cyberwolvie Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας εχοντας διαβασει αρκετα απο τα θεματα που εχουν αναρτηθει κατα καιρους και επειδη αντι να ξεκαθαρισω τις σκεψεις μου τις μπερδευω περισσοτερο... Με δεδομενο πως ολα ειναι παρομοια σε χαρακτηριστικα απο αυτα που κυκλοφορουν τωρα δινοντας προτεριοτητα σε διαρκεια μπαταριας και φορητοτητας ποιο μοντελο καλυπτει αυτες τις αναγκες καλυτερα με το μικροτερο δυνατο κοστος? Ευχαριστω για το χρονο και τις απαντησεις σας.
basilis5 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 εγω θα επαιρνα 11 ιντες .για μενα ειναι το ιδανικο μεγεθος για οθονη, ειδικα αν εχει και καλη αναλυση γιατι το 1024*600 δεν παλευεται ιδιαιτερα,ακομα και σε 10 επομενως ψηφιζω 11ρα οθονη,ακομα και αν αυτο συνεπαγεται μικρο συμβιβασμο σε επεξεργαστη η μπαταρια
pantelis1976 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Συμφωνώ και εγώ 11,6 οθόνη και από θέμα ανάλυσης και σίγουρα μπορείς να δουλέψεις πολύ πιο άνετα.Πλέον υπάρχουν και πολλές λύσεις από όλες τις εταιρείες...
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δες τα από κοντά αν μπορείς. Κι εγώ θα πω 11άρι λόγω διαφοράς της ανάλυσης της οθόνης. Διαφορές σε μέγεθος/βάρος/αυτονομία δεν υπάρχουν αξιόλογες. Τα 11άρια συνήθως έχουν λίγο μικρότερο επεξεργαστή, δεν ξέρω αν σε πειράζει κάτι τέτοιο.
nidosan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 11άρι χαλαρά κι από εμένα. Τα 1024χ600 μόνο για να βλέπω το email μου κάνουν, για δουλειά με τίποτα, ενώ τη διαφορά στο μέγεθος δε μπορώ να την εκμεταλλευτώ (μια χαρά χωράει στην τσάντα μου το 11άρι, που είναι σχεδόν μέγεθος Α4. 1366χ768 είναι 70% παραπάνω χώρος εργασίας σε pixels, κάπως παλεύεται η κατάσταση αν έχεις "κακομάθει" με μεγάλες αναλύσεις. Το "κακομάθει" γιατί όταν σπούδαζα είχα λάπτοπ με ασπρόμαυρη οθόνη (16 grayscales) με ανάλυση VGA (640χ480) και μέχρι και προγράμματα που σχεδιάζεις ηλ/κά κυκλώματα έτρεχα (πλέον δε μπορώ να με φανταστώ να το κάνω!)....
cyberwolvie Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω για τις αποψεις σας παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.