Προς το περιεχόμενο

Σε 22'' προτιμάμε 16:10 (1680x1050) ή 16:9 (1920x1080);

DimBoud

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
yeap, στην 16:10 υπάρχουν ενώ στην 16:9 όχι

Εμένα στη 16:9 οι μπάρες πάνω κάτω υπάρχουν όταν βλέπω ταινία αλλά είναι θέμα συνήθειας αμα γεμίσω οθόνη τραβιέται φαίνονται μακρόστενα αλλά δε με απασχολεί πλέον ψηλορυθμίζω με το kmplayer, δε βαριέσαι όπως είπε και ποιο πάνω ένας φίλος κάνει αντιθέση .... :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχουν γιατί η συγκεκριμένη ταινία δεν είναι 16:9, αυτές που είναι πράγματι δεν έχουν καθόλου κενά

Δημοσ.
Η 22αρα 16:10 εχει 17% μεγαλυτερη επιφανεια αλλα σε θεαση 16:9 εικονας εχει ~5,5% μικροτερη επιφανεια και στο ματι χανει αρκετα εξαιτιας των καθετων μαυρων γραμμων.

:-D

όπα εγώ δεν μιλάω στην περίπτωση που είναι και οι 2 22άρες...τότε προτημώ και εγώ 16:10:-)

λέω στην περίπτωση 22" 16:10 ή 23" 16:9...γιατί στην 22άρα δεν κερδίζεις ύψος γιατί δεν είναι για αυτή το "νορμαλ" μέγεθος ανάλυσης...το νορμάλ μέγεθος της ανάλυσης 1920*1080 πιστεύω πως είναι της 23" αρας:P

Δημοσ.

Και αφού κατέλξα σε 22" 16:10, είχα υπόψην την Samsung Τ220.

Μόνο που ούτε στο e-shop υπάρχει, ούτε στα Multirama, ούτε στο Πλαίσιο, ούτε στο Κωτσόβολο..

Τι κάνουμε; Υπάρχει κάποια αντίστοιχη σε απόδοση και τιμή;

Δημοσ.
Και αφού κατέλξα σε 22" 16:10, είχα υπόψην την Samsung Τ220.

Μόνο που ούτε στο e-shop υπάρχει, ούτε στα Multirama, ούτε στο Πλαίσιο, ούτε στο Κωτσόβολο..

Τι κάνουμε; Υπάρχει κάποια αντίστοιχη σε απόδοση και τιμή;

υπάρχει στα mediamarkt στη θηβών στα 139..:-)

Δημοσ.
150-200 και μετά από διάβασμα καταλήγω εδώ:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565

Αξίζει;

την εχω. ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της! δεν θα μετανιωσεις!

εξαλλου http://www.displaywars.com/22-inch-16x10-vs-23-inch-16x9, δεν εχουν τις τεραστιες διαφορες! και με τη διαφορα της αναλυσης, η πλαστιγγα γερνει υπερ των 23" 16/9

Δημοσ.

παιδιά για να μην ανοιγω καινούργιο θέμα, ψάχνω μεγάλη οθόνη με ανάλυση μεγαλύτερη από 1920χ1200 που θα χρησιμοποιείται κυρίως για τα σχεδιαστικά προγράμματα που δουλευω (autocad, archicad, 3d max κλπ) και το μόνο που βρήκα μέχρι 24 ίντζες είναι αυτή εδώ http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-2343NW-TFT-Monitor-23-SM-2343NW.htm

αξίζει τίποτα ή έχει κάποιο μελανό σημείο σε σχέση με τις άλλες? για 2560χ1600 ανάλυση βρήκα μόνο σε 30άρα της samsung αλλά ξεφεύγει πολύ σε τιμή και δεν σκοπεύω να δώσω προς το παρόν τόσα φράγκα. Το laptop μου που έχει οθόνη 17άρα έχει 1920χ1200 οθόνη , είναι δυνατόν να μην έχουν βγάλει σε 24 ιντζες κάτι καλύτερο?

Δημοσ.
γιατί όχι 2 οθόνες μαζί με extended desktop επιλογή?

μπα δε με βολευει καθόλου να έχω το σπασιμο στη μέση μεταξύ των δύο οθονών, ειδικά σε τέτοιου είδους εφαρμογές δεν έχω δει κανέναν να το κάνει αυτό. Είναι απαραίτητη ολόκληρη η απεικόνιση σε μία οθόνη αλλιώς κουράζει και δε βγαίνει δουλειά γιατί σε τέτοια προγράματα δουλεύουμε πολύ με zoom in zoom out

• Super Moderators
Δημοσ.

αν θες και ποιότητα χρωμάτων πάντως η συγκεκριμένη θα σε απογοητεύσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...