mayg-61 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Καλώς σας βρήκα. Το λάπτοπ turboX 16μηνών παρουσίασε βλάβη σε ηχεία κ μικρόφ. αμέσως μετά την επισκευή παρουσίασε (σκουπίδια στην οθόνη) παρουσιάζονται μόλις ανοίξει και φορτώσει και είναι έτοιμο για χρήση. Ξανά πήγαμε στο service και ρωτήσαμε αν η νεα βλάβη μπορεί να έχει σχέση με τη επισκευή. Μας απάνηισαν 'οχι' είναι θέμα μητρικής και θέλει αλλαγή 360€. Εγώ νομίζω οτι η βλάβη μπορεί να έχει σχέση με τη επισκευή,και οτι δεν είναι μητρική αφού ο η/υ ανοίγει. Τι λέτε???
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μπορεί να έχει μπορεί να μην έχει δεν μπορεί να ξέρει κάποιος αν δεν το ανοίξει ,παντός αν είναι ακόμα στην εγγύηση έχουν υποχρέωση να στο επισκευάσουν δωρεάν.νομίζω τα turboX αρκετό καιρό τωρα έχουν 2 χρονιά εγγύηση,άρα είσαι ακόμα εντός.
spartacus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 πάτε και αγοράζετε τους κουβάδες turbo-x απο το πλαίσιο και τα innovators απο το e-shop!!
mayg-61 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μπορεί να έχει μπορεί να μην έχει δεν μπορεί να ξέρει κάποιος αν δεν το ανοίξει ,παντός αν είναι ακόμα στην εγγύηση έχουν υποχρέωση να στο επισκευάσουν δωρεάν.νομίζω τα turboX αρκετό καιρό τωρα έχουν 2 χρονιά εγγύηση,άρα είσαι ακόμα εντός. Δυστυχως αυτο εχει ενα χρονο.Νομιζω οτι απο πλαισιο ΜΑΚΡΥΑ.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:15 ---------- πάτε και αγοράζετε τους κουβάδες turbo-x απο το πλαίσιο και τα innovators απο το e-shop!! Ξερεις οι γνωσεις και τα φραγκα ειναι λιγα . Οποτε παθαινοντας μαθαινουμε δυστυχως τα φραγκα ολο λοιπουν......
Chris_85 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 2 χρονια ειναι η εγγυηση, ανεξαρτητα με τι σου λενε..
neofix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 2 χρόνια είναι η εγγύηση βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας! Αλλιώς IN.KA και καταγγελία!
spartacus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 στα κινητα π.χ καρτα γραφικων 2 χρονια και στα ακινητα 5 χρονια ας ειν' καλά η ευρωπαϊκή ένωση (εχει και μερικα καλά) γιατι αν περιμεναμε απο το ελληνικο κρατος να μας προστατέψει ''καλά κρασιά''
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 πες τους οτι ειναι υποχρεωμενοι να σου παρεχουν 2 χρονια εγγυηση συμφωνα με την ευρωπαικη νομοθεσια (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη αλλα κυκλοφορει πολυ εδω μεσα...) και οτι εαν δεν στο φτιαξουν δωρεαν θα καταφυγεις στο ΙΝ.ΚΑ.. Αν παλι δεν πτοουνται μην τους δωσεις για κανενα λογο τα φραγκα, υπαρχουν πολλα "μαγαζάκια της γειτονιας" με σοβαρους τεχνικους (οχι σαν του πλαισιου και του e-shop) με απειρες γνωσεις που μπορουν να στο φτιαξουν με 20-30% των χρηματων που οι αλλοι θελουν...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Οχι, αν δεν πτοουνται κανεις οντως την καταγγελια και μετα να δεις προθυμια να στο φτιαξουν τσαμπα...
mayg-61 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 στα κινητα π.χ καρτα γραφικων 2 χρονια και στα ακινητα 5 χρονια ας ειν' καλά η ευρωπαϊκή ένωση (εχει και μερικα καλά) γιατι αν περιμεναμε απο το ελληνικο κρατος να μας προστατέψει ''καλά κρασιά'' Τελικα υπαρχει νομος 3043 απο το 2002 που δινει 2 χρονια κλπ. Α Λ Λ Α.... δεν εχει ενσωματωθει ακομη στην ελληνικη νομοθεσια..!!!!!!!! οποτε μαγκας το πλαισιο και ο καθε ενας αφου η ενσωματωση θελει ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Nomikaria Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Τελικα υπαρχει νομος 3043 απο το 2002 που δινει 2 χρονια κλπ. Α Λ Λ Α.... δεν εχει ενσωματωθει ακομη στην ελληνικη νομοθεσια..!!!!!!!! οποτε μαγκας το πλαισιο και ο καθε ενας αφου η ενσωματωση θελει ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Και κλασσικά τα πρόστιμα από ΔΕΚ βροχή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.