xristos896 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Όπως αναφέρω και στον τίτλο , ψάχνω ένα θρίλλερ που να έιναι ΠΟΛΥ τρομακτικό... όχι απο αυτά π όλη την ώρα να έιναι με αίματα και τετοια... δεν έχω πρόβλημα με τα αίματα αλλα , συχνά , αυτά δεν είναι πολυ τρομακτικά(π.χ SAW)!Θέλω κάτι που να με κάνει να χεστώ(σορρυ για την εκφραση) πάνω μου και να μην κοιμάμε το βράδυ... :devil: Θα ή8ελα να έχει πολύ γεμάτο(για να μν πω γαματο) θέμα... Συνοψίζοντας...θέλω ένα θρίλλερ με ενδιαφέρουσα υπόθεση και πολύ τρομακτικό! Αυτα...ευχαριστώ και δεν νομίζω να ζητάω πολλά!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:05 ---------- Να προσθέσω ότι δεν είναι ανάγκη το <καλό σενάριο> και ο <ο τρόμος> να έιναι σε μια ταινία... αν έχετε δηλαδή κάτι που έχει πολύ καλό θέμα αλλα δεν είναι τρομακτίκο και αντίθετα δεν έχω προβλημα...προτείνετε ελεύθερα!
Mvpgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Καταλαβαίνω ότι όταν λες "θρίλερ" εννοείς τρόμου. Δεν ξέρω από τρόμου, καθώς όσα έχω δει είναι splatterιες κι από σενάριο μηδέν, αλλά από thriller θα σου προτείνω: The shinning (το original με τον Nicholson, όχι τη μούφα τη διασκευή) Psycho (το κλασικό του Hitchcock) The Silence of the Lambs Se7en Το shining είναι αρκετά τρομαχτικό χωρίς να είναι splatter, αίματα και ιστορίες. Τα άλλα φαντάζομαι θα τα έχεις δει. Ακόμη, πριν λίγα χρόνια ήταν της μόδας κάποια ισπανικά θρίλερ-τρόμου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα κάποιον τίτλο. Επίσης δες τη σειρά ταινιών the ring.
antonl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 [...]Ακόμη, πριν λίγα χρόνια ήταν της μόδας κάποια ισπανικά θρίλερ-τρόμου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα κάποιον τίτλο. [...] Το REC είναι ισπανικό -αν εννοείς αυτό- και θεωρείται αρκετά καλό. Φαντάζομαι ότι αυτό που ζητάς θα το βρεις μόνο σε horror με παραφυσικά φαινόμενα (το αίμα δεν βγάζει τρόμο αλλά αηδία/αποστροφή κατά τη γνώμη μου). Τα ring (και διάφορα άλλα ασιατικά που δε θυμάμαι ) ανήκουν σ αυτήν την κατηγορία. Επίσης εξαρτάται απ την ηλικία σου και το τι έχεις δει. Αν έχεις μια άλφα ηλικία και είσαι fan του χώρου χρόνια, δε νομίζω να μην υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς. πχ όταν ήμουν 10 είδα τη «Σιωπή των αμνών» στο σινεμά και το βράδυ ζορίστηκα να κοιμηθώ (παρ ότι τη στον κινηματογράφο δε με είχε επηρεάσει). Όταν την ξανάδα πριν λίγα χρόνια δεν κατάλαβα τι με τρόμαξε τόσο.
paschalia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Freddy Cruger. Alien. Κοίταξε και εδώ για ιδέες και κάνε μια αναζήτηση στο παρόν φορουμ με λέξη-κλειδί ''θριλερ'' ή ''τρόμος''.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Alien 1 Rose Red Ringu The Exorcist 28 days later The Cabin Dog Soldiers Hellraiser 1 Ξεκινα με αυτα, δες τι σου αρεσε και τι δε σου αρεσε (αν και δεν πιστευω οτι δεν θα σου αρεσει καποιο απο αυτα) και μετα μας λες τι παιζει αφου καταλαβεις ακριβως τι ειναι αυτο που σε κανει να χεστεις πανω σου. P.S. Ολα τα παραπανω -απαιτουν- να εχεις παραπανω ενταση απο το κανονικο.
xristos896 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Παιδια χίλια ευχαριστώ...πολλέσ τισ ή3ερα αλλά δεν μου πέρναγαν απο το μυαλό...θα δω πολλές απο αυτές! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:02 ---------- Καταλαβαίνω ότι όταν λες "θρίλερ" εννοείς τρόμου. Δεν ξέρω από τρόμου, καθώς όσα έχω δει είναι splatterιες κι από σενάριο μηδέν, αλλά από thriller θα σου προτείνω: The shinning (το original με τον Nicholson, όχι τη μούφα τη διασκευή) Psycho (το κλασικό του Hitchcock) The Silence of the Lambs Se7en Το shining είναι αρκετά τρομαχτικό χωρίς να είναι splatter, αίματα και ιστορίες. Τα άλλα φαντάζομαι θα τα έχεις δει. Ακόμη, πριν λίγα χρόνια ήταν της μόδας κάποια ισπανικά θρίλερ-τρόμου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα κάποιον τίτλο. Επίσης δες τη σειρά ταινιών the ring. Ευχαρίστω για τις προτάσεις , την λάμση και την σιωπη των αμνών τισ έχω δει...κτ μου λέει και το psycho!Ευχαριστώ πάντως!
xristos896 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 δες rec ρεεεεεεε Ευχαριστώ...αυτές τις μέρες πολύ το ακούω οπότε απο περιέργια και μόνο θα το δω...αν και δεν μου αρέσει που είναι γυρισμένο στο χέρι αλλα δεν μπορει...κάτι θα λέει!! Ευχαριστώ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:21 ---------- Το REC είναι ισπανικό -αν εννοείς αυτό- και θεωρείται αρκετά καλό. Φαντάζομαι ότι αυτό που ζητάς θα το βρεις μόνο σε horror με παραφυσικά φαινόμενα (το αίμα δεν βγάζει τρόμο αλλά αηδία/αποστροφή κατά τη γνώμη μου). Τα ring (και διάφορα άλλα ασιατικά που δε θυμάμαι ) ανήκουν σ αυτήν την κατηγορία. Επίσης εξαρτάται απ την ηλικία σου και το τι έχεις δει. Αν έχεις μια άλφα ηλικία και είσαι fan του χώρου χρόνια, δε νομίζω να μην υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς. πχ όταν ήμουν 10 είδα τη «Σιωπή των αμνών» στο σινεμά και το βράδυ ζορίστηκα να κοιμηθώ (παρ ότι τη στον κινηματογράφο δε με είχε επηρεάσει). Όταν την ξανάδα πριν λίγα χρόνια δεν κατάλαβα τι με τρόμαξε τόσο. Είμαι 15 ετών..δεν είμαι λάτρης των θρίλλερ...τώρα τελευταία απλώς κάτι με έχει πιάσει!Πρόβλημα με τον ύπνο είχα μονο στα 7 μου π έβλεπε κάθε μέρα εφιάλτες και δε ή8ελα να κοιμήθώ...απο τότε είμαι οκ!
Praetorianos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ...αυτές τις μέρες πολύ το ακούω οπότε απο περιέργια και μόνο θα το δω...αν και δεν μου αρέσει που είναι γυρισμένο στο χέρι αλλα δεν μπορει...κάτι θα λέει!! Για μια και μόνο σκηνή αξίζει να δεις την ταινία. Μην ρωτήσεις ποια. Θα την καταλάβεις. Αν δεν ήταν γυρισμένη στο χέρι πάντως θα έχανε αρκετά η συγκεκριμένη. Και κάτι τελευταίο. Δες την ισπανική και όχι την κλασική αμερικανομουφιά.
PavelX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δες την ισπανική και όχι την κλασική αμερικανομουφιά. Αυτό ακριβώς.
Symbad Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Το "Paranormal activity" από μένα. Το είδα προχθες 2 τα ξημερώματα και η ανατριχίλα πήγε σύνεφο Χρόνια είχα να δω τόσο καλό ψυχολογικό θρίλερ, για μένα μπήκε στην 3άδα των καλύτερων που έχω δει ποτέ. Ακόμα ένα πολύ καλό που μου ήρθε μόλις είναι το "The ring". Μόνο προσοχή!! Μην τα δεις το ίδιο βράδυ γιατί μαλλον θα έχεις πρόβλημα μιας και είσαι και μικρός.
xristos896 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Για μια και μόνο σκηνή αξίζει να δεις την ταινία. Μην ρωτήσεις ποια. Θα την καταλάβεις. Αν δεν ήταν γυρισμένη στο χέρι πάντως θα έχανε αρκετά η συγκεκριμένη. Και κάτι τελευταίο. Δες την ισπανική και όχι την κλασική αμερικανομουφιά. Οκ , θα το έχω υπόψην να δω την προτότυπη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:28 ---------- Το "Paranormal activity" από μένα. Το είδα προχθες 2 τα ξημερώματα και η ανατριχίλα πήγε σύνεφο Χρόνια είχα να δω τόσο καλό ψυχολογικό θρίλερ, για μένα μπήκε στην 3άδα των καλύτερων που έχω δει ποτέ. Ακόμα ένα πολύ καλό που μου ήρθε μόλις είναι το "The ring". Μόνο προσοχή!! Μην τα δεις το ίδιο βράδυ γιατί μαλλον θα έχεις πρόβλημα μιας και είσαι και μικρός. Πες με ανώμαλο αλλά τώρα που το είπες σίγουρα θα το δω βράδυ!
Symbad Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Τη στιγμή που μιλάμε γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ με αυτή την ταινία -Paranormal activity- δες αν θες και το trailer στο youtube για να πάρεις μια γεύση. Η δουλειά που έχει γίνει με την ατμόσφαιρα και την κλιμάκωση του τρόμου και της φρίκης είναι εκπληκτική! Πολλοί και γω μέσα σ'αυτούς τολμούν να την βάζουν στο ίδιο επίπεδο με τον Εξορκιστή. Και όλα αυτά από μια ταινία που κόστισε μόλις 11000 δολάρια. Δες και πες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.