Προς το περιεχόμενο

Κεραυνός

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έκλασες μέντες όμως...:P

Αν έκλασα λέει...

attachment.php?attachmentid=91341&stc=1&d=1220151380

Τζέϊσον κούμπωσε αυτό πίσω απ' το arm rest και δες αν μπορείς να γράψεις ιστορία.

χαχαχα τι είναι αυτό?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα με είχε χτυπήσει κεραυνός πριν μερικά χρόνια όταν ήμουνα στο αυτοκίνητο εν κίνησει.Δεν έπαθα τίποτα φυσικά.

Αμφιβάλω .

Δημοσ.
Εμένα με είχε χτυπήσει κεραυνός πριν μερικά χρόνια όταν ήμουνα στο αυτοκίνητο εν κίνησει.Δεν έπαθα τίποτα φυσικά.

Φθηνά την γλύτωσες :confused:

Δημοσ.

Το αμάξι είναι κλωβός Faraday.Δε παθαίνεις τίποτα 16 κεραυνοί να χτυπήσουν.Το μόνο που μπορείς να πάθεις θα ήταν κώφωση από τον θόρυβο.

Δημοσ.

Λολ...Πάντα ειναι κλωβος φαραντεη η μπορει να εχει κανενα προβλημα :P...

Otan λέω για την πόρτα θελω να δηλώσω το σημείο οχι οτι θα κατσω στη πορτα λολ.

Ειναι λιγο πριν τη κορυφη και εχει παντως κεραιες τριγυρω για αυτο δεν ξερω αν τον φάω εγω τον κεραυνο η οι κεραίες..

Σκοπεύω να πάω αλλα μαλλον με τουτου γιατι αν παω με μηχανη δεν ξερω τι θα γίνει:P

Δημοσ.

και 50 πιο πέρα να σκάσει ο κεραυνός την ακούς κανονικά -μπορεί να σε σκοτώσει έχει ακτίνα δράσης μέχρι και 100 μέτρα. Εχουν σκοτωθεί κανα δυό τρις εδώ ελλάδα και σε παραλίες (χειμωνα, ξέρω περίπτωση δύο σερφάδων ) και πάνω σε μηχανή. Το αυτοκίνητο πρέπει να εχει κλειστά παράθυρα και δεν πρέπει την ώρα που θα την φας να ακουμπάς σε κάποιο μεταλικό μέρος του. Οι πιθανότητες βέβαια είναι παααρα πολύ μικρές ...είναι όμως να μην προκαλείς και την τύχη σου, ήτοι:

εδω είμαι σε ένα μπαλκόνι στον βασιλικό ζακύνθου και φωτογραφίζω ιόνιο με άγριες διαθέσεις

n532618968_2210322_2059.jpg

n532618968_2210323_2363.jpg

και εδώ στο ίδιο μπαλκόνι όταν ο κεραυνός έπεσε περι τα 500 μέτρα πιο κάτω από το σπίτι μου .....

n532618968_2210321_1769.jpg

...οχι απλά κλάνεις , είναι λες και κάποιος σου ρίχνει οχι χειρομβοβίδα , αλλά πύραυλο τομαχοκ. Εννοείται οτι μπηκα σούμπιτος μέσα στο σπίτι εντελώς κλασμένος..

:P

Δημοσ.

Θυμαμαι καποτε που ειχαν πιασει δυνατοι κεραυνοι... Νομιζα οτι ηρθαν οι Τουρκοι,δε κάνω πλακα..

Αλλα εσυ θα την ακουσες κανονικα..

Και αν δε σε πάει ο Διας.....

Δημοσ.

Έχει σκάσει κεραυνός σε λιγότερο από 50 μέτρα μπροστά μου στο πατρικό μου σε μια κολώνα δεή.

Η ακοή επανήλθε μετά από κανα 5 λεπτό αλλά με βουητό για κανα 2 μέρες.Και η όραση μετά από κανα λεπτό.

Οπότε δε φαντάζομαι ή μάλλον δε θέλω να φανταστώ πως θα είναι να σκάει ακριβώς στο σημείο που είσαι.

Δημοσ.

Lucifer :lol::lol::lol::lol:

Έχει σκάσει κεραυνός σε λιγότερο από 50 μέτρα μπροστά μου στο πατρικό μου σε μια κολώνα δεή.

Η ακοή επανήλθε μετά από κανα 5 λεπτό αλλά με βουητό για κανα 2 μέρες.Και η όραση μετά από κανα λεπτό.

Οπότε δε φαντάζομαι ή μάλλον δε θέλω να φανταστώ πως θα είναι να σκάει ακριβώς στο σημείο που είσαι.

Το ιδιο εχει συμβει και σε μενα.Γινοταν πανικος μια μερα, οποτε βγαινω ο εξυπνος στο μπαλκονι να δω την θεομηνια. Καμια 50αρια μετρα απεναντι εχει κολωνα της ΔΕΗ με εκεινη την μεγαλη παπαρια επανω(μετασχηματιστης?), οχι σκετο ξυλο δηλαδη.

Κανονικα συνηθιζεις να βλεπεις την λαμψη, να περιμενεις 2-5 δευτερολεπτα και μετα ερχετε και το μπουμπουνητο. Ε εκεινη τη μερα, ειδα κανονικοτατα την λαμψη να πεφτει στην κολωνα η οποια ανατιναχτηκε(λογω της παπαριας που λεγαμε), ο κροτος ηταν οτι πιο δυνατο και βιαιο εχω ακουσει ποτε κι εγω απο αντιδραση σωριαστηκα κατω, νομιζοντας οτι με χτυπησε και μενα. Μολις συνηλθα βεβαια , τα ποδια στην πλατη και μεσα στο σπιτι. Απο τοτε εχω τρομερη φοβια με κεραυνους, οποτε εχει καταιγιδα δεν υπαρχει περιπτωση να με κουνησεις απο το σπιτι για να βγω εξω(περπατωντας) :-D:-D

Δημοσ.

Και που να κανεις σκοπια 3 η ωρα τη νυχτα και να σκανε οι κεραυνοι για μιση ωρα σε αποστασεις 100-500 μετρων και να βλεπεις τα δεντρα στα οποια σκαγανε οι κεραυνοι, να παιρνουν μορφη φωτογραφικου φλας...

Και ημασταν και κατω απο μεταλικο υποστεγο... Οχι μεντες απλα, αλλα σταυροκοπιομασταν εγω και ο αλλος.

ΥΓ. Και να ξερεις οτι ολοι κοιμουνται στο ζεστο τους κρεβατακι, ακομα και οι συναδελφοι φανταροι...:)

Δημοσ.

Δε φοβηθηκες οταν το παθες;Σαν να εκανες hard reset μου ακουγεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...