Προς το περιεχόμενο

Demon's Souls [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα με wanderer το ξεκινησα χθες γιατι θεωρησα οτι ειναι ο πιο γρηγορος. Εφθασα με την πρωτη προσπαθεια μεχρι την γεφυρα που στην πεφτους οι πολλοι και εκει παλι εχασα. Και αντε παλι απο την αρχη με herb απο 18, πισω στα 7! Θα δοκιμασω και τον Royal, που λεει το φιλαρακι να δω και αυτος τι λεει.

Το Lock σε τι χρησιμευει? Αν απλα γυρισω το πλανο στον εχθρο και του επιτεθεις χανεις κατι? Μαλλον θα εννοειται οτι χρησιμοποιειται σε μακρινες επιθεσεις. Τοξια, μαγια (Τα οποια δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα).

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβως, μαθε να το χρησιμοποιεις σε καθε μαχη. Δεν κανεις τιποτα αν δεν μαθεις να χρησιμοποιεις lock-on. Σκεψου για ορισμενες class οπως wanderer και rogue ειναι MUST το skill για να χρησιμοποιησεις στο επακρο την ταχυτητα τους και το αυξημενο backstab damage που κανουν.

Φιλε therock μην το παρεις στραβα αλλα ενα ενα βλεπω γιατι σε δυσκολευει το παιχνιδι. Εχεις ΠΟΛΛΑ να μαθεις αλλα οταν τα μαθεις τα ξαναλεμε για το κολλημα που προκειται να φας.

Δημοσ.

χχμμμ πως ανοίγουν ? δεν βρήκα κανένα μοχλό η κάτι τέτοιο

η πρωτη πορτα ανοιγει αν συνεχισεις ευθεια, αντι να μπεις στην ομιχλη εκει που ειναι ο ιπποτης με τα μπλε ματια.

και κατεβεις τις σκαλες, εχει ενα μοχλο.

και η 2η αν στριψεις δεξια, μολις περασεις τη γεφυρα με το δρακο(αν θυμαμαικαλα).και εκει νομιζω κατεβαινεις κατι σκαλες και εχει μοχλο.

Στη γεφυρα με το δρακο, σκοτωνεις κανα 2 καθε φορα που φευγει ο δρακος και γυρνας πισω...με το σπελ του royal ειναι πολυ ευκολος και ασφαλες τροπος...

Δημοσ.

ναι ναι τα κατάφερα

μου άνοιξε η κεντρική πύλη

άντε και ο θεός βοηθός

(στην ουσία ο δράκος τους έκαψε

εγώ τα πόδια στον ώμο !! )

ωραίος ο μεγάλος κακός

εύκολος μου φάνηκε

ειχα καμια 20αρια δαυλους

Δημοσ.

Προσωπικα σαν ποιο αποτελεσματικο τροπο μαχης που μου ταιριαζει ειναι ειτε με shield + spear ή φουλ ταχυτητα με scimitar/ katana και τεχνικες τον κυκλο + attack και backstab. Ο δευτερος τροπος ομως παρα που ειναι πολυ ποιο ισχυρος απο τον πρωτο δεν σου επιτρεπει να αποφευγεις ευκολα εχθρους που τους αρεσει να τη στηνουν σε γωνιες και φυσικα σε κλειστους χωρους και τουνελ. Γουσταρω τρελα να τρεχω προς εναν εχθρο, να κανω ενα roll και αμεσως μετα την αποφυγη να την τρωει πισωπλατα με special attack. Αναλογα το οπλο, σιγουρο one-hit kill για οποιονδηποτε αντιπαλο.

Δημοσ.

ωραία και πως κάνω lvl up

έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω πιο δυνατά όπλα

σαν ένα short spear που αγόρασα αλλά μου λέει ότι

δεν είμαι αρκετά δυνατός όπως και μια καλύτερη ασπίδα

έχω 5K souls και δεν θέλω να τις χάσω για πλάκα

πως ανεβάζω τα stats ?

Δημοσ.

ωραία και πως κάνω lvl up

έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω πιο δυνατά όπλα

σαν ένα short spear που αγόρασα αλλά μου λέει ότι

δεν είμαι αρκετά δυνατός όπως και μια καλύτερη ασπίδα

έχω 5K souls και δεν θέλω να τις χάσω για πλάκα

πως ανεβάζω τα stats ?

μολις σκοτωσεις το 1ο αρχηγο σου δινει τη δυντατοτητα να επιστρεψεις στο νεξους

μιλα με την Maiden in Black

θα σου πει να πας να μιλησεις στο μονουμενταλ που βρισκεται λιγο ψηλοτερα(ανεβα τις σκαλες). μολις τελειωσεις ξαναμιλα με την Maiden in Black και θα σου δωσει τη δυνατοτητα να αυξησεις τα στατς σου...Επισης κατι hero souls ή soldier's soul που εχεις μαζεψει μπορεις να τις μετατρεψεις σε souls στο inventory...τις souls των αρχηγων μην τις εξαργυρωνεις...θα τις χρειαστεις αργοτερα για να αναβαθμιζεις τα διαφορα οπλα...

εγω ολο το παιχνιδι το επαιξα με shield/spear και τα σπελς του royal(που βεβαια στη συνεχεια του παιχνιδιου δεν ειναι τοσσο χρησιμα οσο στο ξεκινημα μια και το μανα τελειωνει γρηγορα...)

Δημοσ.

Firestorm = win ομως. Μιλαμε το spell σκιζει βαρδουλα. Εχω δει black phantoms να πεφτουν με 2-3 hit απο αυτο το spell. Φυσικα αυτο ειναι και ολοκληρο σου το mana bar αλλα τι σε νοιαζει? Την δουλεια που επρεπε να κανεις την εκανες.

Δημοσ.

πόσο θέλω να παίξω ... έλα όμως που έχω xbox 360 και οχι ps3 :cry:

είχα ακούσει οτι θα βγει sequel και θα κυκλοφορήσει και για xbox 360 .. αληθεύει? :huh:

Δημοσ.

πόσο θέλω να παίξω ... έλα όμως που έχω xbox 360 και οχι ps3 :cry:

είχα ακούσει οτι θα βγει sequel και θα κυκλοφορήσει και για xbox 360 .. αληθεύει? :huh:

Ποιο λες το Dark Souls?

Δημοσ.

τις πανοπλίες που βρίσκω και μου είναι άχρηστες μπορώ να τις πουλήσω ?

μέχρι τώρα μόνο να αγοράσω μπορώ

να πουλήσω γινετε ?

Δημοσ.

Αντε επιτελους περασα την πρωτη πιστα με Royalty.

-Τους χαρακτηρες που βρισκεις τους ξεκλειδωνεις και τους συναντας στο Nexus? Πως γινεται? Ασ πουμε, βρηκα τον OStrawa of Boletaria, και μου ειπε σε ευχαριστω για την γεναια σου προσπαθεια παρα αυτο ως αντοιμηβη και μου δωσει ενα τηλεσκοπιο. Αλλα επειται περιπλανιεται επ'αοριστου στην πιστα. Πρεπει και καλα να τον σκοτωσω ή κατι, για να επιστρεψει στο Nexus?

-Οι πιστες απο οτι βλεπω εχουν και κεφαλαια/ενοτητες. Μετα το πρωτο boss βλεπω συνεχιζει και σου βγαζει και δευτερη επιλογη στο archstone του nexus, σαν checkpoint.

-Λεω να συνεχιζω το επομενο κομματι της πρωτης πριν παω σε αλλες πιστες. Ομως τωρα βλεπω ο εμπορος στο Boletaria Palace δεν υπαρχει, και εχω μαζεψει κοντα στις 4.000 ψυχες και ηθελα να αγορασω το τοξο. Επειδη προηγουμενως πηρα ολες τις πανοπλιες (ποδια/χερια/σωμα/κεφαλι). Τωρα ομως που γυρισα στο μερος που ηταν δεν τον βρισκω.

-Επσιης στο πρωτο κομματι τα εχω γυρισει ολα. Μονο τα drops aπο τον δρακο δεν μπορω να το παρω (Μονο οταν πολεμας στην γεφυρα φευγει για λιγο, αλλα δεν ξερω αν προλαβαινεις να γυρισεις εκει και να τα μαζεψεις. Εκτος και αν αργοτερα γινεσαι πιο δυνατος και τον πολεμας με καποιον τροπο), και επισης βρισκω και μια πορτα κλειστη, εκει που ειναι ο πρωτος ιπποτης με κοκκινα ματια.

Ευτυχως παιρνεις και το κομματι υγειας που ειχες στο tutorial. Δεν ξερω βεβαια αν αυτο σημαινει οτι θα βιηθησει και πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...