Προς το περιεχόμενο

Apple Magic Mouse

equalizer43

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έφτασε προχθές! Απίστευτη ποιότητα κατασκευής και απίστευτη αίσθηση στο scroll σε σημείο που δεν καταδέχεσαι μετά να χρησιμοποιήσεις mouse με ροδέλα!

Μετά τη σύνδεση του mouse έβγαλε update και πέρασε όλα τα settings με videos κλπ στο System Preferences.

Πάντως φαίνεται πως σε μελλοντικά updates θα προστεθούν και άλλα gestures (ήδη ανακάλυψαν μερικά στο επόμενο update του snow)!

B)

Φίλε απο πού το πήρες, πόσο σου πήγε με μεταφορικά αν θές? Ευχαριστώ!

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μπορούμε να βγάλουμε πχ ένα συγκεκριμένο gesture και να το βάλουμε να κάνε expose?

Ακομα οχι, αλλα μελλοντικα πιστευω πως θα γινεται..

Αλλα και παλι , δεν θα ειναι τοσο βολικο οσο ενα κανονικο πλαινο κουμπι.

Δημοσ.
Οχι δε θα είναι, αν και η εμφάνιση είναι απίστευτη!

Σιγουρα!

Στο θεμα της ευχρηστιας, προσωπικα(αλλα και την πλειονοτητα των χρηστων) δεν με βολευουν τα τοσο λεπτα ποντικια που δεν μπορεις να τα αγκαλιασεις με την παλαμη.

Αν προσθεσουμε και οτι ειναι κουραστικο να κανεις gestures back/forward κλπ, φαινεται οτι το ποντικι δεν ειναι ευχρηστο. (αυτο ακουγεται και απο τους περισσοτερους πρωτους χρηστες του).

Αλλα ειναι κλασσικο apple ποντικι: form over function!

Δημοσ.

Αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα, ίσως είναι κουραστικό.

Πάντως η τιμή του, που είναι αρκετά κοντά με τα παλιά ποντίκια της Αππλε, δείχνει πόοσ ακριβά ήταν τα παλιά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Φίλε απο πού το πήρες, πόσο σου πήγε με μεταφορικά αν θές? Ευχαριστώ!

Μου το έφερε την Παρασκευή φίλη που ήρθε από UK. 55λίρες νομίζω.

Ακομα οχι, αλλα μελλοντικα πιστευω πως θα γινεται..

Αλλα και παλι , δεν θα ειναι τοσο βολικο οσο ενα κανονικο πλαινο κουμπι.

Μην το λες πριν το δούμε! Την ίδια επιφύλαξη είχα και γω για την έλλειψη ροδέλας γενικότερα, αλλά αν δεις την αίσθηση και την απόκριση του scroll θα αλλάξεις άποψη ριζικά!

Σιγουρα!

Στο θεμα της ευχρηστιας, προσωπικα(αλλα και την πλειονοτητα των χρηστων) δεν με βολευουν τα τοσο λεπτα ποντικια που δεν μπορεις να τα αγκαλιασεις με την παλαμη.

Αν προσθεσουμε και οτι ειναι κουραστικο να κανεις gestures back/forward κλπ, φαινεται οτι το ποντικι δεν ειναι ευχρηστο. (αυτο ακουγεται και απο τους περισσοτερους πρωτους χρηστες του).

Αλλα ειναι κλασσικο apple ποντικι: form over function!

Για την αίσθηση στην παλάμη συμφωνώ σε γενικές γραμμές (αν και δεν το δούλεψα ακόμη για πολλές ώρες στο γραφείο ώστε να δω αν με κουράζει ή όχι) αλλά για τα gestures διαφωνώ κάθετα!

B)

Δημοσ.
Την ίδια επιφύλαξη είχα και γω για την έλλειψη ροδέλας γενικότερα, αλλά αν δεις την αίσθηση και την απόκριση του scroll θα αλλάξεις άποψη ριζικά!

(για το scroll δεν ειχα καμμια αμφιβολια οτι θα ειναι βολικο, με το δεξι κλικ και γενικοτερα για τα gestures αντι για κλικ εχω ενα θεμα, δεν με βολευουν )

Καπως παρομοια αισθηση στο scroll εχω με το mx revolution που η ροδελα κινειται πανευκολα, αρκει να συρεις με ελαχιστη δυναμη το δακτυλο.

Μαλιστα η ροδελα συνεχιζει να κινειται και αφου σηκωσεις το δακτυλο αν τις ειχες δωσεις φορα.

Οταν τωρα παω να δουλεψω σε ποντικι με κανονικη ροδελα (που φερνουν καποια αντισταση) με κουραζουν.

Δεν υπαρχει καλυτερο ποντικι απο το mx revolution: τελεια κινηση, απιστευτο κρατημα,εξαιρετικη ροδελα, ευκολα κουμπια για κλικ, εξτρα κουμπια για back/forward/expose κλπ.

Δημοσ.
Έφτασε προχθές! Απίστευτη ποιότητα κατασκευής και απίστευτη αίσθηση στο scroll σε σημείο που δεν καταδέχεσαι μετά να χρησιμοποιήσεις mouse με ροδέλα!

Μετά τη σύνδεση του mouse έβγαλε update και πέρασε όλα τα settings με videos κλπ στο System Preferences.

Πάντως φαίνεται πως σε μελλοντικά updates θα προστεθούν και άλλα gestures (ήδη ανακάλυψαν μερικά στο επόμενο update του snow)!

B)

aaaaaaaaa μου τρέχουν τα σάλιαααααααα!!! Αν είναι να παίξουν και άλλα gestures αργότερα μου φαίνεται πως θα το φέρει ο Άγιος Βασίλης φέτος :P

• Super Moderators
Δημοσ.
(για το scroll δεν ειχα καμμια αμφιβολια οτι θα ειναι βολικο, με το δεξι κλικ και γενικοτερα για τα gestures αντι για κλικ εχω ενα θεμα, δεν με βολευουν )

Επίσης να τονίσω πως το "κλικ" προφανώς και υπάρχει μιας και όλη η επιφάνεια πατιέται σαν ένα μεγάλο κουμπί και κάνει κλικ (δεν του κάνεις δηλαδή απλά tap για να κλικάρεις). Απλά αναλόγως που έχεις το δάχτυλο, καταλαβαίνει αν είναι left ή right κλικ. Για τα άλλα gestures όμως απλά το ...χαϊδεύεις.

B)

Δημοσ.

Πάντως στο site της Rainbow το δίνουν 61 ευρώ αλλά ζητάνε 80 τελική με τα μεταφορικά...

Δεν μπορώ να περάσω να το αγοράσω από εκεί;

Δημοσ.
Πάντως στο site της Rainbow το δίνουν 61 ευρώ αλλά ζητάνε 80 τελική με τα μεταφορικά...

Δεν μπορώ να περάσω να το αγοράσω από εκεί;

Καλησπέρα! 61 ευρώ είναι χωρίς Φ.Π.Α.Τώρα όσον αφορα το να το πάρεις απο εκεί φαντάζομαι αν είναι ετοιμοπαράδοτο τότε γιατί να μην γίνεται...Πάρε καλύτερα τηλέφωνο και ρώτα! Καλή αγορα αν το πάρεις!

Δημοσ.

Η Rainbow δεν έχει "φυσικό" κατάστημα. Μόνο το on-line store. Αυτό θα αλλάξει κάποια στιγμή, τώρα που τη θέση της πήρε η νέα iSquare καθώς σκοπεύει ν' ανοίξει καμιά δεκαριά καταστήματα (τα περισσότερα μέσω franchise).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...