christophoros13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 λοιπόν τα φαντάσματα είναι άλλοι παίχτες που παίζουν εκείνη τη στιγμή,μπορείς να βάλεις κάτι πέτρες και να κάνεις summon άλλους παίχτες. οι κοιλίδες αίματος είναι εκεί που πέθανε κάποιος,πατάς και σου δείχνει πως πέθανε ,για να προσέχεις και να μην κάνεις το ίδιο Ευχαριστω πολυ φιλε για τις απαντησεις αυτεσ τις πετρες πως τις λενε?
skanjos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ευχαριστω πολυ φιλε για τις απαντησεις αυτεσ τις πετρες πως τις λενε? στις δίνει στην αρχή η Maiden ,μία λέγεται άσπρη πέτρα για να κάνεις Invite και έχει και μία μάυρη για να κάνεις invade σε άλλον και να τον σκοτώσεις,δεν θυμάμαι ονόματα ακριβώς
christophoros13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 στις δίνει στην αρχή η Maiden ,μία λέγεται άσπρη πέτρα για να κάνεις Invite και έχει και μία μάυρη για να κάνεις invade σε άλλον και να τον σκοτώσεις,δεν θυμάμαι ονόματα ακριβώς Ευχαριστω πολυ φιλε θα το δοκιμασω το βραδυ..
therock Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το ευρωπαικο που θα κυκλοφορησει θα εχει καμμια διαφορα? Νομιζω εμεις θα βγαλουμε και collectors που θα χει και κατι παραπανω. Αξιζει δηλαδη να παρω το ευρωπαικο ή να παρω απο τωρα τον εισαγωμενο τιτλο?
skanjos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το ευρωπαικο που θα κυκλοφορησει θα εχει καμμια διαφορα? Νομιζω εμεις θα βγαλουμε και collectors που θα χει και κατι παραπανω. Αξιζει δηλαδη να παρω το ευρωπαικο ή να παρω απο τωρα τον εισαγωμενο τιτλο? *Artbook *Soundtrack CD *Strategy Guide αυτά περιλαμβάνει ,τσέκαρε το Inbox σου έστειλα pm.
Daemonos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 είχα φτιάξει εναν twmple knight με halberd αλλα τώρα το ξεκίνησα με barbarian, μεγάλη διαφορά αν σκεφτείς οτι πρεπει να φοράω light armor, παρόλα αυτά με στεναχωρεί το γεγονός οτι δεν βρίσκω άτομα (phantoms) να καλέσω... Παρόλο που μπήκα ως black phantom σε ένα realm και μου την έπεσαν 4 άτομα!!! Παίδες αν κάποιος θέλει να παίξουμε παρέα ας το πεί! PSN: Kyriarxos Ps Ξεθάβω το θέμα γιατι πραγματικά το παιχνίδι ΑΞΙΖΕΙ κάθε έπαινο!!! Το ξεκίνησα πάλι και προτείνω σε όσους δέν το έχουν να το αγοράσουν μιας και η τιμή του έχει πέσει! Δώστε PSN όσοι ασχολείστε να παίξουμε παρέα.
analwsimos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδιά υπάρχει κάποιος στο NEXUS για να κάνω Upgrade την Πανοπλία μου? μόνο τον παπού βλέπω που μπορεί και κάνει upgrade τα όπλα και τις ασπίδες αλλά την πανοπλία όχι...:/ επίσης έχω βρει ένα πολύ καλό τρόπο να κερδίζω πολύ ευκολα με μερικά βέλη χιλλιάδες ζωές..αν θέλει να το πω κάποιος ευχαρίστως ΠΩΡΩΣΗ το παιχνίδι..και στην αρχη το είχα πάρει ελαφρά....
Daemonos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Νομιζω οτι ξέρω τον τρόπο αλλα για πές!!!! Για αναβαθμήσεις και τέτοια δές εδώ: http://demonssouls.wikidot.com/ Πές μου και PSN η κάνε με add να παίξουμε μαζί.
