playlandos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Σκέφτομαι να κάνω ένα φόρουμ το οποίο λύπει απο την Ελλάδα ψάχνω ιδέες γιατι ίσως το κάνω πολυφόρουμ , αν έχετε κάποια ιδέα μπορείτε να την πείτε εδώ και σε περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε επίσης εδώ να κάνετε ένα ποστ σε περίπτωση που το project σας θέλετε να μείνει 'κρυφό' μπορείτε να μου το στείλετε σε πμ σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!! Φιλικά Νίκος.
geioannou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 δεν μας λες ομως τι ειναι αυτο το forum που εχεις στο μυαλο σου. θες να κανεις ενα forum οπου να παρουσιαζει ολα τα ειδη forum ?
Berolinezos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Κάτι σάν το http://www.alexa.com να πούμε.
playlandos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ενα φόρουμ με θέμα οτιδήποτε μα οτιδήποτε εκτός απο τα πλέον γνωστά δλδ μουσική παιχνίδια κτλπ... καμιά ιδέα
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ε άμα έχει άλλος την ιδέα γιατί να μην την κάνει εκείνος?? Εσύ δηλαδή τι έχεις σκεφτεί? Ότι απλά θες να κάνεις ένα "φόρουμ"?
playlandos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ε άμα έχει άλλος την ιδέα γιατί να μην την κάνει εκείνος?? Εσύ δηλαδή τι έχεις σκεφτεί? Ότι απλά θες να κάνεις ένα "φόρουμ"? Έχεις δίκιο απλά θα 'ενώσουμε' τις ιδέες μας και ίσως συνεργαστούμε .... λίγη ομαδικότητα δεν βλάπτει..
Blondeamon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ωραια , για πες μας μερικες απο τις ιδεες σου τοτε.
playlandos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν επειδή μάλλον κάποιοι δεν έχετε όρεξη να βοηθήσετε μην κάνετε άσκοπο σπαμ αν έχετε ιδέα πείτε την αν όχι ευχαριστώ πολύ η ιδέα μου δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει Παρακαλώ μην ξεφεύγετε απο το θέμα
johnny21a Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ρε φιλε τωρα πλακα μας κανεις, η "ιδεα" σου δηλαδη ειναι να σου βρουμε μια καλη ιδεα και αν δεν βρουμε μια καλη ιδεα να ενωσουμε πολλες ιδεες... Και αν ειχα εγω δηλαδη μια καλη ιδεα θα καθομουν να την πω σε σενα ????
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 και ίσως συνεργαστούμε .... Να δεις που στο τέλος θα πρέπει να περάσουμε και audition..
parsifal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Είναι η πιο εύκολη λύση, αλλά όχι πάντα και η πιο σωστή. Μπορούμε π.χ. να εξωπετάξουμε το toilet humor/trolling από εκεί που δεν έχει θέση και να δοθεί στο thread μία νέα ευκαιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.