briza007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ο υπολογιστής μου εδώ και δύο μέρες σταματάει απότομα, η οθόνη σε ένα μλέ φόντο μου αναλύει το πρόβλημα. Εκτός από τα πολλά που γράφει επικεντρώνει το πρόβλημα στο ότι "a clock interrupt was not received on a secondary processor within the allocated time interval''. Μου το κάνει όταν παίζω συνήθως ένα παιχνίδι αλλά και μία φορά με το excel. Έχω τα vista επάνω και πρόσφατα έκανα ενημέρωση στο service pack 2, δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό κάποιο ρόλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
virus33 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 πριν πω οτιδηποτε πες αν εχεις κανει κατι στον υπολογιστη σου.μηπως καποιο update stto bios; τα vista ειναι 64 βιτ; αν ειχε προβλιμα ο επεξεργαστης απο υπερθερμανση θα σου εσβηνε χωρις καμια μπλε οθονη.ειναι καποια δυσλιτουργεια των προγραμματων που εχεις βαλει.βαλε τον καινουργιο explorer kai τσεκαρε τις μνημεσ σου αν δεν εχεις κανει τα παραπανω
nick#18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 πριν πω οτιδηποτε πες αν εχεις κανει κατι στον υπολογιστη σου.μηπως καποιο update stto bios; τα vista ειναι 64 βιτ; αν ειχε προβλιμα ο επεξεργαστης απο υπερθερμανση θα σου εσβηνε χωρις καμια μπλε οθονη.ειναι καποια δυσλιτουργεια των προγραμματων που εχεις βαλει.βαλε τον καινουργιο explorer kai τσεκαρε τις μνημεσ σου αν δεν εχεις κανει τα παραπανω Hardware part μυριζει πιο πολυ εδω παρα software;)
briza007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Τα Vista είναι 32bit, και δεν έχω κάνει update στo bios. Να ρωτήσω κάτι άλλο, αν κάνω format τον υπολογιστή επειδή δεν τον έχω κάνει ποτέ εδώ και 3,5 χρόνια λέτε να λυθεί το πρόβλημα. Βέβαια αυτό δεν μου το κάνει πολύ συχνά την ημέρα με χρήση 6 ώρες μπορεί να το κάνει μία φορά. Έκανα και restore system αλλά δεν μπόρεσα να βρω σημείο πριν το update service pack 2.
halvas0000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εγγατεστησε ολους τους νεοτερους drivers για να βεβαιωθεις οτι δεν ειναι θεμα driver
lexmark Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 πριν πω οτιδηποτε πες αν εχεις κανει κατι στον υπολογιστη σου.μηπως καποιο update stto bios; τα vista ειναι 64 βιτ; αν ειχε προβλιμα ο επεξεργαστης απο υπερθερμανση θα σου εσβηνε χωρις καμια μπλε οθονη.ειναι καποια δυσλιτουργεια των προγραμματων που εχεις βαλει.βαλε τον καινουργιο explorer kai τσεκαρε τις μνημεσ σου αν δεν εχεις κανει τα παραπανω Αν θες μας λες και τι συστημα εχεις. Και... Απορια περισοτερο παρα λυση (και σορρυ για το off topic). Τον καινουργιο explorer να τον βαλει για ποιο λογο????
mohic4n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Απο 26-10-2009, 10:51, εως και μεχρι τωρα, αποτελεσμα memtest δεν υπαρχει. Keep going...
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Απορια περισοτερο παρα λυση (και σορρυ για το off topic). Τον καινουργιο explorer να τον βαλει για ποιο λογο???? Kαι που να δεις τι λεει σε αλλα τοπικ για μπλε οθονες. τα vista ειναι 64 βιτ; Αν ειναι,τι ρολο παιζει? αν ειχε προβλιμα ο επεξεργαστης απο υπερθερμανση θα σου εσβηνε χωρις καμια μπλε οθονη. Οχι απαραιτητα. ειναι καποια δυσλιτουργεια των προγραμματων που εχεις βαλει. Οκ. βαλε τον καινουργιο explorer Ο λογος?Και αν τον εχει ηδη? kai τσεκαρε τις μνημεσ σου αν δεν εχεις κανει τα παραπανω Τουλαχιστον εδω κατι επιασες. Στο θεμα μας,οχι και τοσο κοινο το bug check που σου εμφανιστηκε,το οποιο μεταφραζεται στο CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUTBug .Το οποιο με την σειρα του σου λεει πως The specified processor is not processing interrupts. Typically, this occurs when the processor is nonresponsive or is deadlocked. Οπως ειπαν και καποια παιδια πριν,καταρχην βεβαιωσου πως το hardware σου λειτουργει κανονικα(μνημες,σκληροι,τασεις,αν εχεις κανει overclocking βεβαιωσου πως απο σταθεροτητα εισαι οκ κλπ)και αν ολα αυτα σε βγαλουν ασπροπροσωπο,μιλαμε για software προβλημα που πιθανοτατα προκαλειται απο καποιον driver.Αν φτασεις μεχρι εδω,μπορεις να ανεβασεις καπου το kernel dump και τα minidumps που εγραψαν τα vista απο την bsod,για να τα δω εγω και οποιος αλλος μπορει να βοηθησει.
lexmark Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Kαι που να δεις τι λεει σε αλλα τοπικ για μπλε οθονες. lol Θα κανω μια light fast ερευνα σε λιγο! Απο ενα γρηγορο google search το πιο πιθανον ειναι να μιλαμε για hardware προβλημα και πιο συγκεκριμενα για cpu, motherboard, psu. Το αυτο, δλδ, που λεει ο Gio απο πισω!
d3m0n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Οι μπλε οθόνες προέρχονται από αστάθεια του συστήματος και είναι συνήθως από ram και driver... Μετά έρχονται και άλλοι παράγοντες όπως είναι το overclock,αλλά το psu που ανέφερες δεν σου πετάει bsod.
lexmark Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 ουπς! Λαθος μου λογω βιασυνης d3m0n για το psu. Σκεφτομουν το δικο μου που μαλλον παει για πεταμα αυριο!
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Οι μπλε οθόνες προέρχονται από αστάθεια του συστήματος και είναι συνήθως από ram και driver...Μετά έρχονται και άλλοι παράγοντες όπως είναι το overclock,αλλά το psu που ανέφερες δεν σου πετάει bsod. Mια χαρα προκαλει το overclocking bsod.Γενικα ειναι μεσα στην κατηγορια των hardware issues μαζι με την ram.Το psu μπορει να ειναι ο ενοχος μιας bsod απο την στιγμη που οι τασεις μπορουν και αυτες να ειναι λανθασμενες και να προκαλεσουν bsod.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.