Προς το περιεχόμενο

Demon's Souls [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα σπαει ο priest. Ο temple Knight μαλλον ειναι καλυτερη επιλογη ομως. Να ξερεις οτι σαν priest θα χρησιμοποιεις για πολυυυυυ καιρο το αρχικο mace και το stilleto που θα βρεις στην πρωτη περιοχη (εστω και αναβαθμισμενα) καθως το dexterity του ξεκιναει με 8 και θα χρειαστεις οπως και δηποτε απο καποιο σημειο και μετα να το φτασεις (σαν τερμα) στο 18. Βαζεις ομως με ασφαλεια ποντους στο vitality, endurance και στο faith (για τα miracles) καθως ειναι τα κυρια χαρακτηριστικα που θα σε κανουν σαν priest να μη "νοιωθεις". Επισης το αμεσως επομενο stat που πρεπει να προσεξεις ειναι το strenght και το will. Ασε το luck στην ακρη, δεν χρειαζεσαι καθολου απο αυτο.

Δημοσ.

Παροτι δεν το ξεκινησα ακομα και εχω περιθωρια να αλλαξω, λεω να παραμεινω σταθερος στην αποψη μου και να κρατησω priest. Το ξεκινω οποτε και βλεπουμε!

Δημοσ.

Μην φοβασαι καθολου με τον priest. Ειναι πολυ ισσοροπημενος χαρακτηρας (εκτος απο το γεγονος οτι ειναι μη ευελικτος απο καθε αποψη) και θα σε βγαλει ασπροπροσωπο. Μεγαλο + το οτι ξεκιναει με πολυ καλο gear και οτι οι επιθεσεις του με το mace ειναι καταλληλες για μαχη ειτε σε στενους ειτε σε ανοιχτους χωρους ασχετα αν εχει ενα θεμα με την αποσταση.

Ενα tip θα σου πω τωρα που ξεκινας. Αφου καταφερεις να νικησεις το πρωτο boss (οπου και θα παρεις και τη δυνατοτητα level up) να παιξεις ΟΛΟΥΣ τους χαρτες τουλαχιστον μεχρι ενα σημειο που θα θεωρησεις εσυ οτι "φτανει μεχρι εδω". Θα καταφερεις να μαζεψεις αρκετες souls και φυσικα πρωτες υλες για αναβαθμιση των οπλων σου και φυσικα soul level. Αυτο το +2 στο mace σου ειναι πολυ ποιο χρησιμο απο οτιδηποτε αλλο ειδικα στην αρχη του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Το παιχνιδι ειναι πολλα υποσχομενο και ανυπομονω να ανακαλυψω και εγω την μαγεια του.

Δημοσ.

το region το γράφει στο πλάι του κουτιού, Δεν παίζει σημασία τι χαρακτίρα θα κάνεις παρα μόνο στην αρχή, αφου έπειτα ανεβάζεις εσυ τα στατιστικά που θέλεις!

Δημοσ.

αμα το ειδος του χαρακτηρα που διαλεγεις δεν σου κανει στην πορεια θα χεις προβλημα? Το ξεκινω για πρωτη φορα, και βαση των στατιστικων θελω να διαλεξω Priest.

Γίνε πιο συγκεκριμένος... παίρνεις εναν χαρακτήρα με υψηλό Faith που σημαίνει οτι θα παίζεις με miracles στην αρχή αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να ανεβάσεις το strength να παίζεις με σπαθί... τον φτιάχνεις όπως θέλεις. Η μόνη διαφορά είναι οτι εγώ π.χ. φαντάστηκα τον χαρακτήρα μου να μήν παίζει με spells οπότε δέν πήρα mage και αντί αυτού πήρα βάρβαρο...

Δημοσ.

Τι το ηθελα και το μελετουσα? Χθες το βραδυ καθως επαιζα και οντας soul level 28 (με priest) μου εκανε invade ενα black fantom (αλλος παικτης). Καθως αυτο δεν μου ειχε ξανασυμβει δεν ηξερα τι να κανω παρα να τον πολεμησω (yeah right) και το εκανα αλλα ο τυπος ηταν φοβερα μεγαλο soul level και με τρομερο gear καθως με μολις 3 χτυπηματα ολα μου τα items βρεθηκαν σε break status οπου το καθε αντικειμενο πλεον ζηταει 3000 souls για repairs (ενα συνολο δηλαδη 18000 souls)...

Με λιγα λογια ο priest μου αχρηστευτηκε μεσα σε 30 δευτερα και αναγκαστηκα να ξεκινησω νεο game αυτη τη φορα με Knight. Οριστε τα δικα μου tips λοιπον για να αποφυγετε να χασετε απειρες ωρες gaming απο καποιον (εγω εχασα καμια 25αρια ωρες με αυτο που εγινε) που θα σας κανει invade.

1. Invade μπορουν να σας κανουν μονο οταν ειστε ζωντανοι. Ποτε οταν ειστε σε spirit form.

2. Οταν δειτε αυτο το τερατωδης μηνυμα το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανετε ειναι ή να φωναξετε και αλλους παικτες για να αντιμετωπισετε το black fantom ή να μπειτε σε καποιο boss room για να μην μπορει αυτος να μπει εκει μεσα. Φυσικα αν ειστε μεγαλο level και εσεις με καλο gear μπορειτε να τον αντιμετωπισετε μονοι σας αλλα συνηθως τα black fantoms ειναι δυνατοτερα απο τον παικτη που κανουν invade (καθως το penalty αν ψωφησουν ειναι τεραστιο).

3. Αν σε περιπτωση που τα παραπανω δεν μπορουν να γινουν τοτε ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ (in game). Ειτε να σας σφαξει καποιο τερας ή να πεσετε σε κανενα γκρεμο. Σε καθε περιπτωση ειναι καλυτερο απο το να γινουν τα items σας broken.

Αυτα τα ολιγα και καλο και safe gaming τουλαχιστον μεχρι να γινετε και εσεις τουμπανα και να γινετε οι ιδιοι black fantoms.

Δημοσ.

Τι το ηθελα και το μελετουσα? Χθες το βραδυ καθως επαιζα και οντας soul level 28 (με priest) μου εκανε invade ενα black fantom (αλλος παικτης). Καθως αυτο δεν μου ειχε ξανασυμβει δεν ηξερα τι να κανω παρα να τον πολεμησω (yeah right) και το εκανα αλλα ο τυπος ηταν φοβερα μεγαλο soul level και με τρομερο gear καθως με μολις 3 χτυπηματα ολα μου τα items βρεθηκαν σε break status οπου το καθε αντικειμενο πλεον ζηταει 3000 souls για repairs (ενα συνολο δηλαδη 18000 souls)...

Με λιγα λογια ο priest μου αχρηστευτηκε μεσα σε 30 δευτερα και αναγκαστηκα να ξεκινησω νεο game αυτη τη φορα με Knight. Οριστε τα δικα μου tips λοιπον για να αποφυγετε να χασετε απειρες ωρες gaming απο καποιον (εγω εχασα καμια 25αρια ωρες με αυτο που εγινε) που θα σας κανει invade.

1. Invade μπορουν να σας κανουν μονο οταν ειστε ζωντανοι. Ποτε οταν ειστε σε spirit form.

2. Οταν δειτε αυτο το τερατωδης μηνυμα το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανετε ειναι ή να φωναξετε και αλλους παικτες για να αντιμετωπισετε το black fantom ή να μπειτε σε καποιο boss room για να μην μπορει αυτος να μπει εκει μεσα. Φυσικα αν ειστε μεγαλο level και εσεις με καλο gear μπορειτε να τον αντιμετωπισετε μονοι σας αλλα συνηθως τα black fantoms ειναι δυνατοτερα απο τον παικτη που κανουν invade (καθως το penalty αν ψωφησουν ειναι τεραστιο).

3. Αν σε περιπτωση που τα παραπανω δεν μπορουν να γινουν τοτε ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ (in game). Ειτε να σας σφαξει καποιο τερας ή να πεσετε σε κανενα γκρεμο. Σε καθε περιπτωση ειναι καλυτερο απο το να γινουν τα items σας broken.

Αυτα τα ολιγα και καλο και safe gaming τουλαχιστον μεχρι να γινετε και εσεις τουμπανα και να γινετε οι ιδιοι black fantoms.

Τωρα μιλας για το Online ετσι? Συνολικα ποσες ωρες εχεις παιξει σαν Priest?

Δημοσ.

Οσες ειπα (25). Δεν την ξαναπαταω φυσικα, πλεον ξερω τι να κανω σε περιπτωση black fantom. Ημουν και εντελως ατυχος εγω μιας και με το που μπηκα στη φυλακη βγηκε ακριβως μπροστα μου. Αν εμπαινε λιγο αργοτερα θα επρεπε να με ψαξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου έσπασε τα items γιατι χρησιμοποιούσε αυτό: http://demonssouls.wikidot.com/scraping-spear Το οποίο το παίρνεις όταν σκοτώσεις τον 1ο Demon... διαφορά μεταξύ blue Phantom και black Phantom που μπορούν να εισβάλλουν-καλέσεις είναι + - 10 lvl : http://demonssouls.wikidot.com/online

Οπότε μάλλον πρέπει να βελτιώσεις το skill σου σαν παίχτης... :)

Player vs. Player (PvP)

Black Eye Stone

The Black Eye Stone and it has a slightly different function. It allows a Soul Form player to force their way into another Body Form adventurer's game to hunt down and kill them. Successfully killing the host revives the Black Phantom into his/her body. Regular enemies in the stage do not react to the Black Phantom, even if attacked. Enemies killed by the Black Phantom will only grant Souls to the host. A similar formula applies to using the Black Phantom, although you will never be invaded by another player higher than your soul level.

If the invading Phantom dies due to the environment (e.g. falling off a cliff, rolling ball trap in 1-x, Red Dragon in 1-2, etc) their Soul Level will decrease by one. Further, dying from either poison or plague will also cause the Black Phantom to lose a Soul Level.

Only one Black Phantom can invade a single host at a give time.2

One important thing to remember is that if an invasion is successful and the host and any Blue Phantoms are killed or die, the invader will revive, getting body form back, but will not get any souls from the host's death. The invader will get souls from killing Blue Phantoms.

Επεξ/σία από Daemonos
Δημοσ.

Ποιο skill να βελτιωσω αφου ο τυπος μου εσπασε ολοκληρο το gear μου με 3-4 hits? Απο εκει και περα με σπασμενο gear του εκανα μολις 1 damage και ειχε ενα tower shield και ειχε και HP regen. Το soul level του μπορει να μην ηταν πολυ μεγαλυτερο απο εμενα αλλα το gear του σιγουρα ηταν. Πολυ θα γουσταρα να το ειχα και εγω αυτο το item που σπαω των αλλων το gear σε 2 hits.

Δημοσ.

το ειχα νοικιασει καλο αλλα δυσκολο παιχνιδι

όντως..και γω στην αρχή το είχα παρατήσει διότι έχανα συνέχεια...

αλλά μόλις ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με αποζημίωσε...

πραγματικά για μένα οτι καλύτερο απο άποψη χρόνου

το μόνο παιχνίδι που έβγαλα και συνεχίζω να ασχολούμαι μαζί του..

Δημοσ.

Απο τα λιγα παιχνιδια που φταις -εσυ- αν χανεις στο single player. Τρομακτικα καλο και εθιστικο παιχνιδι για οποιον διαθεσει λιγο χρονο μαζι του.

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια τι παλουκι ειναι αυτο? ΤΕλικα δεν αστειευεται ο κοσμος που το λεει αυτο. Παιζαμε σημερα με τον κολλητο μου που ταρχισαμε, και δεν μπορεσαμε να προσωρησουμε ουτε την πρωτη πιστα (Boleterian Palace), και με Barbarian που λετε ειναι ο καλυτερος. Αργα η γρηγοραθ χασεις, δεν παιζει? Save/Checkpoint τετοια δεν παιζουν? Αυτα που λενε "enter the fog" τι ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...