therock Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ενταξει ειπαμε οκ να ειναι δυσκολο αλλα γιατι να ειναι και σπαστικο? Αυτο με το overburden, με ενοχλει. Οχι μονο πρεπει ασκοπα να παραταω την πιστα και να γυρναω στο nexus για να ξεφορτωνομαι πραγματα, αλλα χανω και το αντικειμενο που δεν μπορω να παρω αφου οταν ξαναγυρναω, δεν ειναι εκει. Τι καπριτσιο ειναι τωρα αυτο?
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Σπαστικο γιατι ειναι? Δεν εισαι υποχρεωμενος να τον νικησεις τωρα, απλα λεω οτι ακομα και τωρα μπορεις με λιγη μελετη. Μελετη που θα χρειαστει να κανεις ετσι και αλλιως για να τον κατεβασεις. Απλα εγω σαν Royal εκανα repeat την διαδικασια 4 φορες μεχρι να τον ριξω ενω οταν ειχα παει με τον priest σαν level 20 και με +5 mace τον κατεβασα μεσα σε 6 χτυπηματα αφου τον εριξα. Κατα τα αλλα για τα αντικειμα που λες, γιατι τα κρατας? Οτι χρειαζεσαι το κρατας, οτι δεν χρειαζεσαι το πετας επι τοπου χωρις τυψεις και οτι πολυ σπανιο το κρατας για -ισως- καποια ανταλλαγη στο μελλον. Απλα πραγματα. Μην κρατας αντικειμενα ετσι μονο και μονο για το γαμωτο ειδικα αν αυτα τα αντικειμενα μπορει να τα παρει ο καθενας. Σαν παραδειγμα: το bastard sword που παιρνεις απο το πρωτο κομματι του Boletaria Palace αν δεν εισαι τιποτα soldier ή Knight ή κατι τετοιο ειναι βεβαιο οτι δεν θα το χρειαστεις (ειδικα σαν royal) οποτε το πετας εκει και τοτε και δεν εχεις και τυψεις. Tα souls ειναι το Α και το Ω στο παιχνιδι. Ετσι απλα.
therock Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Σπαστικο λεω αυτο με τα αντικειμενο οχι για το Boss. Μπορεις να πεταξεις αντικειμενα? Πως? Εγω οτι δεν χρειαζομαι γυρναω στον Stockpile Thomas και το αδειαζω. Τωρα προχωρησα στο Boss στο Tower of Latria, μες στην εκκλησια και λιγο πριν τη νικησω αφησα ελευθερο το φρουρο μου απο παρατερο ζηλο και βγηκα χυμα στα ανοικτα και βαραγα ασταματητα με μαγεια και εχασα. Με λιγη υπομονη ομως φαινεται βατη...
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεις να πεταξεις αντικειμενα? Προφανως και κανεις πλακα τωρα Απλα πας στα items και διαλεγεις το αντικειμενο που θες και πατας "drop".
therock Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Προφανως και κανεις πλακα τωρα Απλα πας στα items και διαλεγεις το αντικειμενο που θες και πατας "drop". Ok απλως μεχρι τωρα δεν μου χε χρειαστει και δεν το χα ψαξει. Εχω ξεκινησει να ανεβαζω Stats, απο οτι καταλαβαινω δεν εχει σημασια πως ξεκινας αλλα πως καταληγεις. Ειμαι lvl11, εδωσα 2-3 αναβαθμισεις στο magic power, και τα υπολοιπα vitality. Αντε να τον ανεβασω να αρχισει να μαλακωνει καπως το παιχνιδι. Παρεπιπτωντος τα trophy, τα παιρνεις ολα με μια περασια, ή πρεπει να το ξαναπαιξεις και με αλλους χαρακτηρες? Ενημερωτικα ρωταω, κατσε πρωτα να το τελιωσω (και αν) εγω με αυτον και βλεπουμε.
therock Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο ειναι το πλεονεκτημα του να εισαι Phantom? Οταν νικαω εναν αρχηγο δεν ξερω πλεον τι να κανω. Να συνεχισω στο νεο ανεξερευνηματο κομματι που εκτυλισετε και δεν ξερω τι κινδυνους κρυβει, ή να γυρισω πισω σε καποιο προηγουμενο σημειο, λες και αυτη η λιγη παραπανισια δυναμη θα με βοηθησει να ξεκολλησω απο καποιο προηγουμενο κομματι? Ακομα δεν εχω καταλαβει πως να εκμεταλλευτο το συντομο διαστημα που εχω υπαρξει ως phantom. Οι αναβαθμισεις στα οπλα ειναι χρησιμες? Επειδη μεχρι τωρα κοιταζω να αναβαθμισζω τα stats. Σαν Royal ειδικα χρησιμοποιω μονο τις μαγικες επιθεσεις εκτος και αν αντιμετωπιζω καποιον ευελικτο εχθρο που θελω ασπιδα σηκωτη και χτυπημα κατω απο την ασπιδα. Οποτε αξιζει σε αρχικη φαση να ριξω και καμμια αναβαθμιση σε οπλα? Οι πετρες που απαιτουνται, ειναι πολυτιμες (θα χρειαστουν αργοτερα ή να τις σπαταλαω αφοβα) για τις αναβαθμισεις?
ultralisk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 βασικά όταν γίνεις phantom, η καλύτερη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι να μπεις σαν Black Phantom στον κόσμο κάποιου, να τον χώσεις για να αποκτήσεις ξανά την κανονική σου μορφή
Daemonos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 βασικά όταν γίνεις phantom, η καλύτερη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι να μπεις σαν Black Phantom στον κόσμο κάποιου, να τον χώσεις για να αποκτήσεις ξανά την κανονική σου μορφή Και άμα σε χώσει αυτός τότε χάνεις ενα soul level... μπές σαν blue phantom και φάτε ενα boss η χρησιμοποίησε μια stone of ephermal eyes.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Επισης σαν phantom δεν κινδυνευεις να σου την πεσει καποιο black phantom οπως εμενα και μου αχρηστεψε τον χαρακτηρα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα λογο αυτου του καταραμενου spear.
therock Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ολα αυτα που λετε ειναι για το online ετσι? Εγω το παιζω offline, οποτε δεν εχει τετοια... Επισης σαν phantom δεν κινδυνευεις να σου την πεσει καποιο black phantom οπως εμενα και μου αχρηστεψε τον χαρακτηρα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα λογο αυτου του καταραμενου spear. Με Ed's Grindstone δεν μπορεσες να τα διορθωσεις? Στην περιγραφη λεει οτι επαναφερει το durability των οπλων.
ultralisk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Και άμα σε χώσει αυτός τότε χάνεις ενα soul level... μπές σαν blue phantom και φάτε ενα boss η χρησιμοποίησε μια stone of ephermal eyes. ε και?...PvP happened Ολα αυτα που λετε ειναι για το online ετσι? Εγω το παιζω offline, οποτε δεν εχει τετοια... τότε θα χρησιμοποιήσεις μία stone ή θα φας κάποιο boss
therock Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 τότε θα χρησιμοποιήσεις μία stone ή θα φας κάποιο boss Ρωταωπως εκμεταλλευομαι το οτι γινομαι Phantom, οχι πως να γινω. Τους τροπους τους ξερω, αλλα τι κερδιζω (Σε offline)?
ultralisk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ρωταωπως εκμεταλλευομαι το οτι γινομαι Phantom, οχι πως να γινω. Τους τροπους τους ξερω, αλλα τι κερδιζω (Σε offline)? τίποτα δεν κερδίζεις...αντιθέτως μειώνεται το HP σου και το MP
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ολα αυτα που λετε ειναι για το online ετσι? Εγω το παιζω offline, οποτε δεν εχει τετοια... Με Ed's Grindstone δεν μπορεσες να τα διορθωσεις? Στην περιγραφη λεει οτι επαναφερει το durability των οπλων. Του right hand weapon ναι. Armor ομως?
therock Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Συνειδητοποιω πως η μαγεια απο μονη της σαν τροπος επιθεσης δεν αρκει. Οι εχθροι ειτε γινονται πολοι, ειτε ειναι δυνατοι και γρηγοροι για να αντιμετωπιστουν με μαγεια. Το θεμα ειναι ομως οτι τα υπολοιπα οπλα που εχεις ειναι ειτε αδυναμα, ειτε δυνατα αλλα δεν τα σηκωνει. Οποτε τι κανεις? Τα καλα οπλα θελουν 18 strength για να σηκωθουν (και αν αξιοποιηθουν σωστα). Αξιζει να αρχισω ολες τις αναβαθμισεις μου προς τα κει, ή δεν παιζεται ετσι ο Royal?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα