G10rgos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα με το bs player. Επειδη ειχα ακουσει οτι το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι πολυ καλο για συγχρονισμο υποτιτλων ευκολα και γρηγορα δοκιμασα να συγχρονισω τους υποτιτλους απο μια ταινια που ηθελα γιατι ηταν ασυγχρονιστοι αλλα και δεν υπηρχαν αλλοι γι αυτη την ταινια. Ομωσ οχι μονο δεν μπορω να τους συγχρονισω αλλα ουτε καν μου διχνει τους υποτιτλους παρ οτι εχω κανει φορτωση υποτιτλων. Μηπως ξερετε τι μπορει να συμβαινει ; Επισης πηγα να δοκιμασω το συγχρονισμω με το Subtitle Workshop ομως οταν πηγα να βαλω να αρχισει η ταινια να παιζει για να μπορεσω να τους συγχρονισω μου εβγαλε ενα μηνυμα που ελεγε : Some of the streams of the movie could not be rendered correctly. Probably the audio or video codec is missing. Μηπως ξερετε καποια λυση για καποιο απ τα προβληματα αυτα; Ευχαριστω εκ των προτερων
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Για να συγχρονίσεις υπότιτλους με το subtitle workshop πρέπει να έχεις εγκατεστημένους codecs ανάλογους με την ταινία. Μια καλή και γρήγορη λύση είναι ένα codec pack όπως το K-Lite ή το CCCP. Πάντα να βάζεις ένα πακέτο με codecs γιατί μπορεί να δημιουργηθούν conflicts και προβλήματα σταθερότητας. Να προτιμήσεις την έκδοση 2.51 από το workshop. Ένας οδηγός είναι στο Insomnia Wiki και ένας στο Greektvsubs. Για τον συγχρονισμό με το BS δεν έχω ξανακούσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.