Προς το περιεχόμενο

Apple Magic Mouse

equalizer43

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα οντως το δεξι κλικ δουλευει αν δεν ακουμπαει αλλο δακτυλο πανω στο ποντικι (αντιθετα με οτι εχουμε ολοι συνηθισει δηλαδη)

Αν οπως εχεις τον δεικτη πανω στο αριστερο κουμπι χρησιμοποιησεις αλλο δακτυλο για να κανεις δεξι κλικ δεν δουλευει...

Ειναι πολυ σπαστικο.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί στο iTunes δεν μου λειτουργεί το Two Finger Swiping στο cover flow παρ' ότι το έχω ενεργοποιημένο απο τις ρυθμίσεις του ποντικιού?

Δημοσ.

Το Magic Mouse, σε συνδυαμό με το BetterTouchTool, είναι ένα εκπληκτικό mouse. Αν φυσικά σε βολεύει ο σχεδιασμός του. Αυτό είναι υποκειμενικο.

Αυτή τη στιγμή με το Magic Mouse έχω σε gestures: Back, Forward, Expose, Spaces και μεσαίο κλικ με 2-finger tap.

Εξαιρετικά βολικό.

Δημοσ.
Το Magic Mouse, σε συνδυαμό με το BetterTouchTool, είναι ένα εκπληκτικό mouse. Αν φυσικά σε βολεύει ο σχεδιασμός του. Αυτό είναι υποκειμενικο.

Αυτή τη στιγμή με το Magic Mouse έχω σε gestures: Back, Forward, Expose, Spaces και μεσαίο κλικ με 2-finger tap.

Εξαιρετικά βολικό.

Όντως άπεχτο πρόγραμμα. Το magic mouse πετάει σε συνδιασμό με αυτό.

Μέχρι και copy paste μπορούμε να κάνουμε και μπορώ να πω πολύ γρήγορα.

Μερικά shortcuts από μένα:

Μόνο προσοχή με τα single finger taps γιατί εμποδίζουν το scrolling απ'ότι φαίνεται...

post-72629-129063037622_thumb.png

Δημοσ.

Μόλις το σύνδεσα, θέλει λίγο συνήθεια γιατί είναι πιο ελαφρύ από το mighty mouse και γενικότερα να δεις πως δουλεύει. Έβαλα και το better touch tool αλλά δεν βρίσκω την επιλογή για dashboard. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

ΥΓ: Το scrolling τα σπάει!!!!!!!

Δημοσ.

Μια ερώτηση για το Better Touch Tool.

Η μπαταρία του Magic Mouse τελειώνει πιο γρήγορα αν το χρησιμοποιούμε;

Χρησιμοποιώ το MM εδώ και μία μέρα και είναι είδη στο 87% παρόλο που το έκλεινα.

Δημοσ.

πολύ καλό που βγήκαν αμέσως προγράμματα τροποποίησης που στο τέλος θα μπορείς να κάνεις παπάδες με το magic mouse.

θα περιμένω ακόμα πριν την αγορά του.

το mx revolution τα έφαγε τα ψωμιά του και μακάρι να εβγαζε εναν αντικαταστάτη η Logi λίγο πιο λιτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...