Προς το περιεχόμενο

Demon's Souls [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μετά απο χρόνια αρκετά κιόλας γράφω και εγώ στην ομάδα για την εμπειρία μου με το παιχνίδι ,αφού πρώτα διάβασα ολες τις σελίδες που έγραψαν προηγούμενα μέλη.Να σημειώσω οτι απο τα souls παιχνίδια έχω παίξει μόνο το 1 και το 3 για 20 λεπτα το καθενα .Αλλά το demons soulss το ξεκίνησα σοβαρά πρόσφατα στο ps3 και έχω να πώ ότι είναι πολύ καλό παιχνίδι.Βέβαια με οδηγεί στο να κλέινω τη κονσόλα απο rage quit μετά απο 1 ώρα γιατί πεθαίνω πάρα πολύ.Εχω νικήσει τον εχθρό που είναι σσαν σαλιγκάρι πετώντας του δαυλούς και τώρα έχω φτάσει στο σημείο να πολεμάω ενα ψηλό αρχηγό τον οποίο προσπαθώ να τον ρίξω χτυπώντας τις φτέρνες του αλλά ο άτιμος με σκοτώνει με 2 χτυπήματα.Τώρα εντωμεταξύ μου τελειώνουν τα pottions έχω χάσει όλες τις ψυχές μου καθώς έχω πεθάνει π΄άνω απο 1 φορά σο ίδιο σημείο και κλάιω :P .Έχω επιλέξει knight καθώς θέλω να τον φτιάξω όταν γίνω καλός σαν τον Guts απο το manga berserk (εντωμεταξύ δεν ξέρω τι έχει παιχτεί αλλα και στα dark souls και στο demon suols πολλοί εχθροί είναι σχεδόν ίδιοι απο το manga ) όμως ο ψηλός τύπος με τρώει συνέχεια.μου προτείνετε να ξεκινήσω άλλη πίσσστα?Σαν knight έχω αυξήσει το να αντέχω πολύ,το luck και ενα άλλο που έχει να κάνει με ζημια νομιζω.Καταταλά εχω τα οπλα απο την αρχη του παιχνιδιου μιας και δεν ειμαι μακρια την ασπιδα και το long ssword.Πάντως λίγα παιχνίδια με οδηγούν να κλείνω απευθείας τηη κονσόλα σαν και αυτό.όποια βοηθεια θα την εκτιμούασσσ πολύ ευχαριστώ! \

ΥΓ:Oi servers του online έχουν κλεισει οποτε ειμαι ισως απο τους μοναδικους παιχτες demon souls που δεν εχουν βοηθεια απο μηνυματα ουτε απο phantoms για να δω πως πεθαναν αλλοι παιχτες :P Απο τι μια ειναι ασχημο γιατι θα αισσθανομουν αλλιως ψυχολογικα εαν  διαβαζα μηνυματα για tips ήη εβλεπα πως πεθανε καποιος ετσι ωσστε να το αποφυγω αλλα τι να κανω....αργησα.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι αρχάριος από souls οπλίσου με αρκετή υπομονή και καλή τύχη με το demons αν είναι το πρώτο σου😍. Χαλαρά το πιο δύσκολο souls (σε συγκεκριμένα σημεία ειδικά πχ flamelurker, maneaters, plague town) μετά το bloodborne dlc imo. Δε βοηθάει κιόλας που έχει και κάποια περίεργα mechanics όπως τα world tedency και σε αναγκάζει να παίζεις συνέχεια σε ghost form με 50% hp (ή 75% με το cling ring) για το 100%... Για τα grass δυστυχώς αν ξεμείνεις πρέπει να φαρμάρεις όπως και με τα vials στο bloodborne.... Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να βγάλεις το 4.1 (Abjudicator Demon) νωρίς. Ξέρω εύκολα να το πεις σε έναν αρχάριο δύσκολα να το κάνει. Έτσι θα έχεις πρόσβαση στην αρχή του 4.2 που είναι ez farm area με τον reaper για souls ενώ είναι και ο vendor εκεί (αν τον σώσεις στο 4.1) που πουλάει grass σε normal τιμές. Οπότε όταν ξεμένεις από grass από εδώ και πέρα, 1-2 runs στην 4.2 και γεμίζεις ξανά 🤩. Πάντως κακώς ανέβασες luck είναι το πιο άχρηστο stat αν δε κάνεις blueblood build (που αποκλείεται να κάνεις γιατί θα πρέπει να είσαι τέζα έμπειρος για να βγάλεις flamelurker και όλο το 5 με σάπια stats).🤩 Την plague town στο demons όπως και τα frigid outskirts στο DS2 τα θεωρώ ακόμα και σήμερα τα πιο άδικα και σαδομαζοχιστικά areas που έχουν φτιαχτεί ποτέ σε videogame, ειδικά αν δε ξέρεις που να πας και την δεις explorer mode.

