tolis_01 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 τα win Λ7 δεν κάνει boot το cd σε παλιά pc. τραγικό. Μήπως δεν κάνει boot σε pc με λιγότερο από 1GB ram που δεν υποστηρίζονται κιόλας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Phantom Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ποια εταιρια κατασκευης antivirus θα κατσει να φτιαξει ιο για το λινουξ; Ειμαστε σοβαροι;Εκτος και αν πιστευουμε οτι αληθεια ακομη τους ιους τους δημιουργουν παρανοϊκοι χακεραδες, μεσα σε υπογεια περιτριγυρισμενοι απο οθονες που περνανε ατελειωτα κειμενα σε κονσολα. Ωραία και να φτιάξει τι θα καταλάβει? Αφού το 99.99999% του χρόνου δεν έχεις δικαιώματα administrator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μήπως δεν κάνει boot σε pc με λιγότερο από 1GB ram που δεν υποστηρίζονται κιόλας; έχω 1.5 βασικά με upgrade από vista παίζανε μια χαρά και πολύ γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ωραία και να φτιάξει τι θα καταλάβει? Αφού το 99.99999% του χρόνου δεν έχεις δικαιώματα administrator. Ούτε στα windows έχεις (uac) αλλά μια χαρά περνάνε οι ιοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrissk2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Windows 7 απο μένα απλά και μόνο γιατί Θέλω να δουλέυω με τα καλύτερα επαγγελματικά προγράμματα και όχι με τις όχι τόσες καλές εναλλακτικές ( Δεν μιλάω να τρέχω μέσω Wine καθώς μένω και στα windows να είναι ) πχ Photoshop Vs Gimp Γιατί θα το ανοίξω και θα βρει το hardware έυκολα η θα εγκαταστήσω τους drivers με ένα κλικ Γιατί παίζει όλα τα παιχνίδια Γιατί όλα είναι κλικ και δεν θα ψάχνω σε config files όποτε θα το βρώ πιο εύκολα Γιατί έχει λιγότερα bug από ότι το linux. Εδώ κρασάρουν οθόνες απο το πουθενά στο linux Γιατι έχω ΑΤΙ Γιατι ο χρόνος είναι χρήμα Γιατί δεν θέλω να είμαι BETA TESTER ( που όμως είμαι ) Οι ιοί είναι θέμα χρήσης και antivirus ενώ η σταθερότητα και το performance έχουν λυθεί σεν έναν βαθμό με τα Windows 7. Εξάλλου τα σοβαρά critical συστήματα δεν θα βάλουν linux αλλά solaris aix κτλ στους servers. Και το θέμα είναι γιατι ασχολούμαι με το Linux ! έλα μου ντε... μάλλον γουστάρω κονσόλα !!!!!!! Τουλαχιστον ας γραφουμε πραγματα που ισχυουν. Δηλαδη Θέλω να δουλέυω με τα καλύτερα επαγγελματικά προγράμματα και όχι με τις όχι τόσες καλές εναλλακτικές ( Δεν μιλάω να τρέχω μέσω Wine καθώς μένω και στα windows να είναι ) πχ Photoshop Vs Gimp Θελεις να μας πεις οτι εισαι τοσο καλος γνωστης του photoshop που χρησιμοποιεις το 100% των δυνατοτητων του και το gimp δεν σου κανει ?? Γιατι ολοι βαζουν ms office και αναθεμα αν ξερουν να γραφουν ενα απλο κειμενο. Και τα προγραμματα αυτα τα πληρωνεις ή τα παιρνεις τζαμπα ? Ειναι καπως σημαντικο ξερεις. Μην κοιτας που ζουμε στην χωρα της πειρατειας... Γιατί θα το ανοίξω και θα βρει το hardware έυκολα η θα εγκαταστήσω τους drivers με ένα κλικ Προφανως αναφερεσαι σε προβληματα των Windows με δεδομενο οτι ολοι οι drivers ειναι compiled-in. Εξαλου οι τελευταιες διανομες ειχαν εξαιρετικη υποστηριξη hardware Γιατί παίζει όλα τα παιχνίδια Προφανως εχεις δικιο Γιατί όλα είναι κλικ και δεν θα ψάχνω σε config files όποτε θα το βρώ πιο εύκολα Αυτο εχω να το κανω απο τις