FREES76 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Kserei kaneis pou tha vro Tutorials gia to Maya?
pyro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 hmmm, ean pas sto eye.box.sk 0a breis pollous pou jeroune, to forum tous omws einai kapws dead...prospa0hse pantos
Petza Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 http://www.google.com/search?hl=el&inlang=el&ie=ISO-8859-7&q="Maya+Tutorials"&btnG=%C1%ED%E1%E6%DE%F4%E7%F3%E7+%F3%F4%EF+Google&lr=
lithros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 rota ton Marcos_Aurilius kalitera tha kserei sigoura. Asxoleitai arketa me afto to programma. Ego exo tora arxizo kai to mono pou exo einai ena pdf pou de thimame pou to brika.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Κατ'αρχήν, θέλω να καταθέσω τον ενθουσιασμό μου που προκύπτει απ'την διαπίστωση ότι δεν είμαι μόνος μου σε αυτόν τον κόσμο :grin: . Φίλε FREES76, η καλύτερη πηγή για να ξεκινήσεις (αν ξεκινάς τώρα) είναι το Help-> Library του προγράμματος. Πραγματικά μεγάλος όγκος πληροφριών για ξεκίνημα. Αφού μάθεις τα βασικά, μπορείς να πάς στο site της εταιρίας www.aliaswavefront.com και να αναζητήσεις πιο εξιδεικευμένα tutorials. Αν τέλος δεν καλύπτεσαι από αυτά, you've got mail!
Anakin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Psaxe kai gia olokrira vivlia - silogi tutorials sto kazaa.
Nimrod7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 www.highend3d.com εχει πάρα πολλα tutorials www.the-gnomon-workshop.com εχει πολλά advanced tutorials πρώτα διαβασε ομως καμια 10αριά φορές το library!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Φίλε Nimrod7, το δευτερο link που έδωσες δεν το είχα υπ'όψην μου. Βασικά είναι συλλογή tutorials από άλλα sites, αλλά έχει και μερικά που δεν τα έχω βρει πουθενα. Ωραίος!
FREES76 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Euxaristo olous sas! Marcos_Aurilius tha ithela na epoikinonisoume kapoia stigmi an ginetai! Giati me endiaferei poly to Maya...san xombi pro to paron! Steile mou kapoio tilefono an thes!
Nimrod7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Το Gnomon Workshop ειναι μια απο τις μεγαλύτερες σχολές Visual Effects του κόσμου, το δημιούργησε o Alex Alvarez, ενας απο τους καλύτερους 3D Artist του κόσμου. Στην σχολή του διδάσκουν κορυφαία ονόματα του κινηματογράφου, παράδειγμα ειναι ο Eric Hansson του εφτιαξε την τρισδιάστατη πόλη στο Fifth Element! Τα tutorials του Gnomon ειναι δικά του, και μάλλον αλλα sites το πήραν απο αυτό. Επείσης εχει Online Maya Lessons επι πληρωμή για οποιον ενδιαφέρεται.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Nimrod7, ζητώ συγνώμη για το ατυχές συμπέρασμα μου! Μάλλον ισχύει αυτό που λες εσύ! Παρεπιπτόντως, μόλις γύρισα από κάποια (σαν) σεμηνάρια στην Αθήνα. Επισκεφθήκαμε μια απ'τις μεγαλύτερες διαφημιστικες-πολυμεσικές εταιρίες του ελλαδικού χώρου. Ο 3Dartist δουλεύει σε Maya4.5 και κάνει τρμερά πράγματα. Ειλικρινά, ένιωσα σκουλήκι, αλλά μετά σκέφτηκα πόσο λιγότερο χρόνο ασχολόυμαι από αυτόν. FREES76, για τηλέφωνο δεν ξέρω αν γίνεται (είναι και υπεραστικά :grin: ) αλλά με pm ότι μπορώ θα το κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.