Προς το περιεχόμενο

Apple Magic Mouse

equalizer43

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρέπει επίσης να τονίσω πως 5 μήνες μετά, με συνεχόμενη καθημερινή χρήση στο γραφείο, με θυμήθηκε το πρόβλημα στον καρπό μου! Μπορεί να έιναι και τυχαίο, αλλά οφείλω να το σημειώσω!

B)

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρέπει επίσης να τονίσω πως 5 μήνες μετά, με συνεχόμενη καθημερινή χρήση στο γραφείο, με θυμήθηκε το πρόβλημα στον καρπό μου! Μπορεί να έιναι και τυχαίο, αλλά οφείλω να το σημειώσω!

B)

λες να είναι από τις κινήσεις των δαχτύλων ή από το μέγεθος/χούφτωμα του ποντικιού;

• Super Moderators
Δημοσ.
λες να είναι από τις κινήσεις των δαχτύλων ή από το μέγεθος/χούφτωμα του ποντικιού;

Νομίζω έχει να κάνει με τη στήριξη του καρπού γενικότερα!

Δημοσ.

Παίδες το ποντικάκι είναι ωραίο gadget και καλό για μεταφορά, αφού δε χρειάζεται να κουβαλάς ούτε καλώδια, ούτε sticks. Αλλά προσωπικά ή δουλεύω με το pad του laptop μου, ή με το G9x της logitech. Γενικώς στα ποντίκια προτιμώ logitech και ίσως κάποια στιγμή πάρω και το razor. Ρε παιδιά ξέρετε αν υπάρχει σε αυτό το forum κάποιο thread παραπόνων για ποντίκια και ειδικά microsoft?

• Super Moderators
Δημοσ.
Θέλει να είναι πιο ψηλά λες δηλαδής...

Έτσι λέει η λογική μου αλλά δεν το δένω κόμπο μιας και το πρόβλημα μου παρουσιάζεται 1 φορά κάθε 2 χρόνια περίπου και μπορεί να μην ευθύνεται αποκλειστικά το mouse αλλά η κίνηση του χεριού γενικότερα που είναι απλωμένο στο γραφείο!

B)

Δημοσ.

Πείτε μου "μεγειά"...!!! :-)

Δεν άντεξα, το πήρα και εγώ....!!! Μόλις το σύνδεσα στον Mac μου...χιχιχι

---------- Προσθήκη στις 15:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:43 ----------

Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές σαν Feeling...!!! Πρέπει λίγο να το συνηθίσω όμως πρώτα για να νιώσω "οτι έχω τον έλεγχο" και να ξεψαρώσω...χιχιχ...!!! :)

Δημοσ.
:-D Υπέκυψες ε? Με γειες!!!!!! Το σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες...να μου το κάνουν δώρο! χαχα Πλησιάζει και η ονομαστική εορτή, ευκαιρία είναι.. Πες κατι να με πείσεις!
Δημοσ.
:-D Υπέκυψες ε? Με γειες!!!!!! Το σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες...να μου το κάνουν δώρο! χαχα Πλησιάζει και η ονομαστική εορτή, ευκαιρία είναι.. Πες κατι να με πείσεις!

Ναι ναι,...!!! Ήταν μια στιγμή αδυναμίας μπορώ να πω...!!! χιχιχι

Ονομασία Προϊόντος: Magic Mouse

Κατηγορία Προϊόντος: Gadget (δηλαδή δεν το χρειαζόμαστε πραγματικά, αλλά το παίρνουμε επειδή γουστάρουμε...looll).

Δεν πρόλαβα ακόμη να το τεστάρω διεξοδικά. Τώρα το ξανάπιασα στα χέρια μου από το μεσημέρι που το αγόρασα.

Πρώτες εντυπώσεις είναι οτι το κατακόρυφο Scrolling είναι φοβερό. Έχει "Game Play" όπως συνηθίζω να λέω μερικές φορές...!!!

Στο Blender δεν δουλεύει το Middle Mouse. Πρέπει να πατάω το Option(Alt) και να πατάω μεσαίο κλικ για να περιστρέφω τα αντικείμενα.

