zoug100 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 γεια σας.θα ηθελα αν ξερει καποιος φιλος να μου πει πως μπορω να κανω φραγη εισερχομενων κλησεων σε καρτοκινητο q telcom και πως την απενεργοποιω μετα
zoug100 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 βρηκα αυτο εδω στην σελιδα της q http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageid=101&langid=1 πηγα και δοκιμασα *35*Κωδικό φραγής# οπου κωδικος φραγης 1111 αλλα τιποτα.παλι δεχομουν κλησεις κανονικα.αν καποιος φιλος εχει q ας το δοκιμασει και να μου πει.για απενεργοποιηση φραγης #35*Κωδικό φραγής#. τι στο καλο γινεται?σε ενα καρτοκινητο wind δοκιμασα και μια χαρα εγινε η φραγη εισερχομενων κλησεων.σε αυτη την qtelecom δεν καταλαβαινω τι γινεται
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 βρηκα αυτο εδω στην σελιδα της q http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageid=101&langid=1πηγα και δοκιμασα *35*Κωδικό φραγής# οπου κωδικος φραγης 1111 αλλα τιποτα.παλι δεχομουν κλησεις κανονικα.αν καποιος φιλος εχει q ας το δοκιμασει και να μου πει.για απενεργοποιηση φραγης #35*Κωδικό φραγής#. τι στο καλο γινεται?σε ενα καρτοκινητο wind δοκιμασα και μια χαρα εγινε η φραγη εισερχομενων κλησεων.σε αυτη την qtelecom δεν καταλαβαινω τι γινεται Πάρε στο phone support της εταιρείας και ρώτα.
mariosCS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Θα πας στο κινητό σου, στις προωθήσεις κλήσεων. Σε sonyericsson είναι Μενού->ρυθμίσεις->κλήσεις-> προώθηση κλήσεων (νομίζω. στα αγγλικά είναι Settings->calls->divert calls) Εκεί επιλέγεις "Voice calls" (φωνητικές κλήσεις?), και υπάρχει επιλογή "divert always". Οπότε όποια κλήση κι αν γίνεται στον αριθμό σου, θα προωθείται. Στην ουσία αυτό δεν θέλεις;
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 ...Στην ουσία αυτό δεν θέλεις; Άλλο η προώθηση και άλλο η φραγη
mariosCS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Άλλο η προώθηση και άλλο η φραγη Γι' αυτό και λέω "στην ουσία". Να βοηθήσω προσπαθώ. και νομίζω το Πάρε στο phone support της εταιρείας και ρώτα. δεν τον κάλυψε και πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.