Divxakias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Παίδες ανοίγω ένα νέο post για το XviD Έχω διαβάσει αρκετά σε διάφορα forum. Όσοι το χρησιμοποιούν λενε ότι είναι κορυφαίος...... Έχει δημιουργήσει κανείς movies με τον παραπάνω codec ?
crAss Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Re to xvid einai poli palio... to xrisimopoio apo tin epoxi tou divx 4. Eidika tora einai gia emena oti kallitero kikloforei. Exoun ensomatothei kiolas B-frames pou leitourgoune teleia kathos kai GMC, to opoio exei akoma bugs. An kaneis ena search tha vreis polles plirofories. Pigaine sto site tou Koepi http://roeder.goe.net/~koepi/xvid.shtml katevase to latest development binary kai pare kai to guide tou iago apo edo http://nic.dnsalias.com/XviD/xvid-two-pass.zip kai ftiaxe to proto sou xvid me ena opensource programma crAss
Kserolas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Poly kalos Codec kai an thes na kaneis ta DVD se XviD xrisimopoiise to Vidomi. Vidomi (To Vidomi kanei XviD kai DivX)
Astakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Πάντως ξερόλα απ'ότι έχω παρατηρήσει έχεις μία ιδιαίτερη εμμονή στα all-in-one solutions!! Γιατί άραγε;;; Anyway...up to u!!
Kserolas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Astakos:</font><hr> Πάντως ξερόλα απ'ότι έχω παρατηρήσει έχεις μία ιδιαίτερη εμμονή στα all-in-one solutions!! Γιατί άραγε;;; Anyway...up to u!! <hr /></blockquote> Δεν το θεωρω μειονεκτημα ουτε παραξενια μου να θελω να κανω την ζωη μου και των αλλων ευκολη! Για να καταληξω σε αυτα που χρησιμοποιω και συστηνω εχω δοκιμασει απειρα προγραμματα και μεθοδους και δυστηχως εχω τωρα μια μεγαλη garbage collection! Βεβαια το να ψαχνεις να βρεις μονος σου τροπους και λυσεις ειναι καταπληκτικο (αυτο κανω και εγω αλλωστε) και για αυτο το λογο συστηνω απλες και δοκιμασμενες μεθοδους. :grin: Υπαρχουν και χρηστες με λιγοτερη εμπειρια και χρηστες που απλα θελουν να κανουν ευκολα και γρηγορα ενα (S)VCD η ενα DivX
Divxakias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 ---------------------------------------------------------- Re to xvid einai poli palio... to xrisimopoio apo tin epoxi tou divx 4. ---------------------------------------------------------- To oti einai palio to xero To thema einai oti ego pote mou den to exo doulepsei :grin: Gia ton logo auto Ebala to post.. Tha symfoniso me ton Astako...... An den idrosis....... den...... Xoris na thelo na po oti o Kserolas den exei... Ego kai milo gia mena prosopika pote den xrisimopoihsa to all-in-one solutions!!.. crAss Thanks gia ta links
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 O Xvid einai g***tos codec. Prosfat eida to "powerpuff girls DVD" me Xvid sympiesh . Htan APSOGO (giati ws gnwsto to DIVX exei kapoia problhmata me ta cartoons genika. Epipleon htan peri ta 700 MB kai xwrouse se ENA CD !!!! Anypomonw na to ma8w ...
