soso75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Κερδίζουν τις soul σου άμα σε kill η κάτι άλλο ;
aris1986 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 'Εψαχνα για καινούργιο game στο ps3 και βρήκα αυτό [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fvvb9PsYn3o[/ame] Ειναι online και με αρκετα ''εξυπνο'' gameplay με πολλες καινοτομίες 'Οπως ήταν φυσικό με πορωσε!!! Το χει αγοράσει κανείς; Εγω σίγουρα!!!
soso75 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Είναι απο τα καλύτερα rpg hardcore παιχνίδια που έχουν βγεί. Αλλά και κομματάκι δύσκολο.
skanjos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 τώρα συζητάω με ένα φιλαράκι να το αγοράσουμε για να το παίξουμε μαζί. δεν είναι καινούριο έχει αρκετό καιρό που βγήκε,και μπορούσες να πάρεις και την asian version(china όχι japan)γιατί είχε αγγλικά σαν γλώσσα. δεν είναι ακριβώς ονλινε,μόνο σαν φάντασμα μεταφέρεσαι στον άλλον χρήστη και μπορείς ή να βοηθήσεις ή να τον καθαρίσεις.μπορείς να αφήσεις προειδοποίηση στους άλλους όταν έχει βράχους ή τρύπες απο το πουθενά ή πολύ δυνατά τέρατα κτλπ. το gamespot του έδωσε game of the year,για μένα πιστέυω πάντος δεν είναι γιαυτό δεν το ακούμπησα μέχρι στιγμής(είναι και τα 60ε ένας λόγος),θυμάμαι παλιά έσπαγα ποντίκια σε κάτι αρχαία παιχνίδια του Pc με τεράστια δυσκολία.δεν έχω τέτοια υπομονή πλέον να παίξω τέτοιο παιχνίδι και γενικά τα καινούρια παιχνίδια με έχουν χαλάσει.εδώ ήθελα περισσότερα save point στο ffvii που είχα ξεκινήσει πρόσφατα. το παιχνίδι είναι Brutal και όταν λέω brutal το εννοώ με όλη την σημασία της λέξης.δείτε και αυτό το review (funny review) για να καταλάβετε. http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1321-Demons-Souls θα το πάρω στάνταρ κάποτε αλλα να πέσει λίγο η τιμή 60ε είναι πολλά.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλο και αυτο το review αλλα του Ed ειναι καλυτερο. http://ed-did-this.com/Games/demons-souls-review.html Το εχω ξαναποσταρει βεβαια αλλα το παλικαρι τα λεει ακριβως οπως ειναι.
timekeeper Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Το έχουν ξεφτιλίσει λίγο στα ευρά όμως τα παλικάρια... Ούτε τα ελληνικά spreads (chic... ) να ήταν! 6 μήνες μετά και κάτω από τα 40 δε λέει να πέσει...
ikaruga24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Οτιδηποτε ειναι cult παιχνιδι μενει ψηλα. Aπο την αλλη υπαρχει και το E-bay που μπορεις να το βρεις και 20 ευρω (buyout κιολας) οποτε δεν υπαρχει λογος να κοιτας απο Ελλαδα μερια.
timekeeper Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Οτιδηποτε ειναι cult παιχνιδι μενει ψηλα. Aπο την αλλη υπαρχει και το E-bay που μπορεις να το βρεις και 20 ευρω (buyout κιολας) οποτε δεν υπαρχει λογος να κοιτας απο Ελλαδα μερια. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα σχολαστικά... Σχετικά με το ebay βρήκα μια έκδοση με ένα μυστήριο εξώφυλλο και δεν ξέρω τι παίζει... Αν πέσεις σε κάτι σίγουρο και φτηνό και δεν βαριέσαι, στείλε ένα link να το τσιμπήσω...
ikaruga24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δεν ειναι μυστηριο το εξωφυλλο, ειναι η κινεζικη εκδοση που εχει κανονικοτατα αγγλικα μεσα οποτε μπορεις να την παρεις ανετα.
