what about Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας. Πολλές φορές φορές χρησιμοποιώ μη ασφαλή ασύρματα δίκτυα για παράδειγμα σε καφετέρειες. Πως μπορώ να κάνω το pc μου να μην φαίνεται και απο την στιγμή που δεν υπάρχει κρυπτογράφηση στο δίκτυο τα δεδομένα που αποστέλω να μην φαίνονται? Ευχαριστώ. Υ.γ: Το ξέρω ότι υπάρχουν παρόμοια θέματα, τα διάβασα και δεν με βοήθησαν πρακτικά. Πείτε κανένα πρόγραμμα για παράδειγμα.
isay Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας. Πολλές φορές φορές χρησιμοποιώ μη ασφαλή ασύρματα δίκτυα για παράδειγμα σε καφετέρειες. Πως μπορώ να κάνω το pc μου να μην φαίνεται και απο την στιγμή που δεν υπάρχει κρυπτογράφηση στο δίκτυο τα δεδομένα που αποστέλω να μην φαίνονται? Ευχαριστώ. Υ.γ: Το ξέρω ότι υπάρχουν παρόμοια θέματα, τα διάβασα και δεν με βοήθησαν πρακτικά. Πείτε κανένα πρόγραμμα για παράδειγμα. Εσυ προσωπικά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, πέρα από το να μην μπαίνεις από όπου βρίσκεις ανοιχτό νετ. Αν το site που επισκέπτεσαι παρέχει ασφαλή σύνδεση, χρησιμοποίησε τη, αλλιώς παίρνεις τα ρίσκα σου. Αν χρησιμοποιείς pop3 είναι πανεύκολο να σου κλέψουν τον κωδικό.
nske Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=332625
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.