aldon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 μπορεί κανείς να μου πει από που μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις της φωτεινότητας, αντίθεσης κτλ από το klite code pack??? Δεν ξέρω εάν το έχουν και άλλοι αυτό το "πρόβλημα", αλλά το klite μου τα εμφανίζει τα χρώματα των video κάπως αχνά. Δηλαδή το μαύρο το δείχνει κάπως γκρι κτλ..... σε αντίθεση με το windows media player που τα βγάζει όλα τα video ποιο φωτεινά να το πω; με ποιο ζωντανά χρώματα; (το μαύρο το δείχνει μαύρο) ένα screenshot για να καταλάβετε τι εννοώ (αν και δεν φαίνεται καλά στο screenshot)
aldon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 αυτούς που βάζει το klite.. ffdshow κτλ
parsifal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Είναι θέμα του πώς χειρίζεται το χρησιμοποιούμενο renderer filter το RGB colour range και επομένως και το Black level. Βλέπω ότι χρησιμοποιείς τον MPC-HC. Για δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τους shaders και να βάλεις κάποιο φίλτρο που να κάνει μετατροπή από PC range (16-235) σε Full range (0-255): Υπάρχουν και αντίστοιχες ρυθμίσεις στον ffdshow, αλλά αν δεν έχεις πειράξει τις default ρυθμίσεις του MPC-HC η αποκωδικοποίηση δε θα γίνεται από ffdshow αλλά από το H.264 internal filter του MPC-HC...
aldon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 parsifal είσαι άρχοντας! έστρωσε αμέσως! (αν και το είχα κάνει και χειροκίνητα μέσα από το ffdshow)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.