agoraki_23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά λύστε μου ένα πρόβλημα γιατί θα σκάσω! Μόλις έβαλα τα windows 7 και έχω δύο οθόνες του πισι μια lg και μια tv που τη συνδέω με hdmi καλώδιο στη κάρτα γραφικών. Ενώ στα vista ως τώρα με duplicate τις οθόνες μπορούσα να δω τα πάντα και στις δύο οθόνες ακόμα και σε λειτουργία παιχνιδιού οταν έβαζα το pro να παίξω. Τώρα στα 7 ενώ μου κάνει κανονικά duplicate την οθόνη και βλέπω σε περιβάλλον windows την επιφάνεια και στις δύο οθόνες όταν βάζω το pro σε λειτουργία παιχνιδιού δηλαδή χάνετε το σήμα στη tv και το βλέπω μόνο στην οθόνη του πισι. έχω σκάσει έβγαλα ξαναέβαλα καλώδια τι μπορεί να φταίει? Καμιά ιδέα κανείς? έχω ati 3870 κάρτα γραφικών
agoraki_23 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τελικά αφού το αξα είναι η ανάλυση έβαλα μια ανάλυση με 16΄προς 9 που είναι και η ανάλυση της tv τελικά δείχνει εικόνα αλλά με κομμένα τα άκρα κατά πολύ. Τι να πω η επιφάνεια εμφανίζετε κανονικότατα full screen. Το παιχνίδι όχι.Τι άλλο μπορεί να φταίει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.