elven Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δεν αναφερθηκα σε ποσοστα αλλα σε mission critical applications - deployments Όχι απλά το είπα με βάση το παράδειγμα,πχ έβγαλαν τα Windows που κάποιοι τους είχαν πείσει να βάλουν,αυτό που είπες για το χρηματιστήριο δλδ Το παρακάνεις Προφανώς ο elven μιλάει για DSP έκδοση. 59 ευρώ για 3 άδειες home & student 2007 retail H professional έχει 219,καμιά σχέση με τα 690 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ε οι 3 600 είναι. προφανώς για αυτό το είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ίσως αλλά μετά πάμε στο άλλο,δεν μπορείς να λες σιγά δεν χρειάζεσαι ms office,photoshop και μετά να λες τιμή για την proffessional έκδοση, 59 ευρώ για 3 άδειες είναι πραγματικά σχεδόν τζάμπα,και η home έκδοση είναι αυτή που χρειάζονται οι περισσότεροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 για τα πράγματα που κάνω μου αρκεί το linux. τώρα αν περνούσα και το manager θα ήταν ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ε οι 3 600 είναι. προφανώς για αυτό το είπε. http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Office/Microsoft-Office-Pro-2007-Greek-269-10347.htm 59 ευρώ για 3 άδειες είναι πραγματικά σχεδόν τζάμπα στον κολπο των πειρατων ειναι πραγματικα τζαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 chrissk Εκτός από το χρηματιστήριο στην Νέα Υόρκη υπάρχουν και τράπεζες στην Ελλάδα και δημόσιοι οργανισμοί που χρησιμοποιούν ΑΙΧ, Solaris. Εσένα αν σε ρωτήσουν πρότεινε Ubuntu με Mysql. Όσον αφορά τα προγρ'αμματα πες μου λοιπόν που θα βρώ το αντίστοιχο visual studio( free το express edition) στο linux όλα σε ένα για πραγματικό RAD( c, c++ , c# ,vb). Δώσε μου για την oracle το alternative του pl/sql developer ( μην ακούσω κάνα sql developer ). Τον υπολογιστή δεν τον χρησιμοποιεί κάποιος μόνο για διασκέδαση. Μπορεί να ήταν ατυχες το παράδειγμα του Photoshop αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Όσον αφορά το configuration πες μου πως θα σετάρω γραφικά τον vsftpd και είμαι ok. Νομιζω οτι τα προβληματα στις καρτες γραφικων Intel και ATI ειναι οριστικα παρελθον. Αλλωστε αναφερεσαι σε μια εταιρια που ειχε χαλια drivers και για windows. Οταν σε μερικους μηνες θα απολαμβανεις ποιοτητα γραφικων καλυτερη απο οποιοδηποτε αλλο συστημα απορω αν θα εξακολουθεις να εχεις την ιδια αποψη Επίσης τα γραφικά τι να τα κάνω αν δεν μπορώ να παίζω παιχνίδια. Να παίζω με το compiz?????? Και τέλος πάντων δεχτείτε κάποια στιγμή πως το Linux είναι μια καλή προσπάθεια αλλά έχει ακόμα δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apateonas_69 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 τα windows 7 σαφώς και είναι καλύτερα απ όποιαδήποτε linux διανομή.Δεν ειναι μόνο στο γραφικό περιβάλλον άλλα και στην σταθερότητα που προσφόερουν άλλα και την συνδεσιμότητα...απ την άλλη επειδή έχω δουλέψει και με linux σε server φάση όμως,δέν ειχα το παραμικρό πρόβληα.Αν λέγαμε ότι για το ευρή κοινό τα windows ειναι μονόδρομος άλλο τόσο το ίδιο θα ήταν και οι διανομές linux για στησιμο ευέλικτων servers.