skanjos Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι μυστηριο το εξωφυλλο, ειναι η κινεζικη εκδοση που εχει κανονικοτατα αγγλικα μεσα οποτε μπορεις να την παρεις ανετα. είναι μυστήριο το εξώφυλλο,δεν είναι η κανονική έκδοση. μάλλον βγήκε και σε Platinum που εκεί λέγεται the best. όντως αυτό είναι,η τιμή είναι αρκετά χαμηλη στα 19ε αλλα έχει και 12ε μεταφορικά.το κακό είναι οτι είναι απο ebay και πληρωμή μέσω paypal.θα ψάξω για μαγαζί και ίσως το βρώ με λιγότερα μεταφορικά,αν βρεί κανείς ας το ποστάρει οκ το βρήκα το μαγαζί που ήθελα να το πάρω παλιά και στέλνει ελλάδα με free shipping http://www.yesasia.com/global/demons-souls-english-chinese-edition-bargain-edition-asian-version/1022006810-0-0-0-en/info.html 33e μια χαρά και με πληρωμή απευθείας απο κάρτα ,αύριο παω για παραγγελεία,ευχαριστώ παλίκαρε που φόρτωσες την εικόνα,δεν το είχα πάρει χαμπάρι οτι βγήκε σε πλατινουμ χεχε ΠΡΟΣΟΧΗ να πάρετε την asia version όχι την japan γιατί η japan δεν έχει αγγλικά Επεξ/σία 12 Απριλίου 2010 από skanjos
soso75 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Aυτό το art cover υπάρχει στην deluxe edition και στην κινεζική έκδοση.
soso75 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Έκανα διόρθωση πιο πάνω ναι η μεσαία η μπλέ είναι η κανονική. http://www.destructoid.com/demon-s-souls-deluxe-edition-is-pretty-incredible-148869.phtml
skanjos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 στην τελική δεν άντεξα πήγα το πήρα απο το plaisio,σχεδόν διπλάσια τιμή αλλα το πήρα σήμερα αντί για 15 μέρες αργότερα + είναι η αμερικάνικη βέρσιον με το ωραίο εξώφυλλο(όχι το απαίσιο πλατινουμ της ασίας) δεν μου φάνηκε και τόσο δύσκολο,ξεκίνησα σαν μάγος και προσεκτικά τσουκου τσουκου διέλυσα τα πάντα μέσα στο 1-1 .1 φορά πέθανα απο έναν σκελετό με κόκκινα μάτια και spear αλλα πιστέυω οτι λογικά δεν τον έχεις ακόμα σαν μάγος τουλάχιστον . φοβερό παιχνίδι ,και ανυπομονώ να προχωρήσω όταν θα έχω χρόνο. 2 πράγματα με ψιλοχάλασαν ,το target σύστημα που κάνεις target μόνο απο πολύ κοντά,και η κάμερα που ώρες ώρες σε συνδυασμό με το target σε ρίχνει απο σκάλες(ευτυχώς δεν ήταν πολύ ψηλά και την γλύτωσα).σιγα σιγά θα είμαι οκ όμως με τα κάμερα/targeting θέλει να τα συνηθήσεις.
ultralisk Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 εγώ είχα πάρει Royal σαν class και δεν μπορώ να πω ότι κόλλησα σε κάποιο σημείο...συνδύαζα μαγεία και melee λιγότερο για μένα το μείον ήταν όντως η κάμερα όπου σε μπέρδευε κάποιες στιγμές αλλά πιο τραγικό βρήκα το θέμα όπου δεν μπορούσες να πουλήσεις loots...δεν μπορώ να θυμηθώ RPG όπου να μην μπορείς να πουλήσεις items που βρίσκεις γενικά το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό και με αρκετά ενδιαφέρον και ιδιαίτερο online με το οποίο και ασχολήθηκα αρκετά (όλα τα λεφτά να μπαίνεις στον κόσμο κάποιου και να τον σκοτώνεις εκεί που δεν το περιμένει )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα