Προς το περιεχόμενο

Uri Geller - Απάτη , πραγματικότητα , κίνδυνοι

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον γιούρι δεν κανω καν τον κόπο ουτε να ψαξω το πως. Μου αρκεί που το κάνουν πολλοί. Στο θεμα της τηλεπάθειας και τα αγγίγματα τι γνώμη έχετε εσείς; Μαλλον και αυτό καποιο τρικ θα ειναι..

Αλλά για τις λέξεις και το βιβλίο, θεωρείτε πως παίζει τίποτα με το υποσεινήδητο εκεί; Έχω δει και σε ντοκιμαντερ κατι τετοιο, όπου ενας τυπος πηρε καποιο προσωπο και εκαναν μια μικρη βολτα, και του ραταγε διαφορα πραγματα (αγαπημενο χρωμα, γευση παγωτου, αγαπημενος ηρωας) και στο τελος τον πηγε στο στουντιο και ειχε μια ζωγραφια συνδυαζοντας τις απαντησεις. Και ειπε οτι του υπέβαλε αυτος τι να απαντησει.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Για τον γιούρι δεν κανω καν τον κόπο ουτε να ψαξω το πως. Μου αρκεί που το κάνουν πολλοί. Στο θεμα της τηλεπάθειας και τα αγγίγματα τι γνώμη έχετε εσείς; Μαλλον και αυτό καποιο τρικ θα ειναι..

Αλλά για τις λέξεις και το βιβλίο, θεωρείτε πως παίζει τίποτα με το υποσεινήδητο εκεί; Έχω δει και σε ντοκιμαντερ κατι τετοιο, όπου ενας τυπος πηρε καποιο προσωπο και εκαναν μια μικρη βολτα, και του ραταγε διαφορα πραγματα (αγαπημενο χρωμα, γευση παγωτου, αγαπημενος ηρωας) και στο τελος τον πηγε στο στουντιο και ειχε μια ζωγραφια συνδυαζοντας τις απαντησεις. Και ειπε οτι του υπέβαλε αυτος τι να απαντησει.

Αυτο που λες μου θυμιζει ενα κλασικο μεηλ που κυκλοφορουσε, το οποιο σε εβαζε να κανεις καποιες μαθηματικες προσθεσεις και στο τελος σου ελεγε να σκεφτεις ενα χρωμα και ενα αντικειμενο. Ο περισσοτερος κοσμος (95% νομιζω) σκεφτοταν ενα κοκκινο σφυρι αν θυμαμαι καλα. Οποτε ειναι ισως πιθανον με βαση αυτα που λεει ο εκαστοτε μαγος να οδηγησει καποιον να σκεφτει καποια συγκεκριμενα πραγματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω θα ελεγα οτι το κανει πολυ καλα, γιατι το κανει επιτοπου στο δικο σου κουταλι...

Ασχετως που στο UTube κυκλοφορουν σχετικα "αποκαλυπτικα" βιντεο.

Ναι, και ο Καζεπης τις προαλλες εβαλε τον Τριανταφυλλοπουλο να κανει κρυφα μια ζωγραφια, και κατοπιν τη ζωγραφισε χωρις να την εχει δει.

Δημοσ.
Έχω δει και σε ντοκιμαντερ κατι τετοιο, όπου ενας τυπος πηρε καποιο προσωπο και εκαναν μια μικρη βολτα, και του ραταγε διαφορα πραγματα (αγαπημενο χρωμα, γευση παγωτου, αγαπημενος ηρωας) και στο τελος τον πηγε στο στουντιο και ειχε μια ζωγραφια συνδυαζοντας τις απαντησεις. Και ειπε οτι του υπέβαλε αυτος τι να απαντησει.

Αυτό νομίζω έγινε στο mindfreak του Chriss Angel.

Εντάξει, έστω πως ψυχολογικά κάποιος μπορεί να οδηγήσει κάποιον άλλον στο να απαντήσει ο,τι θέλει εκείνος, αλλά εσύ περιμένεις "μαγικά" κόλπα από το κανάλι που έστηνε μέχρι και το "είσαι πιο έξυπνος από ένα δεκάχρονο";

Δημοσ.

Ο τύπος που σταμάτησε την καρδιά του απλά ήταν ελεεινός.

FTW κάνε μερικά μαθήματα υποκριτικής αφού πάνω εκεί πατάει το νούμερό σου ρε μαν!

Δημοσ.
Ο τύπος που σταμάτησε την καρδιά του απλά ήταν ελεεινός.

Τελικά το ξέρουνε πολλοί το κόλπο με την καρδιά:

[ame]

[/ame]

Για γέλια εντελώς όμως :lol::lol:

Δημοσ.
ποιος εγγυαται οτι το μηχανημα ειναι αξιοπιστο?

Κόλπο είναι, σφύγγοντας κάτι κάτω από την μασχάλη δεν μπορεί να μετρηθεί ο παλμός...

Δημοσ.
Eνα εχω να πω...

