telas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ήρθε ο καιρός να αποχωριστώ το microsoft mouse μου γιατί τα έχει παίξει. Ψάχνω για ένα ποντίκι χωρίς ιδιαίτερο design (είμαι αριστερόχειρας) να μην είναι wireless (γιατί δεν έχει απόκριση) να είναι στηβαρό σαν κατασκευή και βαρύ και να μην έχει πολλά μπλιμπλίκια επάνω, δηλαδή θέλω τα κλασικά κουμπιά, αριστερό / δεξί κλικ, ροδάκι, τι προτείνετε;
nikos21aek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 [ame]http://www.amazon.de/Wacom-Intuos3-Grafiktablett-A5-USB/dp/B00031NESQ/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1256524184&sr=8-8[/ame] Αλλά είναι πανάκριβη λύση.Για κάτι τέτοιο που λες θα σου πρότεινα αυτό αλλά δεν ξέρω αν θα σε ικανοποιήσει το βάρος του.Μην φοβάσαι τα ασύρματα.Δεν πρόκειται να χάσει σε απόκριση απολύτως καθόλου. Πάντως το καλύτερο είναι να κάνεις μια επίσκεψη σε διάφορα καταστήματα και να τεστάρεις και να δείς πιο σε βολεύει.
telas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 http://www.amazon.de/Wacom-Intuos3-Grafiktablett-A5-USB/dp/B00031NESQ/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1256524184&sr=8-8 Αλλά είναι πανάκριβη λύση.Για κάτι τέτοιο που λες θα σου πρότεινα αυτό αλλά δεν ξέρω αν θα σε ικανοποιήσει το βάρος του.Μην φοβάσαι τα ασύρματα.Δεν πρόκειται να χάσει σε απόκριση απολύτως καθόλου. Πάντως το καλύτερο είναι να κάνεις μια επίσκεψη σε διάφορα καταστήματα και να τεστάρεις και να δείς πιο σε βολεύει. ευχαριστώ για την απάντηση, έχω δουλέψει με το Intuos σε Α4 μέγεθος δεν λέω η γραφίδα είναι άπαιχτή όμως το Mouse δεν βολεύει καθόλου. Με πείθει το Microsoft στο plaisio, μάλλον θα το τσιμπήσω, είσαι σίγουρος για τα wireless;
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα ασύρματα...
oneofthem Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστείς γραφίδα οπότε ψάξτο σιγά σιγά για τα δικά μου γούστα νικάει το ελαφρύ mouse ώστε να έχει πιστή ανταπόκριση στην οθόνη και να μην υπάρχει τριβή, στα βαριά mouse πολλές φορές κολλάει το χέρι μου στις λεπτομερείς αργές κινήσεις σε μεγένθυνση κι επίσης κουράζεται και το χέρι περισσότερο, δεν θέλω να "κρατάω" το mouse αλλά απλά να το σπρώχνω ελαφριά με το χέρι τελείως χαλαρό οπότε δεν ξέρω αν θες να το ξανασκεφτείς αν θες βαρύ mouse, καταλαβαίνω το "θέλω ανθεκτικό mouse επομένως βαρύ", αλλά περίεργο για γραφίστα να θέλει βαρύ mouse, γούστα είναι αυτά πάντως αν δουλέψεις με smoother αφού δεν έχεις γραφίδα, που δεν φαίνεται το αποτέλεσμα πριν τελείωσει κιόλας, θα χρειάζεσαι αρκετά undo γιατί δεν θα ξέρεις αν έχει κολλήσει το mouse αν είναι βαρύ στα ms πάλι διαφέρουν τα γούστα μας, τα τελευταία που σκέφτομαι προσωπικά γιατί έχουν αρκετά δύσκολα κουμπιά (από ότι έχω διαβάσει με το σκεπτικό να μην πατιούνται κατά λάθος) πράγμα που δεν με βολεύει στα γραφικά και για την τσέπη μου είναι ακριβά, αν θέλεις "σκληρό" mouse πάντως μάλλον θα σου κάνουν όμως, τα περισσότερα από τα άλλα που κυκλοφορούν δεν είναι σαν αυτό που θες εγώ ένα ελαφρύ samsung έχω και δεν έχω βρει καλύτερο για να αλλάξω, όποιος το πιάνει μου λέει ότι τα σπάει, είναι πραγματικά πολύ άνετο αλλά είναι δύσκολο να βρεις παρόμοιο στην ελλάδα αυτή τη στιγμή τα μόνα που έχω βρει κατά καιρούς στο ίδιο στυλ δλδ ελαφριά με πολύ μαλακά κουμπιά και ρόδα είναι κάποια samsung και siemens αλλά από πακέτα, δλδ δεν πωλούνται ξεχωριστά δυστυχώς αν μπορείς να βρεις τπτ τέτοιο δοκίμασε τα ή πάρε κιόλας ίσως δεις ότι σε βολεύουν καλύτερα wireless δεν έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί είμαι wired τύπος οπότε δεν ξέρω τις διαφορές
