IOSTEFO Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Τι κουσούρια μπορεί να σε αφήσει μια ΓΕΝΙΚΗ?
margaritagr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Στο Αλεξάνδρα πάντως ο αναισθησιολόγος πετούσε σκαμπίλια στους αναίσθητους, το νου σας. Ευτυχως δε θα παω στο Αλεξανδρα λοιπον Εκλεισα μέρα για την επεμβαση(26 ή 27/3) αλλα για τη νάρκωση δε ξερω ακομα τι παζει. Βασικα η θεια μου που δουλεύει στο συγκεκριμενο νοσοκομείο ειπε οτι γίνεται με γενικη, οι γραμματεις του γιατρου πριν λιγο, είπαν με τοπική Ε αύριο ομως θα μάθω. Θα ταν όντως χρήσιμο αν κάποιος εχει κάνει τοπική αναισθησία να μας πει πως ειναι..αν και πιστεύω οτι θα τρως μια φρίκη την ώρα της ένεσης και μετα δε θα νιώθεις τίποτα στο σημειο που σου "δουλευουν". Να σου αφησει κουσουρια η ολικη δε ξέρω...αλλα πριν τη κάνεις απαιτείται ενας έλεγχος, αιματολογικός και καρδιολογικος, ανάλογα και με τον οργανισμό σου.
e_lena Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Εγω παντως πριν χρόνια που ειχα ρωτησει σε πολυ γνωστο πλαστικο,ακυρωσα το ραντεβου γιατι με φρικαρε η τοπικη...γινεται(γινοταν τοτε τουλαχιστον πριν 5-6 χρονια) μεσα στο τυμπανο του αυτιου η ενεση κ ποναει πολυ..
timekeeper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Γνώμη μου είναι να μην κάνεις καμία πλαστική (εκτός και αν μιλάμε για ατυχήματα κτλ). Αν με δεις θα καταλάβεις!!! Αλλά αφού το έχεις πάρει απόφαση, καλή επιτυχία. Πάντως, για την επαναφορά μετά από ολική αναισθησία, είναι όντως πολύ δυνατή εμπειρία... Ειδικά αν ταυτόχρονα σου αφαιρούν και το σωλήνα από το λαιμό σου...
margaritagr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ετσι αυτο το πονο της ενεσης θελω ν αποφυγω. Timekeeper ναι το χω παρει αποφαση, σ ευχαριστω! Οσο γι αυτο που λες για το σωληνα.. Στη δικη μου περιπτωση τον ειχαν αφαιρεσει λογικα πριν ξυπνησω. Οποτε δε ηταν.. Ανυποφορο. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.