Προς το περιεχόμενο

Apple Magic Mouse

equalizer43

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

same here!! 70Ε για mouse ειναι αρκετα!! καλυτερα να παρω το Wireless πληκτρολογιο προς το παρον και υπομονη.. βεβαια μην περιμενετε να πεσει κ ποτε η τιμη του..

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δείτε λίγο και το middleclick.app! Τουλάχιστον όσοι θέλετε απλώς να προσθέσετε middle click σε pad, αλλά και στο magic mouse! Τέλεια εφαρμογή! Μου δουλεύει άψογα και με τα virtual machines (linux, windows xp). Είναι δωρεάν... βέβαια και τα donations καλά είναι!

Δημοσ.

Κανε δυο μέρες που το δουλεύω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και μου άρεσε και πολύ το back και forward. Οποίος πάντως δεν του αρέσει πουλαω το mighty mouse ;-)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν η εγγύηση για το mouse υπάρχει με το serial number ή είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς;;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εχω μια απορία βρε παιδιά.

Οι μπαταρίες πόσο σας κρατάνε;

Εμένα ένα μήνα με το ζόρι.

Αν το κλείνω από τον διακόπτη του όταν δεν το χρησιμοποιώ θα έχει διαφορά;

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχω μια απορία βρε παιδιά.

Οι μπαταρίες πόσο σας κρατάνε;

Εμένα ένα μήνα με το ζόρι.

Αν το κλείνω από τον διακόπτη του όταν δεν το χρησιμοποιώ θα έχει διαφορά;

Να το κλεινεις από τον διακόπτη. Εμένα οι μπαταρίες κρατάνε 2.5 με 3 μήνες! Μήπως βάζεις τίποτα χύμα μπαταρίες?

B)

Δημοσ.

Και εμένα οι μπαταρίες κάπου 2 μήνες και κρατάνε!

Υ.Γ.: Με χρήση περίπου 6 ώρες τη μέρα και κάποιες μέρες και 10 ώρες και χωρίς να το κλείνω απο το διακόπτη.

Δημοσ.

Οχι, οι μπαταρίες που του βάζω είναι καλές.

Βέβαια, η χρήση του ποντικιού μπορεί να αγγίζει και τις 12 ώρες την ημέρα, αφού το χρησιμοποιεί και ο αδερφός μου.

Παίζει να έχει ρόλο και η επιφάνεια που ακουμπάει το ποντίκι στην κατανάλωση;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κανένα update; Το χρησιμοποίησε κανείς σε Win 7;

Το περιμένω από μέρα σε μέρα και έχω ένα laptop στη δουλειά με ΧΡ και στο σπίτι τα 7άρια...

Για πείτε εντυπώσεις μετά από μήνες συμβίωσης...

Δημοσ.

Το περιμένω από μέρα σε μέρα και έχω ένα laptop στη δουλειά με ΧΡ και στο σπίτι τα 7άρια...

Ειναι πληρες συμβατο με win 7 γιατι σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο να το αγορασω

Δημοσ.

best mouse ever !!!! :-D

το εχω απο αρχες νοεμβρη...B)

Δημοσ.

Το πέρασα σε ένα λαπτοπ HP που έχω με ΧΡ και το USB Bluetooth με το ΒΤStack της Toshiba...

Δούλεψε άψογα, εκτός του scroll...

Έκανα update τους drivers του ΒΤ από τα Windows, και το scroll δούλεψε κανονικά, αφού όμως μου πέρασε και δεύτερο εικονίδιο του ΒΤ... δεν ξέρω γιατί, αλλά τώρα ενώ δουλεύει το scroll, σπάει πολύ η κίνηση του Magic Mouse...

Δημοσ.

Τα ίδια... Βρήκα πιο καινούργιους drivers για το bluetooth, αλλά πάλι δεν δουλεύει το scroll...

Όταν κάνω update το Wireless Radio από το internet, μου περνάει τους τελευταίους και το scroll δουλεύει, αλλά μου βγάζει άλλο ένα εικονίδιο bluetooth και το παλιό γίνεται κόκκινο. Επίσης κάθε μερικές κινήσεις μου με το magic mouse ( σε φάσμα περίπου 5 δευτερολέπτων ), το χάνω για λίγο, σπάει η κίνησή του και μετά επανέρχεται μέχρι να ξανασυμβεί πάλι...

Μήπως επειδή βλέπω συνέχεια LOST; Αν έχει κανείς το τηλέφωνο του Ben, αλλιώς θα περιμένω να συναντήσω τον μελλοντικό εαυτό μου να μου πει πώς λύνεται... Γμτ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...