equalizer43 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Πώς σας φαίνεται το καινούργιο mouse; Δείχνει πολύ καλό το μόνο που με ενοχλεί εμένα είναι η απουσία μεσαίου κλικ (ή κανω λάθος?) Είναι μεγάλη παράλειψη κατά τη γνώμη μου και θα μπορούσε να προστεθεί με software update. (π.χ. να κάνεις και με τα δύο δάκτυλα κλικ και να λειτουργεί σαν μεσαίο κλικ) Έχω άδικο; Browsing στο ιντερνετ πώς γίνεται χωρίς μεσαίο κλικ; Κατα τ' αλλα φαίνεται σούπερ! Έχετε βρει από πουθενά να το αγοράσετε και αν ναι από που;
Aleksiss Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 πάντως σε όλα τα video φαίνεται να είναι λίγο δύσκολο μέχρι να το συνηθίσεις. Μου φαίνεται πολύ μικρό...
daniel's_saving_grace Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα με βολέψει για αποκλειστικό ποντίκι. Ωστόσο το παρήγγειλα: [ame]http://www.amazon.co.uk/Apple-MB829ZM-A-Magic-Mouse/dp/B002TUSWT0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=electronics&qid=1256507919&sr=8-4[/ame] διότι θέλω τουλάχιστον να το δοκιμάσω. Επίσης, μιας και το macbook μοντέλο 2006 που έχω δεν έχει multi-touch, θα είναι χρήσιμο ως δεύτερο!
_filippos_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 κι εγώ το παρήγγειλα απο τo amazon. Το έχουν ομως καταχωρήσει στο corded mouse και οχι cordless. Σε αναμονή μέχρι να το στείλουν.
haHa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δεν εχει τελικως μεσαιο κλικ ε? Αρα θα ειναι καπως δυσχρηστο στo browsing. (που με μεσαιο κλικ ανοιγες το link σε νεο tab κλπ)
inSync Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δεν εχει τελικως μεσαιο κλικ ε?Αρα θα ειναι καπως δυσχρηστο στo browsing. (που με μεσαιο κλικ ανοιγες το link σε νεο tab κλπ) cmd + click
haHa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 cmd + click Καλα , αυτο εννοειται.. Αλλα το θεμα ειναι να μην καταφευγαμε στο πληκτρολογιο.. (που πχ και απο αυτο μπορουμε να κανουμε back/forward κλπ) Προσωπικα το μεσαιο κλικ(open in a new tab κλπ) το χρησιμοποιω πιο συχνα απο το back/forward και ισως πιο συχνα και απο το δεξι κλικ..
bognick Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Εγώ δεν ήξερα καν ότι γίνεται με μεσαίο κλικ.
atsddd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ενω το χω ερωτευτει αυτο το χαμστερακι ειναι σχεδον αυτονοητο οτι για δουλεια δυστηχως σε σχεδιαστικα προγραμματα δεν κανει. Το μεσαιο κλικ με το cmd πχ δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για maya η max επειδη εχει ηδη αλλες λειτουργειες....οτι θα το παρω θα το παρω, αλλα μαλλον θα κανει παρεα στο macbook και οχι στον desktop.
ixthy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Χμμ παίδες είναι σίγουρο ότι δεν έχει μεσααίο κλικ;
inSync Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Χμμ παίδες είναι σίγουρο ότι δεν έχει μεσααίο κλικ; Απ' ότι διαβάζουμε σε reviews και σε άλλα forum, δεν έχει I think I' ll stick to the wireless mighty mouse... το μεσαίο (show desktop) και τα πλευρικά (expose) είναι σωτήρια...!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Έφτασε προχθές! Απίστευτη ποιότητα κατασκευής και απίστευτη αίσθηση στο scroll σε σημείο που δεν καταδέχεσαι μετά να χρησιμοποιήσεις mouse με ροδέλα! Μετά τη σύνδεση του mouse έβγαλε update και πέρασε όλα τα settings με videos κλπ στο System Preferences. Πάντως φαίνεται πως σε μελλοντικά updates θα προστεθούν και άλλα gestures (ήδη ανακάλυψαν μερικά στο επόμενο update του snow)!
kpartsi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Τελικα έχει μεσσαίο κλικ ή οχι φίλε; Όχι, δεν έχει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Τελικα έχει μεσσαίο κλικ ή οχι φίλε; Όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.