Προς το περιεχόμενο

Demon's Souls [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στην τελική δεν άντεξα πήγα το πήρα απο το plaisio,σχεδόν διπλάσια τιμή αλλα το πήρα σήμερα αντί για 15 μέρες αργότερα + είναι η αμερικάνικη βέρσιον με το ωραίο εξώφυλλο(όχι το απαίσιο πλατινουμ της ασίας)

δεν μου φάνηκε και τόσο δύσκολο,ξεκίνησα σαν μάγος και προσεκτικά τσουκου τσουκου διέλυσα τα πάντα μέσα στο 1-1 .1 φορά πέθανα απο έναν σκελετό με κόκκινα μάτια και spear αλλα πιστέυω οτι λογικά δεν τον έχεις ακόμα σαν μάγος τουλάχιστον .

φοβερό παιχνίδι ,και ανυπομονώ να προχωρήσω όταν θα έχω χρόνο.

2 πράγματα με ψιλοχάλασαν ,το target σύστημα που κάνεις target μόνο απο πολύ κοντά,και η κάμερα που ώρες ώρες σε συνδυασμό με το target σε ρίχνει απο σκάλες(ευτυχώς δεν ήταν πολύ ψηλά και την γλύτωσα).σιγα σιγά θα είμαι οκ όμως με τα κάμερα/targeting θέλει να τα συνηθήσεις.

Kατσε ακομα παλικαρι μου, εχεις δρομο ακομα. Μαγο ειπες εχεις? Μετρα ποσες φορες θα χασεις οταν πεσεις για πρωτη φορα στα λυκακια στο 1-2. Ο δικος μου ειναι Cleric-Priest και δεν τα παει καλα με τους rangers αλλα απο κοντα ειναι κουκλακι και τα miracles που εχει δεν κακα.

Ultralisk, για τα items που λες να σου θυμισω Deus Eχ ας πουμε που επισης δεν πουλουσες τιποτα. Δεν ειναι προβλημα αυτο απο τη στιγμη που τα μονα φραγκα του παιχνιδιου ειναι οι ψυχες.

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Κορυφαίο παιχνίδι που μάλιστα σπάει τα κοντέρ: τέσσερις φορές πάνω σε σχέση με τις αρχικές προσδοκίες έχει πουλήσει και ανεβαίνει...

στο vgchartz λέει πως φτάνει τα 750κ περίπου απότι θυμάμαι.

εμένα όμως δεν με νοιάζουν οι πωλήσεις (το 2ο παιχνίδι που ευχαριστήθηκα ποιό πολύ είναι το valkyria chronicles ,ούτε αυτό είχε τρελές πωλήσεις)

ακόμα δεν πέρασε το 1 εκατομμύριο ,αλλα το κόστος κατασκευής του παιχνιδιού ηταν μικρό και η τιμή του δεν έχει πέσει καθόλου που σημαίνει οτι το στοκ φέυγει.

άυριο έχω χρόνο να λιώσω .σκέφτομαι να ξεκινήσω knight γιατί πιστέυω ο μάγος θα έχει πρόβλημα survival αργότερα.καλύτερα τώρα που είναι νωρίς γιατί αν προχωρούσα πολύ θα ήταν τσάμπα χρόνος.

τέτοια πόρωση είχα όταν έπαιζα diablo 1 όταν πρωτοβγήκε,απορώ πως η from software έβγαλε τέτοιο διαμάντι(περιμένω και το 3d dot heroes απο αυτούς ).χαλαρά πιστέυω θα δούμε sequel σε 1-2 χρόνια με μικρές διορθώσεις ,περισσότερα όπλα κτλπ.μακράν το καλύτερο rpg της γενιάς και για μένα μόλις ανέβηκε στην ν1 θέση περνόντας τα valkyria chronicles/uncharted2 απο αγαπημένα παιχνίδια this gen.

also european version on the way by namco bandai.http://www.mcvuk.com/news/38521/Demons-Souls-coming-to-UK

το θέμα είναι οτι είναι Hardcore game καθαρά και όσοι το θέλανε το κάνανε Import ή το αγοράσανε σε αμερικάνικο απο μαγαζί,δεν θυμάμαι κανένα άλλο παιχνίδι να είχε τέτοια ζήτηση και να είχαν φερει αμερικάνικη βέρσιον έτσι στα μαγαζιά(πλαισιο/σεβεν/μουλτιραμα κτλπ).δλδ δεν πιστέυω να κάνει τεράστιες πωλήσεις η european version,αλλα όλο και κάτι θα πουλήσει.

Επεξ/σία από skanjos
Δημοσ.

Η ευρωπη δεν ειναι η καταλληλη ηπειρος για hardcore παιχνιδια. Εχουμε δει απειρες φορες οτι τετοια παιχνιδια δεν τα πανε καλα στις πωλησεις. Σε θεμα ψυχολογιας ειμαστε χαλαρα ιδιοι με τους Japan φιλους μας. Αν αγοραζουν ενα παιχνιδι αυτοι πρεπει οπως και δηποτε να το τερματισουν και μαλιστα ανετα χωρις πολλα πολλα. Το ιδιο συμβαινει και στην Ευρωπη μερια. Απαιτουμε ευκολα παιχνιδια (μιλαμε για την πλοιοψηφια ετσι?) και μαλιστα εμεις ειμαστε ακομα ποιο soft απο τους Japan φιλους μας σε αυτον τον τομεα.

