daniel's_saving_grace Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Από το amazon.co.uk με ειδοποίησαν να το περιμένω καθώς εστάλη. Βέβαια, στη σελίδα το εμφανίζει unavailable για νέα παραγγελία αλλά εγώ το έχω προπαραγγείλει εδώ και εβδομάδες. Νομίζω ότι η έλλειψή του θα οφείλεται στο ότι είναι standard στο πακέτο των νέων imac και έχουν δώσει προτεραιότητα στη διαθεσιμότητα εκεί.
djmike Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 το πήρα πριν από λίγο... το design και η αίσθηση είναι εκπληκτική αλλά μου λείπουν τα πλαϊνά κουμπιά και το κεντρικό... φαντάζομαι θα γίνει update με νέα gestures (3 -4 δάχτυλα) όπως το τέλειο touchpad των mbp
haHa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το middle click θα παραμεινει η αχιλλειος πτερνα του.. Στο χερι πως σου κουμπωνει? Σε βολευει που ειναι λεπτο? Τα back/forward gestures σε βολευουν ή θα προτιμουσες πχ να ηταν οπως ειναι σε κανονικα ποντικια με απλο κλικ που απαιτει ελαχιστη κινηση των δακτυλων σε αντιθεση με τα gestures?
djmike Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το middle click θα παραμεινει η αχιλλειος πτερνα του.. Στο χερι πως σου κουμπωνει? Σε βολευει που ειναι λεπτο? Τα back/forward gestures σε βολευουν ή θα προτιμουσες πχ να ηταν οπως ειναι σε κανονικα ποντικαι με απλο κλικ που απαιτει ελαχιστη κινηση των δακτυλων σε αντιθεση με τα gestures? στο χερι μια χαρα το νιωθω τα back/forward δε τα χρησιμοποιω...(ουτε πριν)
equalizer43 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Tο πήρα κι εγώ σήμερα και μού φαίνεται πάρα πολύ καλό και πραγματικά απορώ με αυτούς που λένε ότι δεν είναι εργονομικό επειδή είναι πολύ επίπεδο και ότι οι κινήσεις είναι δύσκολες. Μάλλον έχει να κάνει με το πώς κρατάει κανείς το ποντίκι. Εγώ και τα προηγούμενα ποντίκια τα κρατούσα με τον ίδιο τρόπο οπότε δεν μου έκανε καμία διαφορά η αλλαγή. Και οι κινήσεις back/forward μου φαίνονται πολύ εύκολες. Το scrolling καταπληkτικό, μόνη έλλειψη και αρκετά σοβαρή το μεσαίο κλικ! Ελπίζω να το βγάλουν σε κάποιο software update.
djmike Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Tο πήρα κι εγώ σήμερα και μού φαίνεται πάρα πολύ καλό και πραγματικά απορώ με αυτούς που λένε ότι δεν είναι εργονομικό επειδή είναι πολύ επίπεδο και ότι οι κινήσεις είναι δύσκολες. Μάλλον έχει να κάνει με το πώς κρατάει κανείς το ποντίκι. Εγώ και τα προηγούμενα ποντίκια τα κρατούσα με τον ίδιο τρόπο οπότε δεν μου έκανε καμία διαφορά η αλλαγή. Και οι κινήσεις back/forward μου φαίνονται πολύ εύκολες. Το scrolling καταπληkτικό, μόνη έλλειψη και αρκετά σοβαρή το μεσαίο κλικ! Ελπίζω να το βγάλουν σε κάποιο software update. και το expose
domal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 το πηρα και εγω , απλα ειναι καταπληκτικο !!!!! τωρα για τα μεσαια κουμπια τι να τα κανεις στον mac ??? εχεις το expose !!!!!
haHa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 το πηρα και εγω , απλα ειναι καταπληκτικο !!!!! τωρα για τα μεσαια κουμπια τι να τα κανεις στον mac ??? εχεις το expose !!!!! Δεν εχει σχεση το expose με το middle click.... Ασε που το expose δεν ενεργοποιειται ακομα επισημα με gesture.
djmike Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν εχει σχεση το expose με το middle click.... Ασε που το expose δεν ενεργοποιειται ακομα επισημα με gesture. ενεργοποιείται ανεπίσημα?? αν ναι με ενδιαφέρει πολύ
ixthy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Εκεί που τα σπάει το ποντικάκι, είναι στο scrolling. Για δουλειά είναι το κύριο ποντίκι μου. Για games χρησιμοποιώ το logitech μου MX Revolution, αν και αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο για games. (Όλο productivity mouses αγοράζω χαχαχα!)
a40ntistos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 http://blog.boastr.net/ έχουνε κάνει κάποια πράγματα που σε κάποιους μπορεί να αρέσουνε και είπα να το προτείνω
haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ενεργοποιείται ανεπίσημα?? αν ναι με ενδιαφέρει πολύ Χανεις ομως το back/forward gestures. http://theappleblog.com/2009/11/02/how-to-enable-expose-and-spaces-for-the-magic-mouse/
mentoras99 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Χαζη ερωτηση αλλα μου περνα απο το μυαλο: ροδάκι στη μεση δεν εχει. Το σκρολαρισμα σε ιστοσελιδες και αλλα προγραμματα οπως το word κλπ, πως γινεται με το magic mouse?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Χαζη ερωτηση αλλα μου περνα απο το μυαλο: ροδάκι στη μεση δεν εχει. Το σκρολαρισμα σε ιστοσελιδες και αλλα προγραμματα οπως το word κλπ, πως γινεται με το magic mouse? Απλά το χαϊδεύεις με το δάχτυλο οπουδήποτε στην επιφάνεια (πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά) και scrollάρεις χαλαρά!
waves Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μετά από λίγες μέρες εργασίας με το magic mouse, παραθέτω την προσωπική άποψή μου. Είναι τόσο λεπτό...πανέμορφο για αξεσουάρ στο γραφείο μου. Αλλά δεν παλεύεται. Δεν έχεις την αίσθηση ποντικιού στο χέρι. Απλά είναι σα να έχει ένα πραγματάκι και να το κουνάς πέρα δώθε. Για μένα είναι δύσχρηστο και ελεεινό. Δε νιώθεις στην καμπύλη της παλάμης σου το ποντίκι...τίποτα. όσο για gestures...τί να τα κάνω, εδώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ποντίκι. fail αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.