Προς το περιεχόμενο

Demon's Souls [PS3]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanks thanks.

Η δυσκολία του παιχνιδιού που όλοι λένε που βασίζεται; Skill? Cheat cpu? Randomness? Τι;

Κάτι τέτοιο βοηθάει η μπα;

http://www.youtube.com/watch?v=qG018Yg4kOM

PURE SKILL...επίσης για beginner σου προτείνω για class τον Royal...είναι υβρίδιο mage-warrior και είναι εφοδιασμένος από την αρχή με δυνατό range skill και με ring που σου κάνει regenerate το mana...πολύ χρήσιμο

Δημοσ.

Μαλακιες ειναι το βιντεο. Αυτα τα ανακαλυπτεις και μονος σου καθως προχωρας. Θα μπεις στη λογικη του παιχνιδιου με λιγες ωρες gameplay. Το παιχνιδι ειναι pure skill. Η CPU δεν κλεβει ποτε. Δεν μπορει να κλεψει, θα το καταλαβεις και μονος σου. Το παιχνιδι ειναι δυσκολο απο μονο του με ορθοδοξους τροπους. Ειναι δυσκολο με την καλη εννοια.

• Like 1
Δημοσ.

επισης ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας με διαφορα απο τα υπολοιπα....το λεω με ολο το θρασος δηλαδη. π α ι χ ν ι δ α ρ α

• Like 2
Δημοσ.

Klein θελω να ακουσω αποψεις. Που βρισκεσαι, τι χαρακτηρα διαλεξες? Πως σου φενεται ως τωρα? Εχω φτασει αισιως το SL 40 σαν Royal και χρειαζομαι μονο 1 dexterity point για να αρχισω να χρησιμοποιω Uchigatana (που την εχω στο +4, αλλους 2 ποντους για να μπορεσω να την κανω cressent) αν και μεχρι να την κανω enchant το cressent falchion +1 θα ειναι καλυτερο. Χωρις πλακα το Tower of Latria ειναι το ποιο spooky (και αγαπημενο μου μερος) στο παιχνιδι. Πραγματικα σου δινει μια αισθηση Diablo/ Hell Raiser που σε πνιγει (και γουσταρεις ταυτοχρονα). Οσο περπαταει το παιχνιδι τοσο το γουσταρω. Αυτο το παιχνιδι εχει ΠΟΛΛΑ κρυφα χαρισματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκίνησα χθές τελικά royal που ξεκινάει απο soul level 1 και σήμερα έφτασα αισίως 17. Περισσότερα stat δίνω σε magic/intelligence κτλ και μέχρι τώρα έχω χάσει μία φορά και αυτό απο πουστιά (ένας red knight στο 1 level με έριξε μονόχιτο... που να ξέρω οτι δεν με έπαιρνε ακόμα.. :\)

Έχω τελειώσει το Boletarian palace.. μου βγήκε η ψυχή να βρώ το monumental και πρίν απο λίγο φάρμαρα και τον vanguard στο 4-1. Απο το ίδιο level απο τον τύπο με τα κατάνα έχω πάρει και το crescent falchion +1. Τώρα δεν είμαι και πολύ σίγουρος τι και πώς να ανεβάσω αλλα έχω καταλάβει οτι το farming είναι εύκολο οπότε δεν σκάω και πολύ. Όλο αυτό το κάνε/ξανακάνε ώστε να ανέβεις level και να "έχεις" τα mobs μου θυμίζει λίγο wow tbh. Άσε που με το soul bolt νομίζω οτι παίζω με τον mage μου.

Γενικά μέχρι τώρα είναι πολύ πιο εύκολο απο ότι νόμιζα. Απλά πρέπει να προσέχεις παντού και πάντα.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει.. Πότε γυρνάς απο soul form σε κανονικό; Μόνο όταν βγάζεις κάποιο boss? Τα boss ξαναβγαίνουν; Ας πούμε αν τυχόν χάσω, μπορώ να ξαναματαβγάλω τον phalanx για να ξαναβγώ;

Δεν το αξιολογώ ακόμα αν δεν βγάλω τουλάχιστον ένα 50% του παιχνιδιού οπότε τα σχόλια για το παιχνίδια later ^^

Δημοσ.

It gets much much better και much much harder. Η προσοχη ομως θα σε σωσει απο πολυ ρουτινα. Λοιπον υπαρχουν 4 τροποι να ξαναγυρισεις σε ζωντανη μορφη.

1. Stone ephemeral eyes

2. Κατεβαζεις boss

3. Βοηθας καποιον να κατεβασετε μαζι καποιο boss (ειτε δικο του ειτε δικο σου)

4. PvP, εισβαλεις σαν black phantom σε καποιου τον κοσμο και προσπαθεις να τον φας. ΠΡΟΣΟΧΗ, αν σε κατεβασει αυτος χανεις ενα ολοκληρο level (η αξια των souls που χρειαστηκες για να εισαι στο τελευταιο σου level το παιρνει αυτος φυσικα).

Στο λεω αλλη μια φορα, αν κατι φενεται ζορικο τοτε ΕΙΝΑΙ. Καλη ωρα ο ιπποτης με τα κοκκινα ματια. Ειμαι σιγουρος οτι εννοιωσες εναν φοβο μολις τον ειδες και κοντοσταθηκες να τον κανεις ενα inspect πριν κανεις την κινηση σου. Αυτος ειναι απλα το πρωτο δειγμα. Αν βλεπεις σε περιεργο μερος τερατακι να σε περιμενει κατα πασα πιθανοτητα ειναι σκληρο καρυδι.

Σαν Royal που εισαι φροντησε να πας οπως και δηποτε το dexterity σου στο 13 και το strenght στο 18 ετσι ωστε να μπορεις να χρησιμοποιεις Uchigatana η οποια ακομα και ποιο αδυναμη αρχικα στα stats προκαλει μεγαλυτερο damage απο το cresent falchion και εχει καλυτερο move set. Δωσε βαση στο magic περισσοτερο ως να φτασεις 20 και μετα οπως και δηποτε Endurance. Σαν -τελικο- στοχο θα βαλεις τοσο inteligence οσο χρειαζεσαι για να αποκτησεις 3 slots.

Πανε Tower of Latria και βγαλε το πρωτο boss ετσι ωστε να δωσεις την ψυχη στον Sage Freke που θα σωσεις απο το ιδιο dungeon για να σου μαθει ενα κορυφαιο spell. Γενικα το Tower of Latria - πρωτο μερος θα πρεπει να ειναι στο high priority list. Και ναι, θα κανεις πολυ soul grind στο παιχνιδι, ειναι δεδομενο αλλα οχι απαραιτητο. Για να βγαλεις το παιχνιδι λενε οτι ενα max soul level 50 ειναι υπερ αρκετο (και ειμαι ηδη στο 42 και δεν ειμαι στο 50% του παιχνιδιου ακομα).

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Θεωρία για την ιστορία του Demon's Souls μόνο για έμπειρους...

To Dark Souls δεν είναι το πραγματικό ούτε το πνευματικό sequel του Demon's Souls. Το Demon's Souls είναι το sequel του Dark Souls.

Ο Dark Lord είναι ο King Allant ο Πρώτος ο οποίος ίδρυσε το βασίλειο της Boletaria. Έβαλε τέλος στην εποχή των αρχόντων, την "Age of fire" σκοτώνοντας τον Άρχοντα Gwyn και σβήνοντας την φωτιά οπότε και άρχισε η εποχή του ανθρώπου, η "Dark Age".

Το Demon's Souls είναι στην εποχή αυτή του ανθρώπου. Ο King Allant o Δωδέκατος δεν είχε χάσει τα λογικά του ψάχνοντας για δύναμη όπως μας λέει ο γιος του, πρίγκηπας Ariona Allant, πριν αυτοκτονήσει, αλλά προσπάθησε ενσυνείδητα να βάλει τέλος στην εποχή του ανθρώπου επειδή είχε δει πόσο "σκοτεινή" είναι.

-Surely you have seen for yourself… the pain and suffering that fills this world! But fight poison with poison. God is merciful, and so, created the Old One. The Old One will feed upon our souls, and put an end to our tragic realm of existence! 

-I have had enough of this rotten world.

-You fool. Don't you understand? No one wishes to go on… King Allant XII

To monumental ισχυρίζεται το ίδιο πράγμα, πως ο βασιλιάς ήταν "short sighted" δηλαδή έψαχνε δύναμη.

However, man's memory of history is o'er short, and before long he repeated his mistakes.

The Monumentals perished, and the Archstones were long forgotten.

And the short-sighted King Allant once again aroused the Old One. the monumental

Αλλά το monumental πρέπει να ήταν πράγματι "naive" όπως λέει ο Βασιλιάς Allant

You have been chosen by the Old One. Shall thou seek everlasting Demon souls? Or obey that naive Monumental? King Allant XII

To monumental μας λέει πως η Maiden in Black είναι και αυτή μία καημένη "poor" φυλακισμένη του Nexus. Ενώ στην πραγματικότητα η Maiden είναι ο πιο αρχαίος δαίμονας της ιστορίας που ελέγχει τον Old One και γνωρίζει τα "Souls Arts". 