Άποψη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Και τέλος πάντων δεχτείτε κάποια στιγμή πως το Linux είναι μια καλή προσπάθεια αλλά έχει ακόμα δρόμο. εσείς να δεχτείτε κάποια στιγμή πως η εποχή των δεινοσαύρων πέρασε ! αλλα και να μην το δεχτείτε το ίδιο κάνει. πέρασε Όσον αφορά το configuration πες μου πως θα σετάρω γραφικά τον vsftpd και είμαι ok. η ανώτατη εκπαίδευση (και γνώση) δεν έχει γραφικά (εικονίτσες) αυτά είναι για παιδικούς σταθμούς ! για πλάκα το γράφω, αλλά έχει μιά βάση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γεια σου ρε θρανίο! Τι λέει εκεί πάνω; Άρχισαν τα κρύα; Το Linux μια χαρά είναι όπως είναι. Δεν χρειάζεται τίποτε. Ούτε καν νέους χρήστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 το εσείς αναφέρεται όχι σε αυτούς που ασχολούνται με το linux αλλά σε εκείνους που δεν είναι έστω και λίγο αντικειμενικοί. Όσον αφορά τους δεινόσαυρους αυτοί πάνε ενω εδώ ακόμα συζητάμε για ανωτερότητα .... και θα συζητάμε για πολύ καιρό ακόμα όπως το βλέπω. Και τέλος ρωτήστε τον εαυτό σας αν άυριο γινόταν εμπορικό το Linux και σας πρότειναν να αγοράζατε έαν απο τα δύο τι θα κάνατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 γεια σου fire όχι ακόμα Το Linux μια χαρά είναι όπως είναι. Δεν χρειάζεται τίποτε. Ούτε καν νέους χρήστες. συμφωνώ και επαυξάνω αλλά τι θα κάνουμε με τα παιδιά των Linuxάδων ; έβαλα χρώμα mandriva κ Arch . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:11 ---------- Και τέλος ρωτήστε τον εαυτό σας αν άυριο γινόταν εμπορικό το Linux και σας πρότειναν να αγοράζατε έαν απο τα δύο τι θα κάνατε! με ρώτησα και απάντησα πάλι Linux αλλά τι θα κάνω με την Oracle ; εδώ έχω πρόβλημα για τις καθημερινές μου ανάγκες oracle sun mysql http://www.google.com/search?q=oracle+sun+mysql&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=mozilla&rls=com.puppylinux:en-US:unofficial . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 το εσείς αναφέρεται όχι σε αυτούς που ασχολούνται με το linux αλλά σε εκείνους που δεν είναι έστω και λίγο αντικειμενικοί. Όσον αφορά τους δεινόσαυρους αυτοί πάνε ενω εδώ ακόμα συζητάμε για ανωτερότητα .... και θα συζητάμε για πολύ καιρό ακόμα όπως το βλέπω. Και τέλος ρωτήστε τον εαυτό σας αν άυριο γινόταν εμπορικό το Linux και σας πρότειναν να αγοράζατε έαν απο τα δύο τι θα κάνατε! τωρα σοβαρα το θεωρεις τοσο κατωτερο το linux απο τα windows 7? για μενα που το μονο που χρησιμοποιω ειναι ενα browser, μουσικουλα & ταινιες η διαφορα ειναι μεγαλη. ειδικα το kde 4.3 εχει θεσει νεα standards στο desktop. δλδ μπορω να κανω boot σε 20'', να εχω vdpau, να χρησιμοποιω amarok, banshee, να εχω ενα desktop πανεμορφο και ολα αυτα δωρεαν και νομιμα, αλλα οχι θα παω να δωσω 150ευρω + 60 για το office. πλακα κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 εδώ έχω πρόβλημα για τις καθημερινές μου ανάγκες Με το linux πως να μην έχεις .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Με το linux πως να μην έχεις ... θα μου λείπει η oracle, ήθελα να πώ ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 τωρα σοβαρα το θεωρεις τοσο κατωτερο το linux απο τα windows 7?για μενα που το μονο που χρησιμοποιω ειναι ενα browser, μουσικουλα & ταινιες η διαφορα ειναι μεγαλη. ειδικα το kde 4.3 εχει θεσει νεα standards στο desktop. δλδ μπορω να κανω boot σε 20'', να εχω vdpau, να χρησιμοποιω amarok, banshee, να εχω ενα desktop πανεμορφο και ολα αυτα δωρεαν και νομιμα, αλλα οχι θα παω να δωσω 150ευρω + 60 για το office. πλακα κανεις. Το ότι λέω αυτά που λέω είναι επειδή τα έχω δει και τα δύο. Windows και Linux και ασχολούμαι αρκετά με το Linux και το γουστάρω αλλά δεν μπορώ να μην είμαι αντικειμενικός. Να πω δηλαδή ότι τα σπάει το Linux και τα Windows είναι μουφα. Ο καθένας δοκιμάζει και βλέπει στην τελική ανάλογα με τις ανάγκες του. Στην τελική ο καπιτάλας βαράει και ενα Mac και είναι κύριος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.