alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 H Apple "σκοτωνει" το Magic Mouse Ναι, οκ... το καταλαβαίνω για τα gestures να χρειάζεται το trackpad αλλά δεν γίνονται όλες οι δουλειές με αυτό.
haHa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 H Apple "σκοτωνει" το Magic Mouse Και θα δινει τα iMac και τους Mac pro υποχρεωτικα με trackpad?? Για browsing οκ ειναι, αλλα για απαιτητικη δουλεια δεν κανει, μειωνεται τραγικα η παραγωγικοτητα.
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Να κάνω μια... διαφορετική ερώτηση? Όλες αυτές οι gesture-oriented συσκευές, τι επίπτωση έχουν στην υγεία του χεριού (τενοντίτιδες κλπ.)?? Ήδη είναι γνωστό ότι πληκτρολόγια και ποντίκια ενδέχεται να προκαλέσουν θέματα μετά από κάποια χρόνια, ειδικά αν δεν τα χειρίζεσαι με σωστή στάση των χεριών. Χωρίς να έχω κάποιο magic mouse ή trackpad, θα υπέθετα πως τα gestures (multi και μη) είναι πιο "απαιτητικά" ως προς την προσπάθεια του χεριου/καρπού/δακτύλων σε σχέση με ένα συμβατικό ποντίκι. Οι χρήστες αυτών τι λέτε? Το έχετε σκεφτεί καθόλου το θέμα?
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Να κάνω μια... διαφορετική ερώτηση? Όλες αυτές οι gesture-oriented συσκευές, τι επίπτωση έχουν στην υγεία του χεριού (τενοντίτιδες κλπ.)?? Ήδη είναι γνωστό ότι πληκτρολόγια και ποντίκια ενδέχεται να προκαλέσουν θέματα μετά από κάποια χρόνια, ειδικά αν δεν τα χειρίζεσαι με σωστή στάση των χεριών. Χωρίς να έχω κάποιο magic mouse ή trackpad, θα υπέθετα πως τα gestures (multi και μη) είναι πιο "απαιτητικά" ως προς την προσπάθεια του χεριου/καρπού/δακτύλων σε σχέση με ένα συμβατικό ποντίκι. Οι χρήστες αυτών τι λέτε? Το έχετε σκεφτεί καθόλου το θέμα? ισα ισα που ειναι πιο ανετα
haHa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Να κάνω μια... διαφορετική ερώτηση? Όλες αυτές οι gesture-oriented συσκευές, τι επίπτωση έχουν στην υγεία του χεριού (τενοντίτιδες κλπ.)?? Ήδη είναι γνωστό ότι πληκτρολόγια και ποντίκια ενδέχεται να προκαλέσουν θέματα μετά από κάποια χρόνια, ειδικά αν δεν τα χειρίζεσαι με σωστή στάση των χεριών. Χωρίς να έχω κάποιο magic mouse ή trackpad, θα υπέθετα πως τα gestures (multi και μη) είναι πιο "απαιτητικά" ως προς την προσπάθεια του χεριου/καρπού/δακτύλων σε σχέση με ένα συμβατικό ποντίκι. Οι χρήστες αυτών τι λέτε? Το έχετε σκεφτεί καθόλου το θέμα? Πολυ σωστη παρατηρηση MercyFul_Fate. Καποιος που χρησιμοποιει για ωρες τον υπολογιστη του δεν ειναι καλο να χρειαζεται να κανει swipe απλα για να κανει back/forward , γιατι το swipe ειναι αρκετα πιο επιβαρυντικο για τον καρπο/δακτυλα απο το πατημα του κουμπιου back σε ενα normal mouse. Ακομα και στις εικονες φαινεται ποσο πιο δυσκολο ειναι απο το να πατας το κουμπι back ενος mouse που ουτε που φαινεται η κινηση και δεν κουραζεις σχεδον καθολου τα δακτυλα/καρπο. Οσοι χρησιμοποιουν για ωρες τον υπολογιστη θα πρεπει να φροντιζουν για αυτα, γιατι το συνδρομο καρπιαιου σωληνα παραμονευει... Αν σε αυτο το μειονεκτημα προσθεσουμε και την μειωμενη ακριβεια/ταχυτητα του magic trackpad, μπορουμε να καταλαβουμε γιατι δεν πουλαει και ο περισσοτερος κοσμος προτιμουσε το mouse.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 The Magic Mouse Is Resurrected With A New Part Number… And May Be Better Than Ever
kebinB Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 μια χαρα ειναι... συνηθεια θελει... για σοβαρή δουλεία; μάλλον κάπιο λάθος κάνεις. το είχα ενα μήνα βάλε.
haHa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 The Magic Mouse Is Resurrected With A New Part Number… And May Be Better Than Ever Παλι καλα..
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 για σοβαρή δουλεία; μάλλον κάπιο λάθος κάνεις. το είχα ενα μήνα βάλε. θελει 6μηνο
alexzzz Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 θελει 6μηνο μου μένουν 5 μήνες και 30 ημέρες ακόμα για να μου αλλάξει η άποψη (που είναι ίδια με του haHa)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.