bvay Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στο forum. Εχω εδώ και 18 μήνες ένα ACER 5920G και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τον τελευαταίο μήνα όπου η οθόνη μετά απο 1 με 2 ώρες χρήση (ιδίως όταν βλέπω βίντεο ή παίζω κανένα παιχνίδι) μαυρίζει και το μηχάνιμα δείχνει να μην δουλεύει. Έχετε καμία ιδέα?
panos2000gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στο forum. Εχω εδώ και 18 μήνες ένα ACER 5920G και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τον τελευαταίο μήνα όπου η οθόνη μετά απο 1 με 2 ώρες χρήση (ιδίως όταν βλέπω βίντεο ή παίζω κανένα παιχνίδι) μαυρίζει και το μηχάνιμα δείχνει να μην δουλεύει. Έχετε καμία ιδέα? Αν φοράς την προβληματική Nvidia 8600GT τότε ενδεχομένως αρχίζει να παραδίδει πνεύμα.
bvay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Αν φοράς την προβληματική Nvidia 8600GT τότε ενδεχομένως αρχίζει να παραδίδει πνεύμα. Ευχαριστώ. Γνωρίζω ότι η σειρά 8 της NVidia βγήκε προβληματική. Βέβαια η δική μου είναι 8600 Μ GS. Δεν ξέρω αν και η συγκεκριμένη έχει πρόβλημα. Κρίμα, γιατί το μηχάνημα ήταν άψογο κατα τα άλλα... Και το κάνει μόνο όταν είμαι στο internet, δεν μου το έχει κάνει όταν δουλεύω εκτός (τουλάχιστον έως σήμερα). Λες να παίζει κάποιο ρόλο αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.