Προς το περιεχόμενο

Linux vs Windows 7

chrissk2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχετικά με την ασφάλεια ελάχιστοι ιοί χτυπάνε το OS,δεν αρκεί να έχει τρύπα το ΛΣ για να τρέξει το exploit,για αυτό υπάρχει το ASLR και το DEP,ακόμα και την τρύπα να βρεις είναι σχεδόν αδύνατο να τρέξεις το exploit.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι τα Windows ΔΕΝ είναι καθόλου ευάλωτα(δεν είναι και άτρωτα εννοείται)

Πλέον το 90% αυτών βασίζονται στη βλακεία τη δικιά σου,τη δικιά μου και όλων.

Θα μπεις σε ένα site που θα λέει Megan Fox-Sextape πάτα εδώ για να κατεβάσεις τους codecs για να μπορεσεις να το δεις,εε εκεί είτε Linux έχεις,είτε Windows,UAC ξε UAC τα παρακάμπτεις όλα με τη δική σου βλακεία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μα αυτό λέω. Όση προστασία έχει το linux (sudo), άλλη τόση έχουν και τα windows (uac). Είναι εξίσου ευάλλωτα ;)

Μονο στα windows ομως ολα μα ολα τα setup ειναι με default δικαιωματα administrator (για ευκολια στους απλους χρηστες να μην ζηταει password κλπ)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:10 ----------

Restart όποτε πάω να δω video με το τοτεμ,το vlc δεν δουλεύει καν με κανένα output,αργή απόκριση και πάγωμα οθόνης στο άσχετο όταν είναι ενεργοποιημένο το compiz.Επίσης στο 9.04 το OO 3 φριζάρει και αυτό στο άσχετο.ATI card here.

Δεν μου εχει συμβει ποτε. Δοκιμασε να το τρεξεις απο command line και να μας στειλεις το log. Μπορει να ειναι κατι προφανες

Τα ποσοστά δεν παίζουν κανέναν ρόλο,αν και οι Windows server απο το 2003 κι έπειτα σημειώνουν αύξηση

Τι εννοεις ??

• Super Moderators
Μα αυτό λέω. Όση προστασία έχει το linux (sudo), άλλη τόση έχουν και τα windows (uac). Είναι εξίσου ευάλλωτα ;)

δεν διαφωνώ, συμπληρώνω...

εγώ σαν άσχετος ένα πράγμα ξέρω.

με xp έχω 100% cpu usage

με Debian ~10% (και πολύ έβαλα) με ένα σωρό άσχετα εφέ να τρέχουν.

για να εχεις τετοιο cpu usage και να μην κανεις κατι για αυτο..., συμφωνω μαζι σου... εισαι ασχετος...!

Μονο στα windows ομως ολα μα ολα τα setup ειναι με default δικαιωματα administrator (για ευκολια στους απλους χρηστες να μην ζηταει password

Δίκιο έχεις....... το 2003 :P

δεν διαφωνώ, συμπληρώνω...

Ok then :-)

1)Μονο στα windows ομως ολα μα ολα τα setup ειναι με default δικαιωματα administrator (για ευκολια στους απλους χρηστες να μην ζηταει password κλπ)

2)Τι εννοεις ??

1)Δικαιώματα user έχεις νομίζω,δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα στα προστατευμένα αρχεία

2)Ότι τα ποσοστά δεν δείχνουν ποιο είναι καλύτερο

Α δεν έχω εγκατάσταση linux τώρα,thanks πάντως

για να εχεις τετοιο cpu usage και να μην κανεις κατι για αυτο..., συμφωνω μαζι σου... εισαι ασχετος...!

ναι όντος πρέπει να μπω στο κόλπο να πάρω άλλο πισι να τρέχω το κάθε antivirus που μου πηδάει το σύστημα.

πλέον και το ποιο ελαφρύ αντιβιοτικό θέλει διπύρηνο.όπως και ο firefox που σε κάθε version Βαραίνει.

• Super Moderators

δεν είναι ανάγκη να έχεις antivirus αν είσαι προσεκτικός...

από το Πάσχα μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ήμουν χωρίς antivirus και δεν κόλλησα τπτ..

δεν είναι ανάγκη να έχεις antivirus αν είσαι προσεκτικός...

από το Πάσχα μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ήμουν χωρίς antivirus και δεν κόλλησα τπτ..

το αυτό... θυμήθηκα ότι δεν είχα antivirus όταν μια μέρα διάβαζα για το security essentials της ms

Προσωπικα θεωρω οτι το linux υπερτερει παντου εκτος απο τα γραφικα ...

Σε RHΕL4 στο Studio τρέχω Autodesk Flame (google it). Το hardware μόνο για να τρέξει είναι περίπου 30000-50000€, και το software κοστίζει περίπου €250,000 / χρόνο! Σε αυτό γίνονται πολλές απο τις ταινίες που βλέπεις στο Σινεμά.

Επίσης σε RΗΕL και μόνο τρέχουν τα Smoke, Luster που κοστίζουν επίσης αρκετές εκαντοντάδες χιλιάδες ευρώ!

Άρα στα γραφικά πάει μια χαρά απλά ο κόσμος δεν το ξέρει.

Tζάμπα δεν είναι αλλά και 60 ευρώ οι 3 άδειες office 2007 σχεδόν τζάμπα είναι.

η εκδοση με ολες τις δυνατοτητες Microsoft Office Professional 2007 Ελληνικό 690,00 €

Πως προσθέτεις ένα extra repository;

http://easyurpmi.zarb.org/?language=el

post-115633-129063032582_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...