Προς το περιεχόμενο

Asus 8800 GTS Artifacts

SeKoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μία καρτούλα Asus 8800 GTS 512 super. Αποφάσισα μέσα στο ΣΚ να βάλω τα Win7 και το καινούριο CDRW (μαύρο) :).

Όλα πήγαν καλά κατα την εγκατάσταση και μου άρεσαν πολύ τα 7 να τα βάλετε και εσεις.

Μολις άνοιξα το WOW χάρηκα γιατί έπαιζε μια χαρά.

Οταν πέρασαν όμως 5 λεπτά ο Driver Crashare και λέω γμτ....

Ξαναμπαίνω ξανακρασάρει.... και κάνει ρεκοβερ.

Λέω θα βάλω πιο παλιούς drivers. Βάζω 10 version πριν 180 κατι. Ξανά crash.

Τότε άρχισα να τα βλέπω. Artifact παντού. Τελείες γραμμές στο desctop. Εβαλα Vista πάλι χωρίς drivers δεν βλέπω τπτ. Με το που βάζω driver τα παντα κολάνε. Τα Artifacts μένουν και στο restart και στο Cycle power (όλο το βράδι κλειστό) και πλέον τα βλεπω ακόμα και στο bios. :(

Επειδή με την Asus Hellas δεν βγάζω άκρη (00800 44142044)

Υπάρχει άλλος τρόπος να πάρω RMA?

• Super Moderators
Δημοσ.

βάλε τους 191.07 που είναι οι τελευταίοι, αν και δεν νομίζω να γίνει κάτι...

ναι προφανώς υπάρχει άλλος τρόπος, την πας εκεί που την αγόρασες μαζί με την απόδειξη αγοράς...

Δημοσ.

Οι 191.07 ήταν οι πρώτοι που είχα βάλει.

Θα την πάω στον μπάρμπα που την πείρα αλλά θα αργήσει να το κάνει και έλεγα για κάτι πιο άμμεσο.

Δημοσ.

Αν την εχεις παρει απο πλαισιο αδελφε τα επιασες τα λεφτα σου.. το ιδιο προβλημα εχω και μεχρι τωρα δεν εχω βγαλει ακρη με το πλαισιο

• Super Moderators
Δημοσ.

τι δεν έχεις βγάλει άκρη ρε piterako?

το Σάββατο άνοιξες το topic για την GTX260, μέσα στο ΣΚ έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχει πρόβλημα και σήμερα είναι Δευτέρα...

τι περίμενες, να την πας σήμερα και να στην αλλάξουν επί τόπου? αυτό έλειπε να μην την έλεγχαν πρώτα, θα πήγαινε ο καθένας χωρίς να έχει χαλασμένη κάρτα και θα την άλλαζε τότε με καινούρια, είμαστε σοβαροί?

Δημοσ.
τι δεν έχεις βγάλει άκρη ρε piterako?

το Σάββατο άνοιξες το topic για την GTX260, μέσα στο ΣΚ έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχει πρόβλημα και σήμερα είναι Δευτέρα...

τι περίμενες να την πας σήμερα και να στην αλλάξουν επί τόπου? είμαστε σοβαροί?

Ναι αδελφε ημαστε σοβαροι επειδη εκεινη το ελενξαν το pc μου την παρασκευη και μου ειπαν οτι ειναι ολα 100% λειτουργικα και με το που παω σπιτι τσαφ παει η καρτα..

• Super Moderators
Δημοσ.

και τι περίμενες? να μην την ελέγξουν και να σε πιστέψουν ότι έχει πρόβλημα επειδή είσαι καλό παιδί?

Δημοσ.

Ε ναι είπαμε να την ελέξουν. Δεν την πείρα απο το πλαίσιο απο το μπαρμπα στην γωνία τον κυρ Νικο την πείρα.... :)

Δημοσ.

Ο liopyr έχει δίκιο..αν πεις τις μαγική λέξη Artifacts :-D, τότε υπάρχει περίπτωση να την αλλάξουν κατευθείαν, χωρίς έλεγχο κλπ.. Μου έχει συμβεί ανάλογη περίπτωση στο Πλαίσιο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...