ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εχω μια απορία παίδες... Εαν πάω στη Πεντέλη κορυφη εκει που τελειώνει ο δρομος και υπάρχει μια πορτα.. Υπάρχει κινδυνος να με χτυπησει κεραυνός;
SweeT_DreamS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Γενικά, λένε πως ο κεραυνός χτυπάει στο υψηλότερο σημείο. (αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος). Οπότε, αν εκεί είσαι το υψηλότερο σημείο...χμμ...εεε...μπορεί.
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εχω μια απορία παίδες... Εαν πάω στη Πεντέλη κορυφη εκει που τελειώνει ο δρομος και υπάρχει μια πορτα.. Υπάρχει κινδυνος να με χτυπησει κεραυνός; Έχει στην κορυφή της πεντέλης μια ξεκάρφωτη πόρτα?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ο δρόμος εχει επειδη ειναι εισοδος στρατοπεδου ,εγκαταλελιμενου πιστεύω. Απεχω απο τη κορυφη καμια 20 μετρα πιστευω απο εκεινο το σημειο και εχει και κεραίες αρκετες και αντικεραυνικα λογικα αλλα δε ξερω αν κινδυνευω εγω εκει
freedubus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Πήγαινε και μη φοβάσαι, έχει αλεξικέραυνα που προστατεύουν εγκαταστάσεις αξίας εκατομμυρίων ευρώ.
teo64x Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εχω μια απορία παίδες... Εαν πάω στη Πεντέλη κορυφη εκει που τελειώνει ο δρομος και υπάρχει μια πορτα.. Υπάρχει κινδυνος να με χτυπησει κεραυνός;
isay Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Χτύπα το κουδούνι, περίμενε να σου ανοίξουν, σκούπισε τα πόδια σου και μπες. Και μην πας με άδεια χέρια. Κουβάλα κανένα σουβλάκι.
arxaggelos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Αν ψάχνεις **μηστρώνα υπάρχουν και ασφαλέστερες λύσεις. Παρδόν για τα γαλλικά μου.
lefi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Και εσύ θα πας εκεί για μία πόρτα; κοντά σου δεν έχει τίποτα; Λοιπόν σοβαρά τώρα . Η πιθανότητα να χτυπήσει άνθρωπο κεραυνός εξαρτάται: 1)Από τον καιρό, για ευνόητους λόγους σημαντικό 2)Από την περιοχή γενικά αφού είναι γεμάτο κεραίες τραβάει τους κεραυνούς αλλά εάν είσαι πολύ κοντά (λίγα μέτρα) σε αντικεραυνικό ή μεγάλη κεραία θα σε σώσει, τώρα όσο για την πόρτα (σκέτη όπως στην φωτογραφία παραπάνω) πιστεύω ότι θα τραβήξει κεραυνό, εάν την ακουμπάς λυπάμαι γιόκ εάν δεν την ακουμπάς θα περάσει από την πόρτα και θα δεχθείς λιγότερη ενέργεια ειδικά εάν είσαι κουλουριασμένος στο έδαφος. Ααα η πόρτα είναι ξύλινη η σηδερένια; παίζει ρόλο. Όπως και να έχει όλα είναι θέμα πιθανοτήτων.
jason_rethymno Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εμένα με είχε χτυπήσει κεραυνός πριν μερικά χρόνια όταν ήμουνα στο αυτοκίνητο εν κίνησει.Δεν έπαθα τίποτα φυσικά.
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 σκέτη όπως στην φωτογραφία παραπάνω stargate you know? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:17 ---------- Εμένα με είχε χτυπήσει κεραυνός πριν μερικά χρόνια όταν ήμουνα στο αυτοκίνητο εν κίνησει.Δεν έπαθα τίποτα φυσικά. ναι γτ το αποροφησε ολο ο σκελετος του αυτοκινητου... το αυτοκινητο σου παλι σε τι κατασταση ηταν μετα;
jason_rethymno Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δεν έπαθε τίποτα.To μόνο που έκανε ήταν να ελλατώσει την τάχυτητα για λιγα μέτρα.
Höfdingadrapa Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τζέϊσον κούμπωσε αυτό πίσω απ' το arm rest και δες αν μπορείς να γράψεις ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.