Προς το παρόν το "φοβάμαι" λίγο...!!! Πρέπει να ξεψαρώσω και να το συνηθίσω.

Έχω κάνει και μια δυο φορές κατά λάθος "Back" στον Browser μου (με gesture) ενώ είχα γράψει αρκετά σε ένα μου Post εδώ και χάθηκε όταν πάτησα "forward" για να επιστρέψω...!!! Looll

Εγώ το πήρα "έτσι για την φάση" (Gadget) και συνειδητοποιημένος ότι αν δεν με βολεύει για δουλειά, δεν θα το χρησιμοποιήσω για δουλειά...!!!

Για σερφάρισμα πάντως δείχνει να είναι super...!!!

Στο χέρι μου παραδόξως κάθεται καλά (έχω και σχετικά μεγαλόσωμες παλάμες).

Θέλει λίγο χρόνο να του δώσω για να βγάλω σωστά συμπεράσματα.

Με ανοικτό τον Mac Pro και κλείνοντας και ξανα-ανοίγοντας το Magic Mouse αργεί λίγο να επανασυνδεθεί και να αρχίσει να κινείται ο κέρσορας. Κάποιες στιγμές μου δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει καλό σήμα και χάνει λίγο στο movement. Ίσως είναι και η ιδέα μου...!!!

Πάντως είναι πολύ όμορφο και ξεχωριστό...!!! Είναι ένα Gadget που μετά από λίγο καιρό θα ξέρω κατά πόσο βολεύει ή όχι πρακτικά...!!! :-)

Σε πρώτη φάση πάντως φαίνεται καλό και νιώθω οτι πρέπει να του δώσω λίγο χρόνο να το συνηθίσω...!!! :-)

---------- Προσθήκη 03-04-2010 στις 01:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 02-04-2010 στις 23:55 ----------

Τράβηξα και ένα πολύ "προχειρέ" βιντεάκι με το unboxing του...χιχιχ :-)

(Η μουσική είναι δικιά μου...looll)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=4qCgBgeOIHw[/ame]

Δημοσ.

Το έχει κανείς σετάρει σε PC με Windows 7 ή άδικα παιδεύομαι για το scroll;

Απ΄ότι βλέπω, οι περισσότερες απαντήσεις για τα 7 αφορούν bootcamp...

Αν όντως τα έχει καταφέρει κάποιος σε PC με 7, μπορείτε να μου πείτε ποιού οδηγίες ακολουθήσατε (κυκλοφορούν αρκετές) και τί μάρκα bluetooth έχετε;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ ίσως δοκιμάσω σήμερα-αύριο να το βάλω σε ένα Packard Bell laptop αν έχει Bluetooth, με Win7. Αν έχει Bluetooth θα δείξει πως θα συμπεριφερθεί το magic mouse.

Δημοσ.

Έχω το magic mouse από τότε που ήρθε στην Ελλάδα. Στην αρχή, λόγω συνήθειας με τα ψηλά ποντίκια, είναι λίγο άβολο, γρήγορα όμως συνήθισα και έγινε πολύ βολικό. Ακόμα και games παίζω μ' αυτό άνετα. Όσοι θέλουν να σκάσουν φράγκα για ποντίκι και έχουν mac, αξίζει να το πάρουν οπωσδήποτε.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Κάπως έγινε και το mouse magic έκανε μια γρατζουνιά σην επιφάνεια αφής χωρίς βέβαια αυτή να επιρεάζει την λειτουργία του αλλά την καταλαβαίνω με το δάχτυλό μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να την απλαλύνω αν όχι εξαφανίσω? Στο iPod είχα χρησιμοποιήσει για την αφαίρεση των γρατζουνιών απο την μεταλική πίσω όψη ένα υγρό που λεγότανε Brasso και όντως έκανε πολύ καλή δουλειά. Το είχα μάλιστα χρησιμοποιήσει και για την οθόνη όπου πάλι κάτι έκανε. Να το χρησιμοποιήσω και για το Magic Mouse ή θα μου θαμπώσει χαλάσει την επιφάνεια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...