telas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστείς γραφίδα οπότε ψάξτο σιγά σιγά για τα δικά μου γούστα νικάει το ελαφρύ mouse ώστε να έχει πιστή ανταπόκριση στην οθόνη και να μην υπάρχει τριβή, στα βαριά mouse πολλές φορές κολλάει το χέρι μου στις λεπτομερείς αργές κινήσεις σε μεγένθυνση κι επίσης κουράζεται και το χέρι περισσότερο, δεν θέλω να "κρατάω" το mouse αλλά απλά να το σπρώχνω ελαφριά με το χέρι τελείως χαλαρό οπότε δεν ξέρω αν θες να το ξανασκεφτείς αν θες βαρύ mouse, καταλαβαίνω το "θέλω ανθεκτικό mouse επομένως βαρύ", αλλά περίεργο για γραφίστα να θέλει βαρύ mouse, γούστα είναι αυτά πάντως αν δουλέψεις με smoother αφού δεν έχεις γραφίδα, που δεν φαίνεται το αποτέλεσμα πριν τελείωσει κιόλας, θα χρειάζεσαι αρκετά undo γιατί δεν θα ξέρεις αν έχει κολλήσει το mouse αν είναι βαρύ στα ms πάλι διαφέρουν τα γούστα μας, τα τελευταία που σκέφτομαι προσωπικά γιατί έχουν αρκετά δύσκολα κουμπιά (από ότι έχω διαβάσει με το σκεπτικό να μην πατιούνται κατά λάθος) πράγμα που δεν με βολεύει στα γραφικά και για την τσέπη μου είναι ακριβά, αν θέλεις "σκληρό" mouse πάντως μάλλον θα σου κάνουν όμως, τα περισσότερα από τα άλλα που κυκλοφορούν δεν είναι σαν αυτό που θες εγώ ένα ελαφρύ samsung έχω και δεν έχω βρει καλύτερο για να αλλάξω, όποιος το πιάνει μου λέει ότι τα σπάει, είναι πραγματικά πολύ άνετο αλλά είναι δύσκολο να βρεις παρόμοιο στην ελλάδα αυτή τη στιγμή τα μόνα που έχω βρει κατά καιρούς στο ίδιο στυλ δλδ ελαφριά με πολύ μαλακά κουμπιά και ρόδα είναι κάποια samsung και siemens αλλά από πακέτα, δλδ δεν πωλούνται ξεχωριστά δυστυχώς αν μπορείς να βρεις τπτ τέτοιο δοκίμασε τα ή πάρε κιόλας ίσως δεις ότι σε βολεύουν καλύτερα wireless δεν έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί είμαι wired τύπος οπότε δεν ξέρω τις διαφορές ευχαριστώ για την απάντηση, θέλω βαρύ mouse γιατί οταν σχεδιάζω πχ στο photoshop το κάνω γρήγορα και δεν θέλω το mouse να πετάει θέλω να το νιώθω ότι έιναι κολημενο στο γραφείο, έχω και ένα tick όταν είναι ελαφρύ το ποντίκι τρέμει το χέρι μου, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Είχα δει ένα Logitec το οποίο είχε βαρυδιάκια σαν μπαταρίες ρολογιού και έβαζες όσες ήθελες να το κάνεις όσο βαρύ θέλεις. Και εγώ είμαι wired τύπος αλλά πλέον φαντάζομαι δεν τίθετε θέμα απόκρισης.
oneofthem Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστώ για την απάντηση, θέλω βαρύ mouse γιατί οταν σχεδιάζω πχ στο photoshop το κάνω γρήγορα και δεν θέλω το mouse να πετάει θέλω να το νιώθω ότι έιναι κολημενο στο γραφείο, έχω και ένα tick όταν είναι ελαφρύ το ποντίκι τρέμει το χέρι μου, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. ναι, ok ο καθένας με τον τρόπο του, η logitech πρέπει να έχει κάποια μοντέλα βαριά αλλά τα logitech γενικά είναι κι αυτά ακριβά το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πας σε κανένα media markt καθημερινή αν έχει στην περιοχή σου, που τα έχουν ανοιγμένα στη σειρά για να δοκιμάσεις γενικότερα μήπως βρεις κάτι πιο εύκολα, σε ένα που είχα πάει είχε αρκετά mouse, keyboards, pads και αυτό είναι καλό για να επιλέξεις θέμα απόκρισης όντως δεν τίθεται για τα wireless (τουλάχιστον σε όσα έχω δει) μη φοβάσαι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μιας και το mouse αποτελει κομματι της αλληλεπιδρασής σου με το pc, και καθως φαινεται αποτελει και το μεσο που βγαζεις το ψωμακι σου, θα ελεγα να μη λυπηθεις τα χρηματα. Παρε κατι καλο (Logitech = εγγυηση). Το ασυρματο να μη σε απασχολει, καθως πλεον και 24/7 χρηση να κανεις, οι μπαταριες αντεχουν πολυ περισσοτερο απο 2-3 μηνες. Και στη χειροτερη που δε θα εχεις καλο σημα, φερνεις με μια επεκταση το δεκτη του ποντικιου διπλα σε αυτο. Μιας και εισαι αριστεροχειρας (κι εγω ειμαι), θα σου προτεινα κατι για αριστεροχειρες. Αυτο εδω το ποντικι: http://www.skroutz.gr/s/56877/Logitech-MX610-Left-Handed-Cordless.html?keyphrase=mx+610+left Δεν το φερνουν τα μεγαλα καταστηματα πια, κι ετσι θα πληρωσεις ενα 10ρικακι εξτρά απ οσο αξιζει, αλλα εχω να πω οτι ειναι αρκετα πιο βαρυ απο τα συνηθισμενα ποντικια (μαλλον λογω των 2xΑΑ μπαταριων), και οτι εχω να αλλαξω μπαταριες ενα 6μηνο τωρα. Φυσικα η σχεδιαση για αριστεροχειρες παρολο που θα σε παραξενεψει στην αρχη, δε συγκρινεται σε ανεση με οτιδηποτε αλλο.
ANEMOS-V Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μη κανεις το λαθος και παρεις ασυρματο αφου θελεις σταθεροτητα αξιοπιστια.. laser με συρμα εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.