Επεξ/σία από ilos
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilos είπε

Αν είσαι αρχάριος από souls οπλίσου με αρκετή υπομονή και καλή τύχη με το demons αν είναι το πρώτο σου😍. Χαλαρά το πιο δύσκολο souls (σε συγκεκριμένα σημεία ειδικά πχ flamelurker, maneaters, plague town μετά το bloodborne dlc imo. Δε βοηθάει κιόλας που έχει και κάποια περίεργα mechanics όπως τα world tedency και σε αναγκάζει να παίζεις συνέχεια σε ghost form με 50% hp (ή 75% με το cling ring) για το 100%... Για τα grass δυστυχώς αν ξεμείνεις πρέπει να φαρμάρεις όπως και με τα vials στο bloodborne.... Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να βγάλεις το 4.1 (Abjudicator Demon) νωρίς. Ξέρω εύκολα να το πεις σε έναν αρχάριο δύσκολα να το κάνει. Έτσι θα έχεις πρόσβαση στην αρχή του 4.2 που είναι ez farm area με τον reaper για souls ενώ είναι και ο vendor εκεί (αν τον σώσεις στο 4.1) που πουλάει grass σε normal τιμές. Οπότε όταν ξεμένεις από grass από εδώ και πέρα, 1-2 runs στην 4.2 και γεμίζεις ξανά 🤩. Πάντως κακώς ανέβασες luck είναι το πιο άχρηστο stat αν δε κάνεις blueblood build (που αποκλείεται να κάνεις γιατί θα πρέπει να είσαι τέζα έμπειρος για να βγάλεις flamelurker και όλο το 5 με σάπια stats).🤩 Την plague town στο demons όπως και τα frigid outskirts στο DS2 τα θεωρώ ακόμα και σήμερα τα πιο άδικα και σαδομαζοχιστικά areas που έχουν φτιαχτεί ποτέ σε videogame, ειδικά αν δε ξέρεις που να πας και την δεις explorer mode.

Χίλλια ευχαριστώ για το χρόνο σου που κάθισες και με βοήθησες γιατί δεν το κάνουν πολλοί.Σταματάω επιτόπου να ανεβάζω luck και θα στραφω κατευθείαν απο boletarian tower knighht σε 4-1 καθώς ο τύπος θα με κάνει εάν δεν πάω σε αυτόν αργότερα να  χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο(με ανάγκασε να δω walkthough για το πως τον τρώνε αλλα και πάλι με τρώει  συν οτι εβγαλα τα ρυχα μου για να κάνω κολοτουμπες γρηγορα και ήμουν ο ποιο γελειος knight ever :P ) .Πολλά που είπες δεν τα κατάλαβα γιατί είναι ορολογίες αλλά  τα σημαντικά σσημεία τα έπιασα.Το πρώτο μου είναι γιατί το παίζω σοβαρά και δεν σκοπεύω να το αφήσω στη μέση.Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο πότε φεύγω απο τη μορφή φαντάσματος μόνο όταν σκοτώνω αρχηγικό δαίμονα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε human form πας όποτε σκοτώνεις boss (είτε στο δικό σου game είτε σε coop όσο υπήρχε ακόμα το online) ή αν χρησιμοποιήσεις stone of ephimeral eyes. Αλλά όπως σου έγραψα αν πας για το 100% και χρειάζεσαι pure white world tedency δε παίζεις ποτέ σαν human και πας και αυτοκτονείς κάθε φορά στο nexus όποτε σκοτώνεις boss και γίνεσαι human. Btw δε θέλω να σε τρομάξω άλλα ο tower knight είναι από τα πιο εύκολα bosses στο game 🤩. Για την 4.1 θα χρειαστείς οπωσδήποτε ασπίδα και το thief ring για να μη κάνεις aggro τα mantas καθώς κατηφορίζεις τον λόφο. O Abjudicator είναι σχετικά εύκολος, το δύσκολο θα είναι μέχρι να φτάσεις εκεί. Πρόσεχε πάρα πολύ τους black skeletons θα σε κάνουν 1 shot σε ghost form ακόμα και αν δεν είναι counter hit πολλές φορές.

Βέβαια υποθέτω θα έχεις πεθάνει ήδη σε περιοχές σαν human, οπότε μια και είναι το πρώτο σου play μη σε πολυνοιάζει το 100%.

Το thief ring βρίσκεται εκεί που είναι ο Ostrava στην 1.1 και περιμένει να τον βοηθήσεις με τους hollows από κάτω. Μπορείς να πέσεις από πάνω εκεί που τελειώνει η σκάλα μετά την mini fog gate με τον blue eyed knight

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Σε human form πας όποτε σκοτώνεις boss (είτε στο δικό σου game είτε σε coop όσο υπήρχε ακόμα το online) ή αν χρησιμοποιήσεις stone of ephimeral eyes. Αλλά όπως σου έγραψα αν πας για το 100% και χρειάζεσαι pure white world tedency δε παίζεις ποτέ σαν human και πας και αυτοκτονείς κάθε φορά στο nexus όποτε σκοτώνεις boss και γίνεσαι human. Btw δε θέλω να σε τρομάξω άλλα ο tower knight είναι από τα πιο εύκολα bosses στο game 🤩. Για την 4.1 θα χρειαστείς οπωσδήποτε ασπίδα και το thief ring για να μη κάνεις aggro τα mantas καθώς κατηφορίζεις τον λόφο. O Abjudicator είναι σχετικά εύκολος, το δύσκολο θα είναι μέχρι να φτάσεις εκεί. Πρόσεχε πάρα πολύ τους black skeletons θα σε κάνουν 1 shot σε ghost form ακόμα και αν δεν είναι counter hit πολλές φορές.

Βέβαια υποθέτω θα έχεις πεθάνει ήδη σε περιοχές σαν human, οπότε μια και είναι το πρώτο σου play μη σε πολυνοιάζει το 100%.

Απόκρυψη περιεχομένων

Το thief ring βρίσκεται εκεί που είναι ο Ostrava στην 1.1 και περιμένει να τον βοηθήσεις με τους hollows από κάτω. Μπορείς να πέσεις από πάνω εκεί που τελειώνει η σκάλα μετά την mini fog gate με τον blue eyed knight

Το ειδα σε αλλο walkthrough και το εχω ηδη το thief ring.Αλλα σταματηησα γιατι θελω να εχω την foul εμπειρια του παιχνιδιου καλυτερα να πεθαινω σσσυνεχεια παρα να το παω με walkthrough.Eπισης τρομαξα που μου ειπες οτι ειναι το πιο ευκολο bosss εγω δεν του κοβω τιποτα για καποιο λογο ενω βαραω φτερνες.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Το ειδα σε αλλο walkthrough και το εχω ηδη το thief ring.Αλλα σταματηησα γιατι θελω να εχω την foul εμπειρια του παιχνιδιου καλυτερα να πεθαινω σσσυνεχεια παρα να το παω με walkthrough.Eπισης τρομαξα που μου ειπες οτι ειναι το πιο ευκολο bosss εγω δεν του κοβω τιποτα για καποιο λογο ενω βαραω φτερνες.

Μου αρέσεις γιατί και εγώ το ίδιο mentality είχα όταν πρωτοέπιασα το demons, αλλά τώρα μιλάμε για το 2009-2010 που δεν βομβαρδιζόσουν με spoilers, τα wiki ήταν σε εμβρυακή μορφή, και το twitch ήταν ακόμα justin.tv. Πλέον θα φας από παντού spoilers αν ψάξεις και οδηγούς minmaxing και θα χάσεις κάπου τη μαγεία του παιχνιδιού. Και το demons όπως και όλα τα souls είναι για πολλαπλά runs να δοκιμάσεις διάφορα builds κλπ (δυστυχώς δεν υπάρχει pvp πλέον αν και ήταν κάπως σπαστικό tbh με το grass spam). Ο tower knight 4-5 hit θέλει σε κάθε φτέρνα από πίσω και έχει πέσει. Επίσης από ότι θυμάμαι μόνο ένα attack έχει που βαράει πίσω και αυτό είναι τέζα telegraphed. Αν δεν είσαι με fat rolls δε θα πρέπει να έχεις θέμα μαζί του δηλαδή όσο σάπιο όπλο και να έχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, ilos είπε

