Προς το περιεχόμενο

Apple Magic Mouse

equalizer43

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς σας φαίνεται το καινούργιο mouse;

Δείχνει πολύ καλό το μόνο που με ενοχλεί εμένα είναι η απουσία μεσαίου κλικ (ή κανω λάθος?)

Είναι μεγάλη παράλειψη κατά τη γνώμη μου και θα μπορούσε να προστεθεί με software update. (π.χ. να κάνεις και με τα δύο δάκτυλα κλικ και να λειτουργεί σαν μεσαίο κλικ) Έχω άδικο; Browsing στο ιντερνετ πώς γίνεται χωρίς μεσαίο κλικ; Κατα τ' αλλα φαίνεται σούπερ!

Έχετε βρει από πουθενά να το αγοράσετε και αν ναι από που;

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα με βολέψει για αποκλειστικό ποντίκι. Ωστόσο το παρήγγειλα:

[ame]http://www.amazon.co.uk/Apple-MB829ZM-A-Magic-Mouse/dp/B002TUSWT0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=electronics&qid=1256507919&sr=8-4[/ame]

διότι θέλω τουλάχιστον να το δοκιμάσω. Επίσης, μιας και το macbook μοντέλο 2006 που έχω δεν έχει multi-touch, θα είναι χρήσιμο ως δεύτερο!

Δημοσ.

Δεν εχει τελικως μεσαιο κλικ ε?

Αρα θα ειναι καπως δυσχρηστο στo browsing. (που με μεσαιο κλικ ανοιγες το link σε νεο tab κλπ)

Δημοσ.
Δεν εχει τελικως μεσαιο κλικ ε?

Αρα θα ειναι καπως δυσχρηστο στo browsing. (που με μεσαιο κλικ ανοιγες το link σε νεο tab κλπ)

cmd + click

Δημοσ.
cmd + click

Καλα , αυτο εννοειται..

Αλλα το θεμα ειναι να μην καταφευγαμε στο πληκτρολογιο.. (που πχ και απο αυτο μπορουμε να κανουμε back/forward κλπ)

Προσωπικα το μεσαιο κλικ(open in a new tab κλπ) το χρησιμοποιω πιο συχνα απο το back/forward και ισως πιο συχνα και απο το δεξι κλικ..

Δημοσ.

Ενω το χω ερωτευτει αυτο το χαμστερακι ειναι σχεδον αυτονοητο οτι για δουλεια δυστηχως σε σχεδιαστικα προγραμματα δεν κανει. Το μεσαιο κλικ με το cmd πχ δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για maya η max επειδη εχει ηδη αλλες λειτουργειες....οτι θα το παρω θα το παρω, αλλα μαλλον θα κανει παρεα στο macbook και οχι στον desktop.

Δημοσ.
Χμμ παίδες είναι σίγουρο ότι δεν έχει μεσααίο κλικ;

Απ' ότι διαβάζουμε σε reviews και σε άλλα forum, δεν έχει :(

I think I' ll stick to the wireless mighty mouse... :( το μεσαίο (show desktop) και τα πλευρικά (expose) είναι σωτήρια...!

• Super Moderators
Δημοσ.

Έφτασε προχθές! Απίστευτη ποιότητα κατασκευής και απίστευτη αίσθηση στο scroll σε σημείο που δεν καταδέχεσαι μετά να χρησιμοποιήσεις mouse με ροδέλα!

Μετά τη σύνδεση του mouse έβγαλε update και πέρασε όλα τα settings με videos κλπ στο System Preferences.

Πάντως φαίνεται πως σε μελλοντικά updates θα προστεθούν και άλλα gestures (ήδη ανακάλυψαν μερικά στο επόμενο update του snow)!

B)

post-2059-129063033591_thumb.jpg

post-2059-129063033593_thumb.jpg

post-2059-129063033596_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...