Αλλο ενα διαμαντι αναλογο που βγηκε προσφατα ειναι επισης το Monster Hunter Tri για Wii. Και αυτο hardcore παιχνιδι μεχρι τελους. Το εχω japan εδω και καιρο (απο τον θειο φυσικα) αλλα δεν ασχοληθηκα αρκετα μαζι του αλλα απο τις πρωτες ωρες καταλαβαινεις οτι το παιχνιδι δεν ειναι φτιαγμενο για τον average Joe.

P.S. Τι εγινε ρε συ Skanjos? Κοτεψες απο τωρα και ειπες να αλλαξεις? :lol: Χωρις πλακα 3 class του παιχνιδιου ειναι φτιαγμενες για τους ποιο προχω και εμπειρους και που εχουν δει το παιχνιδι ολοκληρο τουλαχιστον 1 φορα.

- Barbarian

- Thief

- Mage

Ειδικα ο πρωτος ειναι τραγικη μορφη μιλαμε. Μονο για experts ειναι ο τυπος.

Δημοσ.
Ultralisk, για τα items που λες να σου θυμισω Deus Eχ ας πουμε που επισης δεν πουλουσες τιποτα. Δεν ειναι προβλημα αυτο απο τη στιγμη που τα μονα φραγκα του παιχνιδιου ειναι οι ψυχες.

απλά φτάνεις σε σημείο που έχεις μαζέψει ατελείωτη σαβούρα και αναρωτιέσαι τι να την κάνεις...το παιχνίδι το τελείωσα 2 φορές αφού μπορείς να συνεχίσεις στο level που είσαι...φυσικά ζορίζει κάθε φορά και στην τρίτη φορά τα πράγματα ζορίζουν για το class μου αφάνταστα...αλλά και αυτά τα μαγικά είναι ηδονή τι να κάνουμε :-D

skanjo με knight θα είσαι ψιλο ΟΚ, αφού αντέχει το ξύλο...έχει βέβαια και κάποιες μαγείες αλλά δεν λένε πολλά

θα ξαναπώ πως βρήκα το online του αρκετά ενδιαφέρον, βοηθούσα και πολύ έναν φίλο με το campaign του...βέβαια κλασσικά μούγκα στην στρούγκα αφού δεν έχει chat και αναγκαζόμασταν να μιλάμε από το ΧΒΟΧ :-D

που και που έκανα πέσιμο και σε κάποιον άγνωστο σε 1 vs 1 battles...πολλές φορές τυχαίνεις και μπαίνεις σε κόσμο όπου παίζουν 3 άτομα co op όπου σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρυφτείς σε ένα δύσκολο σημείο (τα mobs δεν σου επιτίθονται) και να περιμένεις πότε θα κάνεις πέσιμο

Δημοσ.
[...]τέτοια πόρωση είχα όταν έπαιζα diablo 1 όταν πρωτοβγήκε,

Aφου εγραψες αυτο με κέρδισες!EVIVA!

έτος:1995 WINDOWS 95 και Diablo 1

Ειχα αρρωστήσει!Εβλεπα dungeon στον ύπνο μου!

Επομενο game it is!:-D

Δημοσ.

Καλά, εσύ 9 χρονών (κρίνοντας από το όνομά σου) έπαιζες diablo;;; Εγώ στα 9 μου διάβαζα "Περιπέτεια" (ακα Λοχαγός Μαρκ, Θλιμμένος Μπούφος κτλ κτλ) ....

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ_176.jpg

Δημοσ.
Καλά, εσύ 9 χρονών (κρίνοντας από το όνομά σου) έπαιζες diablo;;; Εγώ στα 9 μου διάβαζα "Περιπέτεια" (ακα Λοχαγός Μαρκ, Θλιμμένος Μπούφος κτλ κτλ) ....

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ_176.jpg

9-10 ήμουν άστα!

Και απο το 1991 gameboy επαιζα!

Δημοσ.

αυτό ακριβώς ,πέφτω για ύπνο και σκέφτομαι σε ποιό dungeon θα πάω και τι όπλο/magic θα κάνω equip.τέτοιο πράγμα όταν ξεκίνησα το wow ή στο diablo1 δεν θυμάμαι πουθενά αλλού

το παιχνίδι είναι πόρωση!!!!

Δημοσ.
πάντως για την γραμμικότητα που είχε για RPG τέτοιου είδους και την έλλειψη πόλεων δεν είπε κανείς τπτ :P

Τοτε δεν ειχαμε τετοιες ανάγκες!!!

Μια πόλη εφτανε τοτε!

Το diablo 2 παλι δεν με πορωσε ποτέ!

Δημοσ.

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ_176.jpg

Φακ μι, και Captain America επισης χωρια τα απειρα Ποπαυ και Μικι Μαους κλασικα!!

Δημοσ.
Τοτε δεν ειχαμε τετοιες ανάγκες!!!

Μια πόλη εφτανε τοτε!

Το diablo 2 παλι δεν με πορωσε ποτέ!

βασικά για το Demon's Souls λέω

Δημοσ.
Χαχα.... Πωρώθηκα με την Περιπέτεια και κατέβασα μερικά τεύχη πριν από λίγο... Και Μπλεκ!!!

/off topic on

Και ΑΓΟΡΙ ftw (Πολεμιστής του Κομπιούτερ, Εξουσιαστής ,Ρόι της Μέλτσεστερ, Δικαστής Ντρεντ και άλλα πολλά)

/off topic off

Ρε παιδιά ωραίο φάινεται το παιχνίδι αλλά εγώ τώρα τί να κάνω να πάρω το Κινέζικο με καμιά 30αριά euro ή να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι που θα βγει το PAL το συλεκτικό με καμια 50αριά euro;

Επίσης αν πάρω το Κινέζικο θα παίζω online με τους Κινέζους;

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...