Μου αρέσεις γιατί και εγώ το ίδιο mentality είχα όταν πρωτοέπιασα το demons, αλλά τώρα μιλάμε για το 2009-2010 που δεν βομβαρδιζόσουν με spoilers, τα wiki ήταν σε εμβρυακή μορφή, και το twitch ήταν ακόμα justin.tv. Πλέον θα φας από παντού spoilers αν ψάξεις και οδηγούς minmaxing και θα χάσεις κάπου τη μαγεία του παιχνιδιού. Και το demons όπως και όλα τα souls είναι για πολλαπλά runs να δοκιμάσεις διάφορα builds κλπ (δυστυχώς δεν υπάρχει pvp πλέον αν και ήταν κάπως σπαστικό tbh με το grass spam). Ο tower knight 4-5 hit θέλει σε κάθε φτέρνα από πίσω και έχει πέσει. Επίσης από ότι θυμάμαι μόνο ένα attack έχει που βαράει πίσω και αυτό είναι τέζα telegraphed. Αν δεν είσαι με fat rolls δε θα πρέπει να έχεις θέμα μαζί του δηλαδή όσο σάπιο όπλο και να έχεις.

Να εισαι καλα για τα καλα σου λογια.Ευτυχως δεν εχω σποιλαριστει εκτος απο ενα review που κατι σαν να καταλαβα για ενα boss που στεναχωριοταν να το σκοτωσει αλλα ευτυχως το εκοψα την καταλληλη στιγμη χωρις να  ακουσω ποιο ηταν .Ομως παιζει να ψιλοκαταλαβα ποιο ειναι και μου χαλασε λιγο την εκπληξη.Οδηγους δεν σκοπευω να ψαξω τωρα εαν καπου πεθαινω για 20 φορες ισως ,αλλα μεχρι να τριφτω δεν προκειται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/8/2018 στις 11:55 ΠΜ, ilos είπε

Μόλις τώρα έκανα ότι μου είπες και πήρα ενα πολύ δυνατό όπλο το falchion και γυρισα στο 1-2 και τους κόβω  όλους 1-2 hit θα δοκιμασω και το bosss .Στο 4-1 δεν προχωρησασ γιατι ειδα το boss που με εφαγε στην αρχη και κατι ιπταμενα  (εντωμεταξυ αυτα ζουν σστην θαλασσα κανονικα οτι ναναι) και γυρισα πισω να ειμαι safe.πριν το falchion o μαυρος σκελετος εκοβε τα κερατα του,ομως μετα το falchion του αλλαζω τα φωτα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Μόλις τώρα έκανα ότι μου είπες και πήρα ενα πολύ δυνατό όπλο το falchion και γυρισα στο 1-2 και τους κόβω  όλους 1-2 hit θα δοκιμασω και το bosss .Στο 4-1 δεν προχωρησασ γιατι ειδα το boss που με εφαγε στην αρχη και κατι ιπταμενα  (εντωμεταξυ αυτα ζουν σστην θαλασσα κανονικα οτι ναναι) και γυρισα πισω να ειμαι safe.πριν το falchion o μαυρος σκελετος εκοβε τα κερατα του,ομως μετα το falchion του αλλαζω τα φωτα.

Παράθεση keep it on.😍 Δε σου σπόϊλαρα το crescent falchion επίτηδες. Για μένα είναι ίσως το καλύτερο όπλο στο παιχνίδι ειδικά για speedruns γιατί πρώτον το βρίσκεις τόσο νωρίς, δεύτερον αναβαθμίζεται μέχρι και +4 πολύ εύκολα (για +5 θέλει pure black + κωλοφαρδία με τα lizzards σε 4.3-4.4) και τρίτον και βασικότερο σκελάρει με magic που είναι το πιο υπερ-σπασμένο build στο demons. Βασικά όταν κάποιος παίζει πρώτη φορά καλό είναι να παίξει οτιδήποτε εκτός από μάγο για να μάθει και το παιχνίδι.🤩 Τόσο ηλίθια σπασμένος είναι ειδικά αν πας σε grapple mage με hyper mode και κάνεις 2 shot - 3 shot τα bosses.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, ilos είπε

Παράθεση keep it on.😍 Δε σου σπόϊλαρα το crescent falchion επίτηδες. Για μένα είναι ίσως το καλύτερο όπλο στο παιχνίδι ειδικά για speedruns γιατί πρώτον το βρίσκεις τόσο νωρίς, δεύτερον αναβαθμίζεται μέχρι και +4 πολύ εύκολα (για +5 θέλει pure black + κωλοφαρδία με τα lizzards σε 4.3-4.4) και τρίτον και βασικότερο σκελάρει με magic που είναι το πιο υπερ-σπασμένο build στο demons. Βασικά όταν κάποιος παίζει πρώτη φορά καλό είναι να παίξει οτιδήποτε εκτός από μάγο για να μάθει και το παιχνίδι.🤩 Τόσο ηλίθια σπασμένος είναι ειδικά αν πας σε grapple mage με hyper mode και κάνεις 2 shot - 3 shot τα bosses.