Daemonos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 είχα φτιάξει εναν temple knight με halberd αλλα τώρα το ξεκίνησα με barbarian, μεγάλη διαφορά αν σκεφτείς οτι πρεπει να φοράω light armor,αν κάποιος θέλει να παίξουμε παρέα ας το πεί! Μπορείς να ανταλάξεις αντικείμενα ως Phantom με το να τα ρίξεις κάτω και τα πάρει ο άλλος αν δεν κάνω λάθος. Αλλα γενικά να ξέρετε οτι τα souls είναι το Α και το Ω στο παιχνίδι, με αυτά ανεβάζεις στατιστικά, επισκευάζεις αγοράζει όπλα αναβαθμίζεις κτλ... Μπορούμε βέβαια να πάμε και το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο με το εξής κολπάκι που σκεύτικα σήμερα (ίσως το έχουν κάνει μερικοί). είναι ν άρουμε wireless Headphones και με ένα προγραμματάκι με Auto voice enable chat να μιλάμε, πράγμα που πιστευω θα χρειαστεί και για άλλα παιχνίδια του PS3 co-op μιας και βγαίνουν κάμποσα. Να ξέρετε οτι το DEMON'S SOULS έχει ΠΟΛΥ ψωμί... Πάρτε μια ιδέα: http://demonssouls.wikidot.com/ Στείλτε μου τα PSN σε μήνυμα να σας κάνω, αν θέλετε ξεκινίστε και λίγο το game να δείτε πως πάει να περάσετε τα tutorial τουλάχιστον, Δέν έχω πάει μεγάλο lvl οπότε το πιο πιθανό είναι να μπορέσω να βοηθήσω και ως έχει σαν phantom, μια ο ένας μία ο άλλος θα περάσουμε τις πίστες και θα μαζέψουμε souls... Συμβουλευτείτε και το σύνδεσμο που σας έδειξα πιο πάνω και αν έχει κανείς υπ'όψην του κάποιο ικανοοιητικό και οικονομικό wireless headphone ας το πεί να το πάρουμε. CHEERS!!!! PSN: Kyriarxos
analwsimos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Νομιζω οτι ξέρω τον τρόπο αλλα για πές!!!! Για αναβαθμήσεις και τέτοια δές εδώ: http://demonssouls.wikidot.com/ Πές μου και PSN η κάνε με add να παίξουμε μαζί. στο 4-2 αφού μπείς μέσα στον διάδρομο προχωρά και βρίσκεις έναν θάλαμο που πάνω βρίσκονται 3 μαυρα φαντάσματα και κάτω ο Δρεπανοφόρος ο οποίος τα αναγεννά εαν τα σκοτώσεις... όπως φτάνεις λίγο πριν μπεις σκοτώνεις με 3 βέλη το φάντασμα που βρίσκεται πλησιέστερα σε σένα.. έπειτα προχωρας 1-2 βήματα φτάνειςτο μεταίχμιο σημαδεύεις κάτω με το τόξο και σκοτώνεις τον Δρεπανοφόρο με 3-4 βέλη πρέπει να έχεις καλό συγχρονισμό (+5000ψυχές) ακόμα ένα καλό κόλπο ειναι στο τελικό του 4 ..4-4 νομίζω...αφού πάρεις το "Σπαθί των Ανέμων" που βρίσκεται σε εκείνο τον λόφο μπορείς να συμαδεύεις και να σκοτώνεις τα πετούμενα με μια σπαθιά... ...με καθένα που σκοτώνεις παίρνεις 1250 ψυχές περίπου...(14.000 αν τα σκοτώσεις όλα κάθε φορά που επιλέγεις να έρχεσαι στο 4-4) ειδικά εαν αφοράσεις και ένα δαχτυλίδι που θα βρεις να αγοράσεις απο το 5-1 (απο μια γυναίκα) και το φορέσεις θα μπορείς να μαζεύεις ακόμα περισσότερες ψυχές.. PSN δε μπορώ να μπω λόγω JailBreak...:/ με βάζει να κάνω αναβάθμιση και δεν μπαίνω
Daemonos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ναι το ήξερα αυτό!!! πάντος τώρα έπαιζα με barbarian αλλα σκεύτομαι να το ξεκινήσω ξανά με temple knight, σπάσιμο που δεν μπορεί να φορέσει πανοπλία ο barb... παρόλα αυτά δές αυτό εδώ... http://www.youtube.com/watch?v=3k95EOiFiLw
analwsimos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ναι το ήξερα αυτό!!! πάντος τώρα έπαιζα με barbarian αλλα σκεύτομαι να το ξεκινήσω ξανά με temple knight, σπάσιμο που δεν μπορεί να φορέσει πανοπλία ο barb... παρόλα αυτά δές αυτό εδώ... http://www.youtube.com/watch?v=3k95EOiFiLw μμμ...πολύ δύσκολο μου φαίνεται...δεν ήξερα καν οτι μπορείς να "ρουφήξεις τις ψυχές με τέτοιο τρόπο... εγώ είχα ξεκινήσει με temple knight αλλά κάτι έγινε στο nexus και άρχισαν να με κυνηγάνε..και o Blakcsmith και ο άλλος που αποθήκευα τα όπλα κτλ οπότε ξαναξεκίνησα με soldier και ανακάλυψα νέα πράγματα κτλ... το έχω λιώσει το game πάντως δίκαια GOTY
Daemonos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 τι region είναι το παιχνίδι σου? το δικό μου είναι region 1 αν έχουμε το ίδιο να παίξουμε μαζι
analwsimos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 τι region είναι το παιχνίδι σου? το δικό μου είναι region 1 αν έχουμε το ίδιο να παίξουμε μαζι δε ξέρω να σου πω...πάντως ρε συ εγώ δε μπορώ να μπω PSN διότι μου ζητάει να κάνω Upgrade το fw και εγώ το έχω στο 3.41
therock Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 αμα το ειδος του χαρακτηρα που διαλεγεις δεν σου κανει στην πορεια θα χεις προβλημα? Το ξεκινω για πρωτη φορα, και βαση των στατιστικων θελω να διαλεξω Priest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα