ikaruga24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Και γιατι δεν το ψαχνεις μονος σου? Το να βρισκεις αυτα τα ερωτηματα μονος σου ειναι η μιση μαγεια του παιχνιδιου. Αντε να σου πω μονο που βρισκεται ο πωλητης που θες, πλεον βρισκεται στο δευτερο κομματι του Boletaria Palace σε ενα underground tunnel που θα περασεις ετσι και αλλιως για να πας στο δευτερο boss. Προσωπικη μου αποψη τωρα ειναι η καταλληλη ωρα για να εξερευνησεις λιγο οσο μπορεις και τους υπολοιπους χαρτες. Θα καταφερεις να μαζεψεις πρωτες υλες για weapon upgrades και μπολικες ψυχες σχετικα ευκολα για να φτασεις στο ανετο level 12 - 18. Αφου λοιπον παιζεις royal (ιδιο χαρακτηρα παιζουμε) κανε ενα check εδω http://demonssouls.wikidot.com/character-builds για το πως θελεις να τον φτιαξεις. Προσωπικα επελεξα να τον κανω hybrid (spellsword class). Εσενα μπορει να σε βολεψει κατι αλλο.
aliakas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 τις πανοπλίες που βρίσκω και μου είναι άχρηστες μπορώ να τις πουλήσω ?μέχρι τώρα μόνο να αγοράσω μπορώ να πουλήσω γινετε ? θα σας ήμουν υπόχρεος αν κάποιος μου απαντούσε προσοχή ανέβασε πρώτα τα stats σου με τις ψυχές που μάζεψες και μετά δοκίμασε την τύχη σου στο part 2 της πρώτης πίστας μόλις σου την πέσουν τα σκυλιά θα με θυμηθείς προσωπικά έχω κολλήσει στον 3ο δράκο που καίει τους στρατιώτες γιατί αφήνει πολλούς στο τέλος και με μακελεύουν(πριν την πόρτα του κάστρου)
therock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Α οκ αστο τοτε θα τον βρω μονος μου. Απλως ηθελα να επιβεβαιωσω οτι οντως αλλαζουν τοποθεσιες οι εμποροι και δεν χανονται μια και εξω. Τωρα για την κλειδωμενη πορτα και τον δρακο θα τα βρω και αυτα στην συνεχεια. Οντως το καλυτερο κομματι ειναι η εξελιξη και το πως αναδιπλωνεται. Παντως οσο για τους χαρακτηρες που δειχνουν οι εικονες Loading, αυτους απλα τους συναντας, ή οντως τους μεταφερεις πισω στο Nexus, με καποιο τροπο? Μη μου πεις τον τροπο, μονο τι ισχυει απο τα 2. Ασχετο, με το που τελιωσεις την πιστα, και πας στον Monumentary, σου λεει, do you accept this mission? Αραγε τι γινεται αν πατησεις no? Δεν ειχα τα κοτσια να πατησω no! Αφου οτι και αν κανεις το σωζει, λεω κατσε μην εχουμε καμμια τρελη παρενεργεια!
xavier Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 για την κλειδωμενη πορτα μην κολλας ειναι για πολυ αργοτερα... καποιοι απο τους npcs οντως επιστρεφουν στο νεξους αν τους βοηθησεις και μπορεις να αγορασεις απο αυτους σπελς και κτλ...(αν τους σκοτωσεις νομιζω πεθαινουν, μπορει ομως να τους κλεψεις τιποτα πολυτιμο) θα τα δεις στην πορεια... αυτο που λες για το μονουμενταλ και εγω το ειχα απορια, λιγο που το εψαξα δεν αλλαζει τπτ, απλα σου στερει τη δυναντοτητα να σου δωσει ενα δαχτυλιδι στη συνεχεια του παιχνιδιου...εχει να κανει με τα tendencies που να πω την αληθεια ποτε δεν τα καταλαβα 100% και ουτε ειχα τοσσο χρονο για να ασχοληθω... aliakas οχι δεν μπορεις να πουλησεις τπτ απο τον αχρηστο εξοπλισμο που κουβαλας...οτι θες να ξεφορτωθεις δωστο στον τυπα που σου αποθηκευει τα αντικειμενα στο νεξους ή πετα το. Μπορεις να ανταλλαξεις εξοπλισμο ονλαιν με αλλους χαρακτηρες. επισης στη συνεχεια του παιχνιδιου οταν αργα ή γρηγορα ξεκινησετε το φαρμινγκ, πολυ σημαντικο ειναι το ring of nexial bleeding... Mε αυτο επιστρεφεις στο nexus απο οποιο σημειο βρισκεσαι αλλα χανεις οσσες ψυχες εχεις μαζεψει...οποτε αν δεν εχετε σημαντικη ποσσοτητα ψυχων μπορει να σας γλιτωσει απο πολλες δυσκολες καταστασεις... btw δεν ειναι κακο να ζητατε βοηθεια απο αλλους παιχτες, δειτε λιγακι σε τι χρησιμευουν οι διαφορες stones, πως καλειτε φαντασματα να σας βοηθησουν...Εγω π.χ αν και ολο το παιχνιδι το επαιξα single player, την τελικη μαχη δεν την παλευα με τπτ, αν δεν ερχοντουσταν 2 τυπαδες να βοηθησουν...
therock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδια με το που εχασα, ξαναγυρισε η δυναμη μου παλι στο μισο! Τι γινεται? Εν τω εμταξυ το παιχνιδι σε τιμωρει ειτε πας να παιξεις με λογικη η χωρις. Προσπαθω να διασχισω την γεφυρα, απο πανω εχει δρακους να σε καινει και απο κατω λυκους να σε τρωνε. Ε διαλεξα τον κατω δρομο και με φαγαν οι λυκοι, και τωρα οι υγεια παλι στο μισο, ελεος!
aliakas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 και να τα καταφέρεις σε περιμένει έκπληξη τα κατάφερα πριν από 5 λεπτά αφού το παίζω όλη μέρα σχεδόν για να βγει ένας ιππότης 4-5 πατώματα ψιλός 2 hit με έκανε ίσως πρέπει να παίξουμε και τις άλλες πρώτες πίστες και μετά να συνεχίσουμε στα part 2 γιατί είμαστε πολύ αδύναμοι τώρα
xavier Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδια με το που εχασα, ξαναγυρισε η δυναμη μου παλι στο μισο! Τι γινεται? Εν τω εμταξυ το παιχνιδι σε τιμωρει ειτε πας να παιξεις με λογικη η χωρις. Προσπαθω να διασχισω την γεφυρα, απο πανω εχει δρακους να σε καινει και απο κατω λυκους να σε τρωνε. Ε διαλεξα τον κατω δρομο και με φαγαν οι λυκοι, και τωρα οι υγεια παλι στο μισο, ελεος! ε ενταξει μην ανησυχεις, στο παιχνδι σπανια θα εχεις ολοκληρη την ενεργεια σου...Η ενεργεια επανερχεται οποτε σκοτωνεις καποιον αρχηγο, αλλα με το που χασεις μια φορα επιστρεφει στο μισο...υπαρχουν καποιες stones που σου σε γεμιζουν αλλα ειναι αρκετα πολυτιμες για να τις σπαταλησεις απο νωρις... Στην 1η πιστα, εκει που ειναι ο μοχλος για την 1η πορτα, αν θυμαμαι καλα βρισκεται το cling ring. Δες μηπως το εχεις παρει και δεν το χρησιμοποιεις...σου δινει τα 2/3 της ενεργειας σου...πολυ χρησιμο στην αρχη του παιχνιδιου...
therock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Στην 1η πιστα, εκει που ειναι ο μοχλος για την 1η πορτα, αν θυμαμαι καλα βρισκεται το cling ring. Δες μηπως το εχεις παρει και δεν το χρησιμοποιεις...σου δινει τα 2/3 της ενεργειας σου...πολυ χρησιμο στην αρχη του παιχνιδιου... Στην δινει μονιμα? Η παλι μεχρι την επομενη φορα που θα χασεις?
mcrenas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μονιμα φιλε στο δινει.. Παρτο γιατι χωρις αυτο το αντικειμενο οι πιθανοτητες σου να τελειωσεςι το παιχνιδι πεφτουν στο 0.5% απο 1%..