Δεν το πιστευω η χαρα μου οταν εφαγα τον tower night δεν περιγραφεται (αφου ειχα πεθανει 10 φορες ) αφου τα εβγαλα ολα για να κανω roll γρηγορα και ουσιαστικα ημουν γυμνος με ενα σπαθι (το καινουργιο βεβαια) επεσε ο τυπος  se 3 hit μολις ξαπλωσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τον βαρέσεις κεφάλα όσο είναι ξαπλωμένος τρώει πολύ damage 🤩. Γενικά όπως σου έγραψα από τα πιο εύκολα bosses ever. Οπλίσου με υπομονή για flamelurker,maneaters τώρα😍.

Επίσης 10 φορές να πεθάνεις σε boss σε souls δε λέει κάτι.😁 Αν θεωρήσω τον εαυτό μου "βετεράνο" έχω βαρέσει και 30ρες πρώτη φορά σε κάτι ng+ orphan of kos, laurence ή και midir από ds3 μέχρι να αρχίσω να νιώθω.

To κακό με το demons αυτό είναι. Θα έχει ή πολύ εύκολα bosses (η πλειοψηφία) ή πολύ δύσκολα (flamelurker,maneaters) γιατί τα βρίσκεις underleveled νωρίς κυρίως και αν δε τα τσιζάρεις δύσκολα τα πράματα. Το μόνο boss που έχει just δυσκολία για μένα είναι το προτελευταίο στο demons για αυτό και είναι το καλύτερο fight στο game.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ilos είπε

Αν τον βαρέσεις κεφάλα όσο είναι ξαπλωμένος τρώει πολύ damage 🤩. Γενικά όπως σου έγραψα από τα πιο εύκολα bosses ever. Οπλίσου με υπομονή για flamelurker,maneaters τώρα😍.

Παω τωρα 1-3 να δω εαν τα βγαλω περα αλλιως θα δω αλλη πιστα.Aκυρο δεν με αφηνει :P 2-1 τοτε.

Να ρωτηησω κατι και με συγχωρεις εαν σπαμμαρω δεν θα σε ξαναενοχλησω εκτος εαν κολλησω καπου,απλη απορια εχω.Στο 4-1 πριν φυγω πηγα σε ενα δεντρο σαν φωλια πουλιων και μου μιλησε μια φωνηη να της δωσω κατι Sparkly η κατι τετοιο.Θυμασσαι τι ειναι?Εαν ειναι σποιλ δεν πειραζει μην το πεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

Παω τωρα 1-3 να δω εαν τα βγαλω περα αλλιως θα δω αλλη πιστα.Aκυρο δεν με αφηνει :P 2-1 τοτε.

Να ρωτηησω κατι και με συγχωρεις εαν σπαμμαρω δεν θα σε ξαναενοχλησω εκτος εαν κολλησω καπου,απλη απορια εχω.Στο 4-1 πριν φυγω πηγα σε ενα δεντρο σαν φωλια πουλιων και μου μιλησε μια φωνηη να της δωσω κατι Sparkly η κατι τετοιο.Θυμασσαι τι ειναι?Εαν ειναι σποιλ δεν πειραζει μην το πεις.

Έ τώρα τι ψάχνεις αυτό είναι ο ορισμός του wiki/spoil😁 Κάνε drop στη φωλιά κάτι "γυαλιστερό" από το inventory σου και άκουσε αν το γουστάρει το πουλί. Αν του αρέσει κάνε exit game και ξαναμπές και ίσως δεις καμιά έκπληξη εκεί.😍

Δημοσ.

πωπω τι λες τωρα ρε φιλε αυτο το παιχνιδι ειναι ολο εκπληξεις και το γεγονος οτι δεν σε πιανει απο το χερι δινει μια ικανοποιηση δεν μπορω να την περιγραψω με λογια.Δεν ειναι τυχαια απο τα καλυτερα ps3 games αποτι φαινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...