Ο Γιουρι ειναι μαγκας.

Αφου καταλαβε πως στην Ελλαδα μπορει να βγαλει ανετα το ψωμι του και να γινει και πλουσιος.

Σε αλλη χωρα σιγα μη καθουταν να τον δει κανενας..

Δεν ειναι καθολου τυχαιο που ηρθε Ελλαδα.B)

+1 Δε θελει πολυ μυαλο ρε παιδες.... μεσα στις "λαμπιρη, στεφανιδου, παμε πακετο, αγροτης μονος ψαχνει, τοπ μοντελ, ριαλιτι και ολες αυτες τις @$#^^# δε χωρουσε ενας γκελερ? ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ!!! η ελλαδε διψαει για β λ α κ ε ι α γιατι αυτη πουλαει!

Αυτο που λες μου θυμιζει ενα κλασικο μεηλ που κυκλοφορουσε, το οποιο σε εβαζε να κανεις καποιες μαθηματικες προσθεσεις και στο τελος σου ελεγε να σκεφτεις ενα χρωμα και ενα αντικειμενο. Ο περισσοτερος κοσμος (95% νομιζω) σκεφτοταν ενα κοκκινο σφυρι αν θυμαμαι καλα. Οποτε ειναι ισως πιθανον με βαση αυτα που λεει ο εκαστοτε μαγος να οδηγησει καποιον να σκεφτει καποια συγκεκριμενα πραγματα.

Βεβαιως και αυτο μπορει να συμβει, αυθυποβολη...

Αυτο που εγω θελω να πω (και εχοντας διαβασει ολα τα ποστ), ειναι μια απλη σκεψη που κανω, βασισμενη στην απλη λογικη. Εστω οτι ο Γκελερ ΟΝΤΩΣ λυγιζε κουταλια, εκανε ρολογια να δουλευουν κλπ κλπ κλπ, τι θα αλλαξει στη γη? εμπρος καλε μου Ουρι, βγες και λυγισε μου τεσσερα εκαττομυρια κουταλια... και?! τι?!

Πειθουν το βλακοκοσμο να χρησιμοποιει λεει τις δυναμεις της πιστης και της ψυχης του για να λυγιζει κουταλια, να κουναει πατατες με τα ματια, και να φτιαχνει τα παλια ρολογια και αντικειμενα που ειχαν χαλασει..... αι ρε χαιβανια....

Πιστη, θεληση και δυναμη ψυχης δεν ειδα να "ΔΙΔΑΣΚΕΙ" κανεις μεσω της κωλοtv για να μπορεσει ο κοσμακης να αντιμετωπιζει τα: ανεργεια, τις φωτιες στα δαση, τον βιασμο του περιβαλλοντος, την κοινωνικη ανισοτητα, την καταπατηση της ελευθεριας, τις αρρωστειες, τους πολεμους, την αισχοκερδια, τα σκανδαλα στην πολιτικη, τα συμφεροντα.... μπορεις μιστερ Γκελερ να πεισεις μυαλα να σκεφτουν ετσι? τι τιιτιι τιτι ακουσα καλα? "οχι" ειπες? σαφως και ΟΧΙ... προτιμας (ή "προτιμουν") να κανουν το κοσμο να αφιερωνει 3 ωρες κοιτωντας ενα....κουταλι (γελαω τωρα) για να το λυγισουν, απο το να κοιταξουν για 3 ωρες ενα βιβλιο, site, τηλεοπτικο προγραμμα που να αφορα κατι ουστιαστικο, κατι που σχετιζεται αμμεσα με την ουσιαστικη γνωση και οχι το γα#$%$νο συμφερον..

Δεν ειναι απλα ενα show οπως η πανεξυπνη ζωαδα "Ελεονορα Μελετη" ανεφερε, ειναι παραδειγμα μιμισης... και το χειροτερο δεν ειναι οτι το μιμουνται παιδια... ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΙ! γιατι οι "μεγαλοι" καθησαν με τα ματια αληθορα στοκεντρο να κοιτανε το κουταλι ζαβλακωμενοι με τη συνοδεια παντα του "λυγισε, λυγισε, λυγισε", ε ρε ετσι οπως καθεται.... φαπ 3 φαπες να νιωσεις βλακα ελληνα... ξυπνα ρε!!!!!!!

Δημοσ.
+1 Δε θελει πολυ μυαλο ρε παιδες.... μεσα στις "λαμπιρη, στεφανιδου, παμε πακετο, αγροτης μονος ψαχνει, τοπ μοντελ, ριαλιτι και ολες αυτες τις @$#^^# δε χωρουσε ενας γκελερ? ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ!!! η ελλαδε διψαει για β λ α κ ε ι α γιατι αυτη πουλαει!

Η ταχυδαχτυλουργικη ειναι τεχνη, οχι βλακεια.

Δημοσ.

Πάντως είπε ότι θα βγεί ο Σαμαράς , προτου βγούνε τα γκάλοπ , όταν ακόμα φαβορί ήτανε η Ντόρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...