Προς το περιεχόμενο

Uri Geller - Απάτη , πραγματικότητα , κίνδυνοι

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δε θέλω να σχολιάσω τα posts, πρέπει να πει ο καθένας αυτό που νομίζει και παράλληλα να προδώσει το επίπεδό του...

στο φίλο που θέλει εξήγηση για τα κουτάλια (και σε όποιον μπορεί να δεχθεί μια επιστημονική απάντηση..., δυστυχώς η άγνοια θα νικήσει πάλι):

όταν λυγίζεις ένα μέταλλο ......(μπλα-μπλα-μπλα-μπλα)

και μετά τραβάτε να διαβάσετε τον ζητιάνο του Καρκαβίτσα μήπως ανοίξει λίγο και το μυαλό... φιλιά!

Φιλε μου vaio, εχω την εντυπωση οτι αναφερεσαι σε μενα,

να σου πω λοιπον οτι εγω (και οσοι αλλοι διερωτωμαστε) oυτε πιστευουμε σε μαγειες, ουτε προδιδουμε καποιο χαμηλο επιπεδο, ουτε ανοιγμα μυαλου θελουμε. Η απορια ειναι συγκεκριμενη: ΠΩΣ γινεται το συγκεκριμενο (ταχυδαχτυλουργικο προφανως) κολπο. Το κατεβατο που αντεγραψες ΔΕΝ το εξηγει. Εσυ γνωριζεις την εξηγηση? Μπορεις να το κανεις? Προφανως οχι...

Οι ταχυδαχτυλουργοι θα λυγισουν μπροστα στα ματια σου το κουταλι που ΕΣΥ θα τους δωσεις:-)

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

(μην αποθαρρύνουμε τους χρήστες από το να εξηγούν και 2 πράγματα παραπάνω στα μηνύματά τους, γιατί στο τέλος θα καταλήξουμε να κάνουμε "κουβέντα" ανταλλάσσοντας links :P)

εδωσα και βιντεο

εικονα>=1000 λεξεων ;)

Δημοσ.

To βιντεο που εδωσες δεν εξηγει πως λυγιζουν τα κουταλια οι ταχ/δοι, ειναι αχρηστο. Βιντεο τετοια υπαρχουν πολλα στο UTube αλλα ελαχιστοι μπορουν να το κανουν το κολπο.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν θέλει κάποιος να το διαβάσει ή δεν το κατανοεί τότε δεν το δέχεται ως εξήγηση :P

Δημοσ.
Συγγνώμη, πως ακριβώς το ποστ του vaio.s δεν εξηγεί το φαινόμενο;

Το να λες διαφορες αιτιολογησεις στη θεωρια και κατοπιν εορτης ειναι το μονο ευκολο.

Σαφως και ολα τα ταχ/κα κολπα εχουν την εξηγηση τους και τιποτα δεν παραβιαζει τους νομους της Φυσικης.

Οταν ομως ο ταχ/γος θα λυγισει μπροστα σου το κουταλι ΣΟΥ, αντε εσυ να βρεις την εξηγηση στα βιντεο... Χρειαζεται μια πιο πρακτικη και ρεαλιστικη εξηγηση:-)

Υπαρχει και αλλη μια κατηγορια, οι πνευματιστες, τι γνωμη εχετε γιαυτους, υπαγονται επισης στο χωρο της ταχυδαχτυλουριας ή ειναι αλλο φρουτο?

Ειχε φερει τις προαλλες εναν τετοιον ο Χαρδαβελλας και μιλουσε με πνευματα των καλεσμενων!

Δημοσ.
Το να λες διαφορες αιτιολογησεις στη θεωρια και κατοπιν εορτης ειναι το μονο ευκολο.

Σαφως και ολα τα ταχ/κα κολπα εχουν την εξηγηση τους και τιποτα δεν παραβιαζει τους νομους της Φυσικης.

Οταν ομως ο ταχ/γος θα λυγισει μπροστα σου το κουταλι ΣΟΥ, αντε εσυ να βρεις την εξηγηση στα βιντεο... Χρειαζεται μια πιο πρακτικη και ρεαλιστικη εξηγηση:-)

Βασικά το πρόβλημα σου ποιο είναι ακριβώς; Πήγες στον Uri Geller ένα δικό σου κουτάλι και το λύγισε σε λίγα δευτερόλεπτα; Γιατί δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς.

Δημοσ.

Υπαρχει και αλλη μια κατηγορια, οι πνευματιστες, τι γνωμη εχετε γιαυτους, υπαγονται επισης στο χωρο της ταχυδαχτυλουριας ή ειναι αλλο φρουτο?

Ειχε φερει τις προαλλες εναν τετοιον ο Χαρδαβελλας και μιλουσε με πνευματα των καλεσμενων!

Δες το Mentalist, για να πάρεις μια ιδέα.

Δημοσ.

Βρε εσεις τι γνωμη εχετε, ρωταω...