ikaruga24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδια με το που εχασα, ξαναγυρισε η δυναμη μου παλι στο μισο! Τι γινεται? Εν τω εμταξυ το παιχνιδι σε τιμωρει ειτε πας να παιξεις με λογικη η χωρις. Προσπαθω να διασχισω την γεφυρα, απο πανω εχει δρακους να σε καινει και απο κατω λυκους να σε τρωνε. Ε διαλεξα τον κατω δρομο και με φαγαν οι λυκοι, και τωρα οι υγεια παλι στο μισο, ελεος! Το δαχτυλιδι που πηρες γιατι δεν το φορεσες απο την πρωτη περιοχη? Σου δινει ακομα +25% στο life σου σαν phantom. Σαν Royal που εισαι προφανως και θα φορας το MP ring που ειχες στην αρχη και σαν δευτερο αυτο που σου δινει +25% max HP phantom. Με τον royal οι λυκοι ειναι -πανευκολοι- μιας και το rapier που εχεις επιτρεπει επιθεσεις ενω αμυνεσαι. Ο καθε λυκος χρειαζεται μολις 2 hit για να την πουλεψει και εσυ δεν χανεις σχεδον τιποτα απο τις επιθεσεις τους σε κατασταση αμυνας. Που να δεις τι ωραια που τα βγαζει περα ο priest για να καταλαβεις τη διαφορα...
aliakas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 καλά τα λες στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι οι λύκοι είναι 2 hit 4-5 hit θέλεις να πεις εκεί έχασα και γω μετα από ένα μεγάλο σερί χωρίς να πεθάνω
therock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Το δαχτυλιδι που πηρες γιατι δεν το φορεσες απο την πρωτη περιοχη? Σου δινει ακομα +25% στο life σου σαν phantom. Σαν Royal που εισαι προφανως και θα φορας το MP ring που ειχες στην αρχη και σαν δευτερο αυτο που σου δινει +25% max HP phantom. Με τον royal οι λυκοι ειναι -πανευκολοι- μιας και το rapier που εχεις επιτρεπει επιθεσεις ενω αμυνεσαι. Ο καθε λυκος χρειαζεται μολις 2 hit για να την πουλεψει και εσυ δεν χανεις σχεδον τιποτα απο τις επιθεσεις τους σε κατασταση αμυνας. Που να δεις τι ωραια που τα βγαζει περα ο priest για να καταλαβεις τη διαφορα... Ναι αυτα φοραω. Απλως δεν το χα προσεξει αυτο το δαχτυλιδι. Εξερευνουσα και επαιρνα οτι ευρισκα αλλα δεν εκατσα να δω τι ειχα μαζεψει. Επισης βρηκα και τοξο επιτελους με βελη και bolt, αλλα προς το παρον τα κραταω. Με τους λυκους δεν καθομαι να ασχοληθω. Αν μετρησεις και τοποθετηθεις σωστα, περνας πιο ευκολα απο την γεφυρα πανω. Το θεμα ειναι οτι βρισκω και το δευτερο Boss, και με 1-2 χτυπηματα σε αδειαζει! Οπως γινεται και στο tutorial. Μαλλον δεν θα ναι του παροντος να υποθεσω, οποτε ασκοπα συνεχιζα σε αυτην την περιοχη. Μαλλον τωρα πρεπει να αρχισω να επισκεπτομαι και τις υπολοιπες. Κριμα, και δεν καταφερα να βρω και τον εμπορο ακομα, και εχω χασει κανα 10αρικο χιλιαδες ψυχες χωρις να αποκτησω τπτ. Οι υπολοιπες τοποθεσιες εχουν καποια λογικη συνεχεια (σε δυσκολια, ή σε προτεραιοτητα αντικειμενων), ή παω οπου να ναι? Καλα αυτο θα το δω και μονος μου. 2 ερωτησεις σχετικα με εξοπλισμο. -Τα δαχτυλιδια εχουν και αυτα damage? Το Clif Ring, δλδ κινδινευει να καταστραφει? -Η δευτερη τιμη στα οπλα τι υποδειλωνει? ΠΧ 55 +4, 85 -59
therock Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλα ρε παιδια τι γινεται, αν πας να μαζεψεις κατι και δεν εχεις χωρο μετα το χανεις για παντα? Ειμαι στο tower of latria, και πηγα να μαζεψα κατι αντικειμενα απο κατι κελια που ηταν τοποθετημενα, οχι απο αυτα δλδ που μαζευεις οταν σκοτωνεις, και μου λεει you cant carry any more item,s you'll get overburdened. Και μετα το βελπω το αντικειμενο που το πεταει κατω. Οποτε επιστρεφω στο nexus, αδειαζω οτι αχρηστο ειχα στον stockpile thomas, και με το που επιστρεφω να συγκενρωσω τα αντικειμενα που πεταγε, δεν υπηρχαν. Λογικα μικροαντικειμενα θα ηταν, αλλα αν εχανα κατι σημαντικο τι θα γινοταν? ΠΧ αν αυτο συνεβαινε στο Clif Ring. Δεν θα το χα για το υπολοιπο παιχνιδι? ο npc είναι μετά τους λύκους Ο εμπορος λες? Ναι δοκιμασα να παω απο κατω να δω τι εχει και τον βρηκα. NPC τι σημαινει? Non-Playable Character?
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 καλά τα λες στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι οι λύκοι είναι 2 hit 4-5 hit θέλεις να πεις εκεί έχασα και γω μετα από ένα μεγάλο σερί χωρίς να πεθάνω Με royal? Οχι, 2 hit ακριβως ειναι χωρις καν βαλω ποντους σε Strength ή dexterity. Ναι αυτα φοραω. Απλως δεν το χα προσεξει αυτο το δαχτυλιδι. Εξερευνουσα και επαιρνα οτι ευρισκα αλλα δεν εκατσα να δω τι ειχα μαζεψει. Επισης βρηκα και τοξο επιτελους με βελη και bolt, αλλα προς το παρον τα κραταω. Με τους λυκους δεν καθομαι να ασχοληθω. Αν μετρησεις και τοποθετηθεις σωστα, περνας πιο ευκολα απο την γεφυρα πανω. Το θεμα ειναι οτι βρισκω και το δευτερο Boss, και με 1-2 χτυπηματα σε αδειαζει! Οπως γινεται και στο tutorial. Μαλλον δεν θα ναι του παροντος να υποθεσω, οποτε ασκοπα συνεχιζα σε αυτην την περιοχη. Μαλλον τωρα πρεπει να αρχισω να επισκεπτομαι και τις υπολοιπες. Κριμα, και δεν καταφερα να βρω και τον εμπορο ακομα, και εχω χασει κανα 10αρικο χιλιαδες ψυχες χωρις να αποκτησω τπτ. Οι υπολοιπες τοποθεσιες εχουν καποια λογικη συνεχεια (σε δυσκολια, ή σε προτεραιοτητα αντικειμενων), ή παω οπου να ναι? Καλα αυτο θα το δω και μονος μου. 2 ερωτησεις σχετικα με εξοπλισμο. -Τα δαχτυλιδια εχουν και αυτα damage? Το Clif Ring, δλδ κινδινευει να καταστραφει? -Η δευτερη τιμη στα οπλα τι υποδειλωνει? ΠΧ 55 +4, 85 -59 Και ομως ο ιπποτης βγαινει τωρα που εισαι εκει. Εγω τον εβγαλα αμεσως μετα απο το πρωτο boss. Θελει προσοχη και λιγο μελετη στον τροπο που πολεμαει. Αν το καταφερεις αυτο βγαινει πολυ ευκολα. Αν παλι σου φενεται πολυ δυσκολος βγαλε κανενα marker για να σε βοηθησει κανενας αλλος παικτης. Παντως ειναι καλη ιδεα να επισκεφθεις τις αλλες περιοχες. Για τον εξοπλισμο παντως τα δαχτυλιδια δεν εχουν durability και συνεπως δεν κινδυνεουν να σπασουν. Ακομα και να σπασει κατι μην νομιζεις οτι εξαφανιζεται καποιο αντικειμενο. Απλα ζηταει τρελο αριθμο souls για επισκευη. Η δευτερη τιμη στο οπλο (ή και τριτη) ειναι το ποσο ζημια κανει το οπλο σε καθε μορφη hit (slashing, piercing, blunt). Παραδειγμα το long sword εχει και slashing και piercing επιθεσεις. Το rapier που εχει ο royal ειναι μονο piercing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα