Προς το περιεχόμενο

MSN & Windows Live Messenger: Επιτέλους Λύση Για USB Μικρόφωνα!!!

DeSaad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι πρότεινος εαν είχες USB μικρόφωνο είσουν αναγκασμένος να χρησιμοποιήσεις μόνο το Skype, καθώς τα βλακοMessenger αναγνώριζαν μεν τη συσκευή, δεν μετέδιδαν ήχο δε!

Μετά από ΠΟΛΥωρο ψάξιμο βρήκα τη λύση για ΧΡ (ίσως δουλεύει και στα Vista, δεν είμαι σίγουρος):

Πρώτον, φροντίζεις να έχεις κλείσει όσα προγράμματα χειρίζονται ήχο, πχ iTunes, Winamp, VLC, Windows Media Player, καθώς και τα chat programs, πχ Skype, MSN Messenger, Windows Live Messenger και δε συμμαζευεται.

Δεύτερον, βαζεις μπρος το USB μικροφωνο

Τρίτον, πας στο

Start --> Run --> msmsgs --> OK

Σου ανοίγει το πρωτόγονο Windows Messenger. Δε χρειάζεται να κάνεις log in.

Πας στο Tools --> Audio Tuning Wizard και στο Μicrophone & Speaker Device διαλέγεις τα αντίστοιχα για το USB

Σώζεις και κλείνεις. Ανοίγεις το νέο Messenger και τώρα το USB μικρόφωνο σου δουλεύει!

Για κάποιο λόγο η Microshit έχει έναν ενιαίο κώδικα κάπου για όλα τα messenger της, και το παλιό παρακάμπτει πάντα τα νεότερα. Οπότε σετάροντας το παλιό σετάρεις και τα νέα!

Τα παραπάνω τα τέσταρα σε Windows XP SP3, με ένα ClearChat™ PC Wireless ασύρματο μικρόφωνο/ακουστικά USB (που ευτυχως τωρα δουλευει αλλιως θα ειχα χαραμισει 80κατι ευρω), καθώς και με ένα Logitech USB Desktop Microphone (το μαυρο κερατο, ξερετε οποιοι το εχετε :P )

Αντε και καλη χρήση!

Δημοσ.

Μου φαινεται περιεργο...

Εδω και 4 χρονια εχω usb mic, εξαπανεκαθεν (:lol:) δουλευε

μια χαρα με τον WLM χωρις να κανω τιποτα απο τα παραπανω.

Δημοσ.

το προβλημα σημειωνεται συνηθως στα Logitech. Αν ειναι αλλο, ετσι εξηγειται. Αν ειναι Logitech, ε τι να πω, εισαι απ τους λιγους. Απο χτες βρηκα και αλλον με Logitech USB ακουστικα/μικροφωνο (αυτα με καλωδιο) που ειχε το ιδιο προβλημα. Που λυθηκε με τη παραπανω λυση.

Δημοσ.
το προβλημα σημειωνεται συνηθως στα Logitech. Αν ειναι αλλο, ετσι εξηγειται. Αν ειναι Logitech, ε τι να πω, εισαι απ τους λιγους. Απο χτες βρηκα και αλλον με Logitech USB ακουστικα/μικροφωνο (αυτα με καλωδιο) που ειχε το ιδιο προβλημα. Που λυθηκε με τη παραπανω λυση.

Ακριβως, Logitech ειναι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...