Προς το περιεχόμενο

Θεατρικές Παραστάσεις 2009-2010

μαριανελλα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν εισαι αθηνα, θα σου προτείνω τον Θάνατο του εμποράκου στο Θέατρο Ζίνα. Λέει πολύ!

+1

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

συμπαθητικό, στο θέατρο του νέου κόσμου, το :

"εγώ ελπίζω να τη βολέψω".

Καλό ήταν και το caveman, περυσι που το είδα με τον γεννατά! ο κυριακιδής που το παίζει φέτος, θα είναι σίγουρα πολύ καλός!!!

Δείχνει ελπιδοφόρο (Δεν το εχω δει ακόμα), το μαμα ελλαδα 2, καθώς και το σλουθ, με κιμούλη/μαρκουλάκη...

Αναμένω την καταπληκτική ομάδα εξ ανιμο, για το νέο τους εργο!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω, τα θέατρα (σαν επιχειρήσεις) σε ποιον αιώνα ζουν? Παλεύω τόση ώρα να βρω έναν ενημερωμενο σάιτ με προγράμματα και οι πρώτες αναζητήσεις του google είναι στο 2005.

Τέλος πάντων. Θα ρωτήσω εδώ μπας και ξέρει κανείς. Τελικά το ''Τι απέδειξε ο κύριος Φάινμαν'' με τον Γιώργο Κοτανίδη θα ξαναπαιχτεί μέσα στο 2010? Υπάρχει κανείς που να το είχε δει παλιά? Θέλω πολύ να το δω και αν όντως τελικά αρχισουν πάλι παραστάσεις θα κατέβω Αθήνα να το δώ.

Εδιτ: Εχω και δωρεάν πρόσκληση για το Φούστα Μπλούζα. Ούτε και αν με πληρώναν.

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ καλο ειναι το Τριτο Στεφανι. Προετοιμασου ομως για 4ωρη παρασταση η οποια αξιζει καθε δευτερολεπτο, ειναι ομως μεγαλη. Επισης ΜΗΝ πας να δεις under no circumstances την Παλιροια του Σεπτεμβρη με τον Συσσοβιτη και την Ερημου. Μεγαλη απογοητευση. Για την ακριβεια δεν θυμαμαι να εχω δει χειροτερη παρωδια...

Δημοσ.

Εχει δει κανείς την παράσταση "Αμφιβολία" στο θέατρο μέλι,που βασίζεται στην περσινή ταινία "Doubt" με την Μέριλ Στριπ;Αξίζει;;

Δημοσ.
Γεια σας παιδια!Θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις καμια ωραια θεατρικη παρασταση????:-):-)γιατι ψαχνω αλλα δε βρισκω......

Υπάρχει ενα web ραδιόφωνο που έχει πολλές θεατρικές παραστάσεις και δίνει δωρεάν προσκλήσεις σε αρκετά έργα.Εγώ έχω πάρει πολλές φορές απο΄κεί!Τσέκαρέ το αν θες

www.mindradio.gr :-)

Δημοσ.

http://athinorama.gr/theatre/

δεν θα βρεις πιο ενημερωμενο οδηγο για παραστασεις με σχολια θεατων προγραμμα κτλ

απο προσωπικη εμπειρια...

ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ:

-ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ 2009 ( ειτε το πιστευετε ειτε οχι μετα απο 20 χρονια σχεδον ο Ιεροκλης Μιχαηλιδης με το υπολοιπο all star cast και γραφιαδες βαζει τα γυαλια σε συγγραφεις που δεν εχουνε επαφη με την πραγματικοτητα. Μπαντα ηθοποιοι σκηνοθεσια τραγουδια κειμενα ΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ.

-Μαμα Ελλαδα 2 (οτι πιο εξυπνο κ φρεσκο σε επιθεωρηση - καταπληκτικα κειμενα ερμηνεις οχι φτηνια οπως εχουμε την επιθεωρηση στο νου μας απο ψαλτηδες/μαυροματη κτλ)

-Αυτο θα το Δουμε (καθαροαιμη βρεταννικη απιστευτα καλοστημενη κωμωδια)

-Αντι Διδακτορικου (το μοναδικο στανταπ κομεντυ που αξιζει (Δημοπουλος= εγγυηση)

-Οι Ραγες Πισω μου (οτι καλυτερο εχει γραφει απο τον Ρωμα κ γενικοτερα τελευταια απο ελληνες συγγραφεις σε λαητ κειμενα. Καμια σχεση με τα χαζοχαρουμενα σηριαλ του. εξαιρετικο κειμενο+καστ.

ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ:

-ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ (απασια επιθεωση Παπαθανασιου ρεππα)

-ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ (η πιο στο ποδι κακαγραμμενη επιθεωρηση του Αθεριδη)

-Αταιριαστο Ζευγαρι (διασκευη της κλασσικης κωμωδιας με τζακ λεμον- γουωλτερ ματαου απο Ρηγα σε στυλ μετρια στιγμη απο κοκκινο δωματιο πχ φωνες, οργωμα της σκηνης, εξυπναδες σε επικαιροτητα)

-Τρομεροι Γονεις... καλη προθεση αλλα δεν πειθει . η πιο κακη σκηνοθετικη δουλεια του πετρου φιλλιπιδη. δεν επεσε δουλεια.

-Φιορο του λεβαντε... αν πρεπει να συνοδευσεις ηλικιωμενους θα το καταχαρουν . δεν προτεινεται για θεατες κατω των 40

No shakespeare please... η κυρια μαλφα δεν εφτιαξε κατι δεμενο. αχταρμας εργο. το δευτερο μουσικο μερος ειναι διασκεδαστικο βεβαια

ΠΗΓΑΙΝΕ ... ΑΝ...

Βιοπαλαιστης στην στεγη .. αν εισαι φαν Λαζοπουλου σε ρυθμους περυσινου τσαντιριου θα περασεις καλα. Για σκληροπυρηνικους του 90s Λακη θα ακουσεις τα ιδια.

Της κακομοιρας... αν σου αρεσε η ταινια με χατζηχρηστο θα παθεις πλακα με το ποσο σεβεται και επαναδημιουργει τον ρολο - δεν μιμειται. ρεσπεκτ

Caveman... ειστε ζευγαρι με χιουμορ, εγγυημενη διασκεδαση κ χιουμορ

Σεσουαρ για Δολοφονους... αν εμπιστευεσαι την γηραιοτερη παρασταση αυτην την στιγμη στην αθηνα. εγγυημενο γελιο αλλα δεν θα αφησεις κ το θεατρο πλουσιοτερος ανθρωπος

Συμπεθεροι απ τα τιρανα... αν τελευταια απογοητευεσαι απο την γραφη των παπαθανασιου ρεππα κ θες κατι διαφορετικο κ τολμηρο σε κωμωδια. καθρεφτης ελληνικης παραγματικοτητας χωρις βεβαια κατι το απογειωτικο

Δειπνο Με φιλους... αν στηριζεις τις απολυτως low budget παραστασεις. χωρις απαιτησεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...