άρα σε αντίθεση με άλλα θρίλερ, δεν μπορείς να προβλέψεις πότε θα σου πεταχτεί τι), απογειώνεται όταν ανακαλύπτουν το πατάρι.

Εκεί ανεβαίνει η κάμερα και γυρίζει ένα τριγύρω και τελευταίο δευτερόλεπτο έγινε το μπαμ :P. Ντάξει εκεί την περίμενες αλλά η όλη εισαγωγή για αυτή την σκηνή για μένα ήταν πολύ καλή.

Επίσης μια σκηνή, λιγότερο τρομακτική βέβαια, ήταν με την γριά που δεν την έβρισκαν εκεί που την άφησαν. Το αμέσως επόμενο λεπτό ήξερες τι πρόκειται να συμβεί και ήσουν στην τσίτα.

Συμφωνώ το έργο είχε ατμόσφαιρα και μετά από τα πρώτα λεπτά που σε κάνει να χαλαρώνεις με τίποτα δεν περιμένεις αυτή την εξέλιξη.

• Members
Δημοσ.
το είδα εχτές καλό ήταν ειδικά για την εποχή του.

Κι εγώ χθες το είδα τελικά... βλεπόταν, αλλά δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα...

ένα άλλο θρίλερ που είχε προτείνει ο soturin ή ο slipknot νομίζω σε κάποιο άλλο topic, είναι και το La habitación del niño. Αν και τηλεοπτική παραγωγή, είναι ατμοσφαιρικό και αρκετά τρομακτικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...