aris1986 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Παίζεται και Co-op μεσω ιντερνετ? Η μονο όταν εισβάλει ο ''αλλος'' στον κόσμο σου ειτε σε βοηθάει είτε σε σκοτώνει;
skanjos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Παίζεται και Co-op μεσω ιντερνετ?Η μονο όταν εισβάλει ο ''αλλος'' στον κόσμο σου ειτε σε βοηθάει είτε σε σκοτώνει; αυτό που έγραψες.μπορεις να πας σε ένα μέρος και να αφήσεις την πέτρα και να την σηκώσει ο φίλος σου και να παίξετε μαζί.ο ένας θα πρέπει να είναι ghost form όμως.
soso75 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Υπάρχει η δυνατότητα να βρείς επίσεις γραπτά μηνύματα απο άλλους παίκτες στο έδαφος που να σου λένε π.χ πρόσεχε σε αυτό το σημείο έχει ενέδρα κτλ κάτι σαν hints αλλά απο πραγματικούς παίκτες.
aris1986 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 αυτό που έγραψες.μπορεις να πας σε ένα μέρος και να αφήσεις την πέτρα και να την σηκώσει ο φίλος σου και να παίξετε μαζί.ο ένας θα πρέπει να είναι ghost form όμως. Bλακεία αυτο με το ghost form...
Sir Pretender Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πάντως το παιχνίδι έχει ξεσκιστεί στις πωλήσεις και απ' ότι φαίνεται, ούτε η Sony αλλά ούτε και η Atlus το περίμεναν να πάει τόσο καλά. Από τις 75.000 πωλήσεις που περίμεναν οι δημιουργοί του, χτύπησε τις 280.000 και θα ανέβει κι άλλο αφού η γενική τάση στην Ευρώπη είναι υπέρ του. Αυτό που μου άρεσε στην περίπτωσή του ήταν ότι ήρθε αθόρυβα κι απ' το πουθενά, χωρίς hype χωρίς τίποτα. Μαγκιά της Νamco Bandai που το "τσίμπησε".
ikaruga24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Γροθια στους τυπους που νομιζουν οτι οι hardcore παικτες εχουν πεθανει και δεν υπαρχουν πια. Μπορει να ειμαστε λιγοτεροι απο τους casuals (που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι) αλλα γενικα ακομα βλεπω οτι ειμαστε ενα μεγαλο και αξιοπροσεκτο (και αξιοπιστο) ποσοστο.
xavier Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ε οσο ναναι και η τρομακτικη ελλειψη fantasy rpg τιτλων στο ps3 βοηθησε... μακαρι να αντιγραψουν πολλοι το demon souls... τι θα θελατε να βελτιωσουν στο 2?
Peavy Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Τελικά εγώ έκανα preorder το phantom edition απο play ,άντε καλό καλοκαίρι θα έρθει δεν πειράζει όμως μέχρι τότε θα έχω τελειώσει με killzone 2, Agarest: Generations of war και Bayonetta.
soso75 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Κι εγώ προ-παράγγειλα την phantom edition απο amazon uk μιας και τώρα έχουν σειρά αυτό το μήνα το fifa world cup 2010 και τον άλλο το red dead redemption.