Ο Old one δεν είναι πραγματικά δαίμονας.

On the second day, upon earth was planted an irrevocable poison. A soul devouring demon. εισαγωγή

The Old One is a bottomless pit of Nothingness, with an insatiable appetite for the souls collected by its faithful Demons. The Old One's very nature cannot be fathomed by the living. the monumental

Boletaria was spared from the Demons, but also lost its knowledge of soul arts. τέλος παιχνιδιού "the old one is lulled back to slumber"

irrevocable poison, bottomless pit of nothingness, knowledge of the Soul Arts

Ο Old one η ίδια η γνώση των "Souls Arts", η γνώση του πως δηλαδή μπορεί κάποιος να ρουφήξει ψυχές από άλλους.

Αυτό που ήταν φυλακισμένο στο nexus δεν ήταν τόσο ο Οld One αλλά η ίδια η Maiden, η οποία κατάγεται από την Age of Fire και ζούσε όταν ο Darkstalker Kaathe έδωσε στους Four Kings το "art of Lifedrain".

Μία επιπρόσθετη θεωρία είναι πως ο King Allant XII έφτασε να έχει την μορφή που είχε μέσα στον Old One γιατί δεν γνώριζε πως η Maiden ελέγχει τον Old One και κατ'επέκταση τον ίδιο.

The souls lost during the pandemonium were never retrieved. τέλος παιχνιδιού "the old one is lulled back to slumber"

Αφήνοντας την Maiden να φύγει, κρατάει όλες τις ψυχές και υπάρχει η πιθανότητα να την καλέσει ένας νέος βασιλιάς που και αυτόν θα τον βάλει να μαζέψει εκ νέου ψυχές. Οπότε σκοτώνοντας την Maiden, κρατάς τις ψυχές και την γνώση των Souls Arts γίνεσαι ένας νέος Άρχοντας, όπως ο Άρχοντας Gwyn, και ξεκινάς μία νέα εποχή.

Londo, Age of Fire

londo.jpg

Dark Lord, έφερε το τέλος στην Age of Fire

Dark.png

Boletaria, Age of Dark (Age of Man)

boletaria.jpg

Nexus, η φυλακή του Old One και της Maiden in Black

demonssouls_conceptart_moviestill_01_web

King Allant XII, προσπάθησε να φέρει τέλος στην εποχή του ανθρώπου

Old+king+allant.jpg

Η μορφή που έφτασε να έχει ο King Allant μέσα στον Old One.

King_Allant.jpg

Αρχαίος δαίμονας από την εποχή της φωτιάς με την γνώση των Soul Arts

maiden-in-black.jpg

Η γνώση των Soul Arts

640px-The_Old_One_(Demon's_Souls).png

• Like 4
Δημοσ.

Παντα η δικη μου θεωρια ηταν οτι η maiden in black ειναι η ποιο badass demon εκει εξω αλλα σιγουρα δεν μου πηγε το μυαλο οτι ισως και να καταγεται απο την age of fire. Κατα δευτερον ο false King Allant ειναι πολυ ποιο badass απο τον Lord Gwynn τοσο σε εμφανιση οσο και σε fighting ability. Ψιλοαποκαλυψη ο λογος που ολοι αναφερονται στον King Allant ως FALSE King Allant. 

Επισης στο τελος της ημερας θεωρω το Demon Souls καλυτερο σαν παιχνιδι απο το Dark Souls μονο και μονο για την ατμοσφαιρα και το level design. Αν παιρναμε τα gameplay mechanics του Dark Souls και τα κουμπωναμε στο Demon Souls τοτε το Demon θα ηταν αρκετα καλυτερο απο το Dark. 

• Like 2
Δημοσ.

Θεωρία για την ιστορία του Demon's Souls μόνο για έμπειρους...

To Dark Souls δεν είναι το πραγματικό ούτε το πνευματικό sequel του Demon's Souls. Το Demon's Souls είναι το sequel του Dark Souls.

Ο Dark Lord είναι ο King Allant ο Πρώτος ο οποίος ίδρυσε το βασίλειο της Boletaria. Έβαλε τέλος στην εποχή των αρχόντων, την "Age of fire" σκοτώνοντας τον Άρχοντα Gwyn και σβήνοντας την φωτιά οπότε και άρχισε η εποχή του ανθρώπου, η "Dark Age".

