ReZonanZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ....εχουμε ενα προβλημα: Ηταν ενα ζευγαρι που εμενε στην πολυκατοικια μας και εδω και 2 μηνες εχει φυγει.Ειχαν ενα αυτοκινητο παλιο που δεν το μετακινουσαν ποτε και οταν μετακομισαν αλλου,το παρατησαν πισω στην αυλη της πολυκατοικιας που μενω.Το αμαξι ειναι πολυ παλιο και μαλιστα εχει πεσει και η εξατμιση του.Μια νυχτα πριν κανα μηνα χωρις να τον παρει κανεις ειδηση αυτον που το ειχε,εβγαλε και τις πινακιδες του αυτοκινητου. Εχουμε επικοινωνισει τηλεφωνικα μαζι του και λεει πως θα ερθει να το παρει καποια στιγμη αλλα φυσικα δεν εχει πατησει ποτε το ποδι του στην πολυκατοικια.... Επισης ειπε οτι και καλα περιμενει για να το δωσει για αποσυρση.Βεβαια εχοντας βγαλει τις πινακιδες του,δεν ξερω κατα ποσο μπορει να το δωσει αποσυρση Η αυλη πισω ειναι ουσιαστικα χωρος σταθμευσης αυτοκινητων στον οποιο με το ζορι χωρανε 7 αυτοκινητα.Αυτος ετσι οπως το εχει παρατημενο πιανει σχεδον 2 θεσεις και ετσι πολλοι ενοικοι αναγκαζονται να παρακαρουν τα αυτοκινητα τους εξω απο τον χωρο σταθμευσης της πολυκατοικιας... Απο διαφορους που ρωτησα μου ειπαν οτι αφου το αμαξι ειναι μεσα σε ιδωτικο χωρο, ο δημος και η τροχαια δεν μπορουν να κανουν τιποτα.Αλλοι μου ειπαν να του κανουμε ολοι οι ενοικοι αγωγοι.Εγω δεν θελω να φτασουμε στα δικαστηρια γιατι θα χρειαστει χρονος και χρημα.Απο την αλλη αυτον δεν τονβλεπω να ερχεται να το παρει... Ξερει κανεις τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις;;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Είναι δύσκολο να μετακινηθεί με τροχήλατο γρύλο; Αν δεν έχει σκασμένα λάστιχα ή μπλοκαρισμένους άξονες (χειρόφρενο, ταχύτητα..) τότε το σηκώνετε και το βγάζετε έξω. Μετά, τηλεφώνημα στον Δήμο, πως υπάρχει εγκαταλελειμένο αυτοκίνητο για να έρθουν να το πάρουν (όποτε...)
ReZonanZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Είναι δύσκολο να μετακινηθεί με τροχήλατο γρύλο;Αν δεν έχει σκασμένα λάστιχα ή μπλοκαρισμένους άξονες (χειρόφρενο, ταχύτητα..) τότε το σηκώνετε και το βγάζετε έξω. Μετά, τηλεφώνημα στον Δήμο, πως υπάρχει εγκαταλελειμένο αυτοκίνητο για να έρθουν να το πάρουν (όποτε...) Αν δεν κανω λαθος εχει σιγουρα ταχυτητα,δεν θυμαμαι για το χειροφρενο.Πιθανον αυτος να το σκεφτηκε και να εχει τραβηξει και το χειροφρενο. Επισης αν το τραβηξουμε το αμαξι,δεν ειναι παρανομο;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω αν είναι παράνομο, να μετακινήσεις αυτοκίνητο που είναι εγκαταλελειμένο χωρίς πινακίδες.. Αλλά αυτός, με αυτή του την συμπεριφορά, σας δίνει το <<δικαίωμα>> να το κάνετε. Επίσης, τις πινακίδες πως ξέρεις ότι τις έβγαλε ο ίδιος;
elven Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν κανω λαθος εχει σιγουρα ταχυτητα,δεν θυμαμαι για το χειροφρενο.Πιθανον αυτος να το σκεφτηκε και να εχει τραβηξει και το χειροφρενο.Επισης αν το τραβηξουμε το αμαξι,δεν ειναι παρανομο; Γιατί που θα ξέρει ποιος το κανε; Σπάσε τα τζάμια,βγάλε ταχύτητες κλπ,σύρε το ως τον γκρεμό και πέτα το. Αν πει τίποτα πες του στο κλέψανε
ReZonanZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γιατί που θα ξέρει ποιος το κανε; Σπάσε τα τζάμια,βγάλε ταχύτητες κλπ,σύρε το ως τον γκρεμό και πέτα το. Αν πει τίποτα πες του στο κλέψανε Φυσικα και δεν υπαρχει περιπτωση να παρω εγω την ευθυνη για το αυτοκινητο του οποτε και δεν παιζει να σπασω τιποτα Απ οτι ειδα σημερα,δεν εχει βαλει χειροφρενο και εχει μεσα την οπισθεν....
De@th L0rd Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Φυσικα και δεν υπαρχει περιπτωση να παρω εγω την ευθυνη για το αυτοκινητο του οποτε και δεν παιζει να σπασω τιποτα Απ οτι ειδα σημερα,δεν εχει βαλει χειροφρενο και εχει μεσα την οπισθεν.... Ε ας πάρουν την ευθύνη αυτοί που ενοχλούνται τότε.Εμ θέλετε να κάνετε δουλειά κ χωρίς δικαστήρια εμ δε θέλετε να παρέμβετε δραστικά. Η λύση είναι απλή. Φωνάζετε την αστυνομία με το γερανό για εγκαταλειμμένο όχημα σε ιδιωτικό χώρο το οποίο είναι μάλλον κλεμμένο. Θα το πάρει η τροχαία κ θα το πάει στη μάντρα. Καταρχάς πήρε κάποιος απο εσάς την τροχαία; Ή απλά υποθέτετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.