Βασικά το πρόβλημα σου ποιο είναι ακριβώς; Πήγες στον Uri Geller ένα δικό σου κουτάλι και το λύγισε σε λίγα δευτερόλεπτα; Γιατί δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς.

Το προβλημα μου ειναι αυτο που ολοι μας εχουμε: ΠΩΣ γινεται το κολπακι...

Εσυ αμφιβαλεις οτι θα λυγισει το δικο σου κουταλι? Ρωτα και το Γούδη :lol:

Δημοσ.
Το προβλημα μου ειναι αυτο που ολοι μας εχουμε: ΠΩΣ γινεται το κολπακι...

Εσυ αμφιβαλεις οτι θα λυγισει το δικο σου κουταλι? Ρωτα και το Γούδη :lol:

Ναι, αν τον βρω τυχαία και του πάω ένα δικό μου κουτάλι αμφιβάλλω ότι θα το λυγίσει μπροστά στα μάτια μου σε λίγα δευτερόλεπτα. Επίσης, αν το κάνει θα αμφιβάλλω αν το κουτάλι είναι όντως αυτό που του έδωσα. Κάποιος λόγος θα υπάρχει για να λέγονται ταχυδακτυλουργοί, δε νομίζεις;

Δημοσ.
Ναι, αν τον βρω τυχαία και του πάω ένα δικό μου κουτάλι αμφιβάλλω ότι θα το λυγίσει μπροστά στα μάτια μου σε λίγα δευτερόλεπτα. Επίσης, αν το κάνει θα αμφιβάλλω αν το κουτάλι είναι όντως αυτό που του έδωσα. Κάποιος λόγος θα υπάρχει για να λέγονται ταχυδακτυλουργοί, δε νομίζεις;

Ετσι ελεγε και ο Γουδης(ελπιζω να τον ξερεις) και ο Γκελερ τον εκανε ρεζιλι.

Τους λογους αυτους ειναι που διερευνουμε τωρα.

Θεωρεις οτι με καποιον τροπο αλλαζει το κουτλι σου με καποιο αλλο, δικο του? αυτο ειναι το κολπο?

Δημοσ.
Ετσι ελεγε και ο Γουδης(ελπιζω να τον ξερεις) και ο Γκελερ τον εκανε ρεζιλι.

Τους λογους αυτους ειναι που διερευνουμε τωρα.

Θεωρεις οτι με καποιον τροπο αλλαζει το κουτλι σου με καποιο αλλο, δικο του? αυτο ειναι το κολπο?

Γουδί ξέρω μόνο ένα που υπάρχει στην κουζίνα μου.

Επειδή δεν είμαι μέσα στα κόλπα μπορώ να κάνω μόνο υποθέσεις. Μία υπόθεση είναι ότι έχει έτοιμα κουτάλια και τα χρησιμοποιεί. Μία άλλη είναι -σε περίπτωση που υποτίθεται ότι του πας δικό σου- ότι το αλλάζει με ένα έτοιμο. Γενικά δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς το κόλλημα σου. Ο vaio.s έδωσε μια λογική εξήγηση, από εκεί και πέρα ποιος σου λέει ότι το κόλπο γίνεται μόνο με ένα τρόπο και μάλιστα αυτός ο τρόπος είναι τόσο "μαγικός";

Δημοσ.

Δεν εχω καποιο κολλημα, που το ειδες το κολλημα? Ερωτημα εκανα που απασχολει πολυ κοσμο, κι εσυ εδωσες μια απαντηση(υποθεση, για την ακριβεια, οπως ειπες. Μη πειστικη ομως, γιατι αλλαγες μπροστα στη καμερα και στο κοσμο λιγο δυσκολο, ειναι μεγαλο το μεγεθος).

Η εξηγηση που εδωσε ο Βαιος δεν εχει πρακτικη εφαρμογη, ειναι θεωρητικη μονο και βριθει απ τετοιες το UTube.

O Γούδης (και οχι το... γουδί που ξερεις εσυ απ τη κουζινα σου) ειναι ενας αστρονομος-μαιντανος στις εκπομπες του Χ/λα(οι πυλες του ανεξηγητου) και παιρνει μονιμως την πλευρα του ορθολογισμου στα περιεργα θεματα που παρουσιαζει η εκπομπη.

Δημοσ.
Μη πειστικη ομως, γιατι αλλαγες μπροστα στη καμερα και στο κοσμο λιγο δυσκολο, ειναι μεγαλο το μεγεθος).

Ο άλλο ος Κοπερφιλντίδης μπορστά στην κάμερα και τον κόσμο εξαφάνισε το Άγαλμα της Ελευθερίας κι εσύ μας λες ότι ο Γκελερόπουλος δεν μπορεί να αλλάξει ένα κουτάλι;

Εκτός αν πιστεύεις ότι όντως το εξαφάνισε οπότε πάσο

Δεν αποκλείεται.

Στα 17% νομίζω ξεκλειδώνεται η τελεκινεσις (23% αιώρησις και 31% εξαΰλωσις).

Στην τελευταία πίστα χάνω εγώ πάντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...