skanjos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 μόλις το καθάρισα,soul lvl 84 . ξεκίνησα για λίγο new game + αλλα πραγματικά όταν το τερματίζεις νιώθεις ράκος και δεν θέλεις να το αγγίξεις πάλι ,και γίνεται και πιο δύσκολο αρκετά θα έλεγα ,κάτι ακούγεται για 8% αλλα εγω παρατήρησα εκει που ήθελαν 1 χιτ τώρα θέλουν 3 οπότε δεν παίζει να είναι 8% τρομερό accomplisment το θεωρώ να τερματίσει κάποιος το demons souls,ειδικά αν το κάνει solo ,χωρίς βοήθειες απο το ίντερνετ,εγώ μόνο σε 1 %#@!^Τ%Ρ$^&% boss είδα tacts γιατί ειχα σπαστεί άσχημα(πέθανα 10-20 φορές και άντε όλη η πίστα απο την αρχή....ήταν και full black tendecy ) μακράν οτι πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει παίξει εδω και αρκετά χρόνια,είναι καθαρά trial and error,έχει και cheap deaths το παιχνίδι,αν έχετε και νέυρα 2-3 χειρηστήρια θα χρειαστείτε μέχρι να το τερματίσετε/αν το τερματίσετε.το εξπ πάνω απο τα 100sl απλά δεν υπάρχει .θέλει άποιρους πόντους και μερικοί το πάνε με glitch 700κάτι αλλα παίζουν άλλο παιχνίδι στην τελική. στην τελική εγώ πήγα για bow ,ο πιστός φίλος του coward χεχεχεχε.βρήκα ένα μαμάτο Bow και κοπανάει άσχημα ,κουβαλάω και 400 arrows και το έπαιζα sniper. 9/10 απο μένα,το 1/10 δεν το δίνω γιατί θα ήθελα να μπορείς να ρίξεις/ανεβάσεις το tendecy χωρίς να παίζεις ονλινε και γιατί δεν υπάρχει ίτεμ(έστω τρελά σπάνιο)να κάνεις reset τα στατς,στην αρχή δεν ξέρεις πως να παίξεις και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα,καλό θα ήταν να σου δίνει επιλογή να διορθώσεις τυχών μπούρδες.ειδικά με άτομα σαν και μένα που δεν ξέρω τι θέλω και έχω 6 classes στο wow 70+ conclusion ,must buy ,το πρωτείνω ανεπιφύλακτα,βουρ.εγω θα τιμήσω και το ζέλντα....ουπς 3d dot heroes απο from software !!
aris1986 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Mπραβο φίλος που βρισκεις χρόνο και το τερματάς! Μεγάλο ήταν;
skanjos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 δεν μου πήρε και τόσο πολύ χρόνο,γύρω στις 20 ώρες max,τώρα που ξέρω τι να κάνω και πως σε 5-10 ώρες το καθαρίζω απο new game.αλλα δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που επιστρέφει στο συγκεκριμένο παιχνίδι,με κούρασε πολύ εμένα,τώρα θέλω κάτι απλό(προ street fighter) και 1-2 εβδομάδες διάλειμα για να πιάσω το alan wake μετά.
Peavy Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Στο thehut.com έχει το black phantom edition για preorder με 45 euro (μάζι με τα μεταφορικά) για όποιον ενδιαφέρεται http://www.thehut.com/games/platforms/ps3/demon-s-souls-black-phantom-edition/10089364.html
christophoros13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Καλημερα παιδες..πηρα χτες το παιχνιδι...επαθα πλακα βεβαια και εχω καποιες ερωτησεις.Για ονλινε βλεπω καποιους αλλους παιχτες διαφανους τι παιζει μαυτους;Γενικα ας εξηγησει καποιος πως παιζει online. Και κατι κοιλιδες αιματος στο πατωμα τι ειναι?
skanjos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Καλημερα παιδες..πηρα χτες το παιχνιδι...επαθα πλακα βεβαια και εχω καποιες ερωτησεις.Για ονλινε βλεπω καποιους αλλους παιχτες διαφανους τι παιζει μαυτους;Γενικα ας εξηγησει καποιος πως παιζει online.Και κατι κοιλιδες αιματος στο πατωμα τι ειναι? λοιπόν τα φαντάσματα είναι άλλοι παίχτες που παίζουν εκείνη τη στιγμή,μπορείς να βάλεις κάτι πέτρες και να κάνεις summon άλλους παίχτες. οι κοιλίδες αίματος είναι εκεί που πέθανε κάποιος,πατάς και σου δείχνει πως πέθανε ,για να προσέχεις και να μην κάνεις το ίδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα