AGGANIS3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Πριν μερικες μερες το μηχανημα μου αρχισε και εσβηνε μονο του (boot) και ξανανοιγε χωρις λογο. Ανα μια ωρα σχεδον το εκανε αυτο. Δεν ειναι το ρευμα γιατι εχω ups. Απο τα πολλα, ξαχνικα δεν εμπαινε στα windows. Εβγαζε μια μπλε οθονη με "κινεζικα" γραμματα. Ευτυχως ειχα κρατησει με το ghost 2002 δισκο και δεν εχασα τα αρχεια μου. Το προβλημα τωρα ειναι οτι αφου τα περασα ολα με το ghost 2002 συνεχιζει το μηχανημα να σβηνει και να ανοιγει μονο του. Οποτε θελει χωρις λογο. Τι μπορει να φταιει??? Δεν μπορω να κανω δουλεια μου. Ειναι σπαστικο. Εχω P4 1.6 256 ram ,windows xp (gr), pionner dvd, nvidia 32mb tvout . Ευχαριστω.
UserX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 mipos kollise kapoio apo ta diakoptakia tou tower (power switch i reset switch)? elegxe episeis se ti katastasi briskontai ta kalodiakia pou syndeoun ta power k reset switches sti mobo...isos ehoun ftharei kai kanoun braxykykloma me apotelesma na anabosbinei to pc... ena allo endexomeno einai na braxykyklonei i motherboard (kyklomata) akoumpntas pano sti metalliki plaka tou tower.
Gabriel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δες την θερμοκρασία του επεξεργαστή σου,δες αν γυρίζει ο ανεμιστήρας της cpu.Δες αν είναι κολλημένο κανένα Power button.
ex_tep Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 elenxe epishs me kapio antivirus gia io.Ti trofodotiko exeis?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Κοίτα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω και κοίτα και τις μνήμες σου...
BrwmogazoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Κοίτα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω και κοίτα και τις μνήμες σου... <hr /></blockquote> me prolaves...ta dimmakia einai poly ypopta me tetoiou eidous probs
Gabriel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Aπλά με τις μνήμες,δοκίμασε να τις κάνεις να δουλεύουν πιό αργά σε πρώτη φάση. Ανέβασε το CAS Latency σε 3 και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.