Το Demon's Souls είναι στην εποχή αυτή του ανθρώπου. Ο King Allant o Δωδέκατος δεν είχε χάσει τα λογικά του ψάχνοντας για δύναμη όπως μας λέει ο γιος του, πρίγκηπας Ariona Allant, πριν αυτοκτονήσει, αλλά προσπάθησε ενσυνείδητα να βάλει τέλος στην εποχή του ανθρώπου επειδή είχε δει πόσο "σκοτεινή" είναι.

-Surely you have seen for yourself… the pain and suffering that fills this world! But fight poison with poison. God is merciful, and so, created the Old One. The Old One will feed upon our souls, and put an end to our tragic realm of existence! 

-I have had enough of this rotten world.

-You fool. Don't you understand? No one wishes to go on… King Allant XII

To monumental ισχυρίζεται το ίδιο πράγμα, πως ο βασιλιάς ήταν "short sighted" δηλαδή έψαχνε δύναμη.

However, man's memory of history is o'er short, and before long he repeated his mistakes.

The Monumentals perished, and the Archstones were long forgotten.

And the short-sighted King Allant once again aroused the Old One. the monumental

Αλλά το monumental πρέπει να ήταν πράγματι "naive" όπως λέει ο Βασιλιάς Allant

You have been chosen by the Old One. Shall thou seek everlasting Demon souls? Or obey that naive Monumental? King Allant XII

To monumental μας λέει πως η Maiden in Black είναι και αυτή μία καημένη "poor" φυλακισμένη του Nexus. Ενώ στην πραγματικότητα η Maiden είναι ο πιο αρχαίος δαίμονας της ιστορίας που ελέγχει τον Old One και γνωρίζει τα "Souls Arts". 

Ο Old one δεν είναι πραγματικά δαίμονας.

On the second day, upon earth was planted an irrevocable poison. A soul devouring demon. εισαγωγή

The Old One is a bottomless pit of Nothingness, with an insatiable appetite for the souls collected by its faithful Demons. The Old One's very nature cannot be fathomed by the living. the monumental

Boletaria was spared from the Demons, but also lost its knowledge of soul arts. τέλος παιχνιδιού "the old one is lulled back to slumber"

irrevocable poison, bottomless pit of nothingness, knowledge of the Soul Arts

Ο Old one η ίδια η γνώση των "Souls Arts", η γνώση του πως δηλαδή μπορεί κάποιος να ρουφήξει ψυχές από άλλους.

Αυτό που ήταν φυλακισμένο στο nexus δεν ήταν τόσο ο Οld One αλλά η ίδια η Maiden, η οποία κατάγεται από την Age of Fire και ζούσε όταν ο Darkstalker Kaathe έδωσε στους Four Kings το "art of Lifedrain".

Μία επιπρόσθετη θεωρία είναι πως ο King Allant XII έφτασε να έχει την μορφή που είχε μέσα στον Old One γιατί δεν γνώριζε πως η Maiden ελέγχει τον Old One και κατ'επέκταση τον ίδιο.

The souls lost during the pandemonium were never retrieved. τέλος παιχνιδιού "the old one is lulled back to slumber"

Αφήνοντας την Maiden να φύγει, κρατάει όλες τις ψυχές και υπάρχει η πιθανότητα να την καλέσει ένας νέος βασιλιάς που και αυτόν θα τον βάλει να μαζέψει εκ νέου ψυχές. Οπότε σκοτώνοντας την Maiden, κρατάς τις ψυχές και την γνώση των Souls Arts γίνεσαι ένας νέος Άρχοντας, όπως ο Άρχοντας Gwyn, και ξεκινάς μία νέα εποχή.

Londo, Age of Fire

londo.jpg

Dark Lord, έφερε το τέλος στην Age of Fire

Dark.png

Boletaria, Age of Dark (Age of Man)

boletaria.jpg

Nexus, η φυλακή του Old One και της Maiden in Black

demonssouls_conceptart_moviestill_01_web

King Allant XII, προσπάθησε να φέρει τέλος στην εποχή του ανθρώπου

Old+king+allant.jpg

Η μορφή που έφτασε να έχει ο King Allant μέσα στον Old One.

King_Allant.jpg

Αρχαίος δαίμονας από την εποχή της φωτιάς με την γνώση των Soul Arts

maiden-in-black.jpg

Η γνώση των Soul Arts

640px-The_Old_One_(Demon's_Souls).png

Πολυ ωραια ολα αυτα!Δεν ειχα σκεφτει ποτε αυτη την συνδεση μεταξυ των δυο παιχνιδιων.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τι να πει κανεις για αυτη την υπερπαιχνιδαρα....where it all began

το ποσο θα θελα να χω αυτην την εκδοση δεν περιγραφεται

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...