εποχες του Linux from scratch ή του Gentoo. Για ποιες ρυθμισεις αναφερεσαι ? Γιατί έχει λιγότερα bug από ότι το linux. Εδώ κρασάρουν οθόνες απο το πουθενά στο linux Μπορεις να αναφερεις μερικα για να τα συζητησουμε. Ολα ειναι σχετικα με το ποια διανομη χρησιμοποιεις. Εμενα το suse και το fedora με εχουν τσακισει ενω το ubuntu ποτε. Γιατι έχω ΑΤΙ Νομιζω οτι τα προβληματα στις καρτες γραφικων Intel και ATI ειναι οριστικα παρελθον. Αλλωστε αναφερεσαι σε μια εταιρια που ειχε χαλια drivers και για windows. Οταν σε μερικους μηνες θα απολαμβανεις ποιοτητα γραφικων καλυτερη απο οποιοδηποτε αλλο συστημα απορω αν θα εξακολουθεις να εχεις την ιδια αποψη Γιατί δεν θέλω να είμαι BETA TESTER ( που όμως είμαι ) Γιαυτο ολοι βαζατε την windows 7 rc για 6 μηνες ?? Ας γελασω Εξάλλου τα σοβαρά critical συστήματα δεν θα βάλουν linux αλλά solaris aix κτλ στους servers. Οπως το χρηματιστηριο της Νεας Υορκης ας πουμε ?? Η του Λονδινου και της Φρανκφούρτης ?? Ειδικα του Λονδινου εβγαλε και τα windows που καποιοι τους επεισαν να βαλουν. Αυτη ειναι μια αποψη που ραγδαία καταρρίπτεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atlantios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 εγώ με τα windows είχα φοβερά προβλήματα, σιγά σιγά γίνονταν όλο και πιο αργά, στο τέλος σέρνονταν κυριολεκτικά. Αναγκαστικά, μετά από κάποιο διάστημα πρέπει κανείς να τα εγκαταστεί απ την αρχή. Αντιιοικά και παπαριές. Τώρα με το unbuntu σαν απλός χρήστης έχω βρει την υγειά μου. Όλα δουλεύουν άψογα ακόμη και το wow παίζει. Ότι πρόγραμμα θέλω το βρίσκω και το εγκαθιστώ δίχως πολύπλοκες διαδικασίες. Πάνω απ' όλα είμαι νόμιμος χρήστης και αυτό το χαίρομαι ειλικρινά. Γιατί κανείς να μπαίνει στην διαδικασία να κλέβει εφαρμογές. Μην μου πείτε ότι εσείς έχετε αγορασμένες όλες τις εφαρμογές της microsoft; Με διαφορά linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Άμα βάλεις Ubuntu σου κόβω την καλημέρα! :p:p ετοιμάσου για καλησπέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Θελεις να μας πεις οτι εισαι τοσο καλος γνωστης του photoshop που χρησιμοποιεις το 100% των δυνατοτητων του και το gimp δεν σου κανει ?? Γιατι ολοι βαζουν ms office και αναθεμα αν ξερουν να γραφουν ενα απλο κειμενο. Και τα προγραμματα αυτα τα πληρωνεις ή τα παιρνεις τζαμπα ? Ειναι καπως σημαντικο ξερεις. Μην κοιτας που ζουμε στην χωρα της πειρατειας... Το powerpoint,το outlook και το excel δεν έχουν αντίπαλο,πολύ πίσω το OO είναι η γνώμη μου,αν και θεωρώ καλύτερο για κείμενο και παρουσιάσεις το LaTeX. Tζάμπα δεν είναι αλλά και 60 ευρώ οι 3 άδειες office 2007 σχεδόν τζάμπα είναι. Προφανως αναφερεσαι σε προβληματα των Windows με δεδομενο οτι ολοι οι drivers ειναι compiled-in. Εξαλου οι τελευταιες διανομες ειχαν εξαιρετικη υποστηριξη hardware Η υποστήριξη βελτιώνεται με τον χρόνο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν φτάνει το επίπεδο των Windows. Αυτο εχω να το κανω απο τις εποχες του Linux from scratch ή του Gentoo. Για ποιες ρυθμισεις αναφερεσαι ? Πως προσθέτεις ένα extra repository; Μπορεις να αναφερεις μερικα για να τα συζητησουμε. Ολα ειναι σχετικα με το ποια διανομη χρησιμοποιεις. Εμενα το suse και το fedora με εχουν τσακισει ενω το ubuntu ποτε. Restart όποτε πάω να δω video με το τοτεμ,το vlc δεν δουλεύει καν με κανένα output,αργή απόκριση και πάγωμα οθόνης στο άσχετο όταν είναι ενεργοποιημένο το compiz.Επίσης στο 9.04 το OO 3 φριζάρει και αυτό στο άσχετο.ATI card here. Νομιζω οτι τα προβληματα στις καρτες γραφικων Intel και ATI ειναι οριστικα παρελθον. Αλλωστε αναφερεσαι σε μια εταιρια που ειχε χαλια drivers και για windows. Οταν σε μερικους μηνες θα απολαμβανεις ποιοτητα γραφικων καλυτερη απο οποιοδηποτε αλλο συστημα απορω αν θα εξακολουθεις να εχεις την ιδια αποψη Δυστυχώς σε ΑΤΙ τίποτα δεν λύθηκε,ψιλοβελτιώθηκε Οπως το χρηματιστηριο της Νεας Υορκης ας πουμε ?? Η του Λονδινου και της Φρανκφούρτης ?? Ειδικα του Λονδινου εβγαλε και τα windows που καποιοι τους επεισαν να βαλουν. Αυτη ειναι μια αποψη που ραγδαία καταρρίπτεται Τα ποσοστά δεν παίζουν κανέναν ρόλο,αν και οι Windows server απο το 2003 κι έπειτα σημειώνουν αύξηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 elven, μαζί σου στα υπόλοιπα, αλλά εδώ: Πως προσθέτεις ένα extra repository; Διαχείρηση->πηγές λογισμικού. Γενικά η εγκατάσταση προγραμμάτων στο linux είναι ευκολότερη απ'ότι στα windows! Αυτό φυσικά μόνο για τα πακέτα που βρίσκονται στα repositories. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 elven, μαζί σου στα υπόλοιπα, αλλά εδώ: Διαχείρηση->πηγές λογισμικού. Γενικά η εγκατάσταση προγραμμάτων στο linux είναι ευκολότερη απ'ότι στα windows! Αυτό φυσικά μόνο για τα πακέτα που βρίσκονται στα repositories. Aαα,δλδ μόνο εγώ έψαχνα το sources list κάθε φορά; Το OO 3 σε ubuntu με παίδεψε με τα libs που ήθελε να αφαιρεθούν,επίσης με είχε τσαντίσει στον Firefox που δεν έχει Help->Update,σπάσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ε και πάλι σιγά το δύσκολο. ανοίγεις κονσόλα δίνεις ένα gedit /etc/apt/sources.list προγράμματα βρίσκεις ευκολότερα στο linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Aαα,δλδ μόνο εγώ έψαχνα το sources list κάθε φορά; Μάλλον Το OO 3 σε ubuntu με παίδεψε με τα libs που ήθελε να αφαιρεθούν,επίσης με είχε τσαντίσει στον Firefox που δεν έχει Help->Update,σπάσιμο Δεν έχει update ο firefox επειδή το αναλαμβάνει ο apt. Από κει και πέρα εμένα μου την έσπαγε το άλλο. Που με apt-get update firefox σου πέρναγε την latest 3.0.x έκδοση και όχι την πραγματική latest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ούτε στα windows έχεις (uac) αλλά μια χαρά περνάνε οι ιοί καλά ας είχε το Linux το ποσοστό "αγοράς" που έχουν τα Windows και ας βλέπαμε πόσους ιούς θα είχε... βλάκας είναι να ασχοληθεί κάποιος με έναν ιό που θα στοχεύσει πχ 100 άτομα ενώ μπορεί να στοχεύσει 1.000.000? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ναι αυτό το δίνεις αλλά εγώ έπρεπε να ψάξω στο νετ για να θυμηθώ την εντολή,ο σκληρός δίσκος που έχω στο κεφάλι μου ορισμένα πράγματα αρνείται να τα αποθηκεύσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 καλά ας είχε το Linux το ποσοστό "αγοράς" που έχουν τα Windows και ας βλέπαμε πόσους ιούς θα είχε... Μα αυτό λέω. Όση προστασία έχει το linux (sudo), άλλη τόση έχουν και τα windows (uac). Είναι εξίσου ευάλλωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.