NiTroGen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Ρε, ανοίγετε thread για το XviD και δεν λέτε τίποτα στον NiTroGen; Τέλος πάντων... Συμφωνώ με τον crAss στα links που προτείνει, αλλά ένα έχω να πω σχετικά με τις αυτόματες μεθόδους κωδικοποίησης video: ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ XVID, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟ DIVX. O XviD γι'αυτό τον λόγο έχει και τόσες παραμέτρους για να ρυθμίσεις. Κάθε ταινία είναι διαφορετική και χρειάζεται διαφορετικές ρυθμίσεις. Ο XviD μπορεί να σου βγάλει ΤΕΛΕΙΑ ποιότητα σε 1CD (και δεν υπερβάλω, αφού τον χρησιμοποιώ αποκλειστικά από τον Μάρτιο και μετά), αλλά πρέπει να πειραματιστείς αρκετά με τις ρυθμίσεις του για κάθε ταινία που κάνεις. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να πω περισσότερα τώρα, αλλά προτείνω να ρίξετε μια ματιά στους οδηγούς και στη forum του doom9 (http://www.doom9.org) για περισσότερες πληροφορίες. Για όσους δεν θέλουν και πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον codec αυτόν, ας ρίξουν μια ματιά και στον ελληνικό guide που υπάρχει στο site του everwicked (http://www.everwicked.com).
Divxakias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 NiTroGen Filarako ean asxolise toso kairo me to XviD.. Den petas idees gia to pos tha to kanoume kai emeis?
cinefreak66 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Divxakias:</font><hr> NiTroGen Filarako ean asxolise toso kairo me to XviD.. Den petas idees gia to pos tha to kanoume kai emeis? <hr /></blockquote> Δες πρώτα τα guides που σου προτείνονται, ώστε να πάρεις μια ιδέα, κάνε κανά τεστ και μετά ρώτα πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα, γιατί μάλλον είναι ανούσιο να αρχίσουν να λέγονται πράγματα φτου και από την αρχή,χωρίς να έχεις καμιά επαφή..
NiTroGen Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Divxakias:</font><hr> NiTroGen Filarako ean asxolise toso kairo me to XviD.. Den petas idees gia to pos tha to kanoume kai emeis? <hr /></blockquote>Να σου πω όσες ιδέες θέλεις, να σου προτείνω ότι ρυθμίσεις θέλεις, αλλά για ποιό πράγμα;;; Τι θέλεις ακριβώς; Θέλεις να φτιάξεις μια ταινία και να την χωρέσεις σε 1 CD; Σε 2; Θέλεις ήχο AC3 ή MP3; Πόση είναι η διάρκεια της ταινίας; Τι ανάλυση χρησιμοποιείς; Τι επεξεργαστή έχεις για να παίξεις την ταινία; Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να σου απαντήσω αόριστα, κάνε αυτό κι αυτό και θα έχεις μια ταινία ποιότητας DVD. Όπως σου είπε και ο Cinefreak, διάβασε τους guides, πρώτα τους ελληνικούς, μετά τους προχωρημένους αγγλικούς, δοκίμασε να κάνεις το πρώτο σου encoding και μετά αν έχεις πρόβλημα ρωτάς και μετά χαράς να σε βοηθήσω κι εγώ κι όποιος άλλος γνωρίζει! (Ρίξε μια ματιά στη σελίδα μου, στο τμήμα XviD. Αν κι έχω 3 μήνες να την ανανεώσω, υπάρχουν κάποιοι οδηγοί που θα σε βοηθήσουν, καθώς και τα προγράμματα που θα χρειαστείς τουλάχιστον στην αρχή.)
Divxakias Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Ok tha proxoriso sto proto mou Movie me XviD Exeis dikio einai anousio na rotao genika gia to pos tha kano kati.... Tha do tous odigous kai meta............ blepoume
NiTroGen Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Έκανα μια ανανέωση στη σελίδα μου και πρόσθεσα την τελευταία έκδοση του XviD, καθώς και έναν οδηγό για 2 περάσματα από τον Iago. Η συμβουλη μου είναι να διαβάσεις τον οδηγό του everwicked και όταν φτάσεις στις ρυθμίσεις για το 2ο πέρασμα να κοιτάξεις τι λέει ο Iago. Χρησιμοποίησε το VirtualDubMod για την κωδικοποίηση (υπάρχει κι αυτό στη σελίδα μου) και όχι το κανονικό. Περιμένω να μου πεις αν τα κατάφερες. Πάντως να είσαι σίγουρος ότι μετά από μερικούς πειραματισμούς θα αλλάξεις το nick σου σε Xvidakias.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.