Προς το περιεχόμενο

Ιδέες για forum

playlandos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω ένα φόρουμ το οποίο λύπει απο την Ελλάδα ψάχνω ιδέες γιατι ίσως το κάνω πολυφόρουμ , αν έχετε κάποια ιδέα μπορείτε να την πείτε εδώ και σε περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε επίσης εδώ να κάνετε ένα ποστ σε περίπτωση που το project σας θέλετε να μείνει 'κρυφό' μπορείτε να μου το στείλετε σε πμ σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!

Φιλικά Νίκος.

Δημοσ.

δεν μας λες ομως τι ειναι αυτο το forum που εχεις στο μυαλο σου.

θες να κανεις ενα forum οπου να παρουσιαζει ολα τα ειδη forum ?

Δημοσ.

Ε άμα έχει άλλος την ιδέα γιατί να μην την κάνει εκείνος?? Εσύ δηλαδή τι έχεις σκεφτεί? Ότι απλά θες να κάνεις ένα "φόρουμ"?

Δημοσ.
Ε άμα έχει άλλος την ιδέα γιατί να μην την κάνει εκείνος?? Εσύ δηλαδή τι έχεις σκεφτεί? Ότι απλά θες να κάνεις ένα "φόρουμ"?

Έχεις δίκιο απλά θα 'ενώσουμε' τις ιδέες μας και ίσως συνεργαστούμε .... λίγη ομαδικότητα δεν βλάπτει..

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή μάλλον κάποιοι δεν έχετε όρεξη να βοηθήσετε μην κάνετε άσκοπο σπαμ αν έχετε ιδέα πείτε την αν όχι ευχαριστώ πολύ

η ιδέα μου δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει

Παρακαλώ μην ξεφεύγετε απο το θέμα

Δημοσ.

Ρε φιλε τωρα πλακα μας κανεις, η "ιδεα" σου δηλαδη ειναι να σου βρουμε μια καλη ιδεα και αν δεν βρουμε μια καλη ιδεα να ενωσουμε πολλες ιδεες...

Και αν ειχα εγω δηλαδη μια καλη ιδεα θα καθομουν να την πω σε σενα ????

Δημοσ.

Είναι η πιο εύκολη λύση, αλλά όχι πάντα και η πιο σωστή. Μπορούμε π.χ. να εξωπετάξουμε το toilet humor/trolling από εκεί που δεν έχει θέση και να δοθεί στο thread μία νέα ευκαιρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...