arxaggelos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Συστολή των σπειρών λόγω θερμότητας ίσως. Έχω ξανακούσει αυτήν την εξήγηση, όπως και μια άλλη ότι ζεσταίνεται το στερεοποιημένο λάδι στα γρανάζια, και τη βρίσκω απόλυτα λογική. Μάλλον αυτό συμβαίνει με τα ρολόγια στο χέρι. Το ρολόι που ήταν στο άλλο δωμάτιο όμως ποιός θα μου το εξηγήσει? Και, όχι, δεν πιστεύω ότι ο Γκελλερ είναι μάγος. Μάλλον ταχυδακτυλουργός είναι, και μάλιστα μέτριος.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή τώρα υποθέτω πως ανάμεσά μας εδώ υπάρχουν άτομα που θεωρούν ότι ο Γκέλερ λυγίζει κουτάλια με τη ...δύναμη της σκέψης??? Πάντως τον παραδέχομαι τον τύπο γιατί τα κονομάει χοντρά από τα διάφορα κορόιδα! Και δεν εννοώ τα αστεία show του αλλά τις άλλες πιο χοντρές κονόμες, από άτομα με πολλά λεφτά που τους πλευρίζει και τους τα τρώει με την υπόσχεση πως θα τους μεταδώσει την ...κοσμική του ενέργεια, θα τους προστατεύει, θα τους βρει πετρέλαιο κλπ κλπ!
user12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εγω εβαλα ενα χαλασμενο dvd και το κουταλι και δεν εγινε τιποτα.Παντως εριξα τρελο γελιο με το show.Και μενα αυτο που μου κανε εντυπωση ηταν ο τυπας με το βιβλιο παντως με τους αριθμους εμενα αλλος μου ηρθε στο μυαλο μαλλον στημενο ηταν.
alexdelpiero Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εγω απορω πως ακομα δεν εχει παρεμβει το ΕΣΡ να το στειλουν αυτο μετα τις 12...Εννια η ωρα βλεπουν κ μικρα παιδια...
FarCry Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 http://www.grand-illusions.com/acatalog/magic_teaspoon.html λυγισε και εσυ κουταλια μπορεις απορω ακομα δεν εχει μπει ο washcloud να κανει το uri geller σε uri's revenge και ανησυχω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:58 ---------- Δηλαδή τώρα υποθέτω πως ανάμεσά μας εδώ υπάρχουν άτομα που θεωρούν ότι ο Γκέλερ λυγίζει κουτάλια με τη ...δύναμη της σκέψης??? κουταλια οχι αλλα τηλεκινηση? ισως....
snik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Και εμενα μουφα μου φανηκε η εκπομπη αλλα ελιωνα στα γελια με τις εισαγωγες του καθε μαγου. Βγαινει ο 1ος τυπος και λεει οταν θελει να ηρεμησει βρισκει γαληνη με το να ανεβαινει στα κεραμιδια του σπιτιου του και μετα απο λιγο τον δειχνει πανω στην ταρατσα να κοιταει μακρια, εκεινη την ωρα λεω θα περασει κανενας περαστικος και θα του πει "κατεβα κατω ρε μ@@@α". Μετα απο αυτο βγαινει ενας τυπος και λεει οτι με χτυπησε αμαξι οταν ημουν μικρος και απο τοτε αισθανομαι διαφορετικα και με το αποκορυφομα στον τελευταιο τυπο που μιλαγαν οι φιλοι του. Ο ταδε (δεν θυμαμαι πως τον ελεγαν) ηταν περιεργο παιδι απο μικρος κατι ειχε μεσα του και δειχνει μετα τον μαγο να λεει ημουν παντα περιθοριοποιημενος και εκρυβα το ταλεντο μου αλλα τωρα το εξασκησα και θα σας το δειξω .
nickarmy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 τι κατάφερε και τηλεκίνηση ? q προσωπικά πιστεύω πως όλα αυτά είναι απάτες αν τα έκανε αλήθεια δεν θα έβγαινε σε ελληνικό show (πάντως εβαλα το κουταλάκι και ενα χαλασμένο ρολόι) (πιστεύω οτι με τη δύναμη του μυαλού μας μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον μας και τη συμπεριφορά των άλλων και μεσω της ενεργεις που εκπέπουμε τους επιρεάζουμε αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να καταργούμε την ελευθερία επιλογής όπως έκανε εχτες ο Uri )
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δειτε παντως και λιγο Derren Brown οσοι γουσταρετε τρικ, ταχυδακτυλουργους κτλ. Πολυ καλος ο συγκεκριμενος. Αν βρειτε, δειτε μια παρασταση που ειχε δωσει σε θεατρο. [ame] [/ame]
dismemberer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ειχε τυχει να παρακολουθησω το something Wicked This Way Comes του Derren Brown στο Λονδινο. Ο τυπος μας εκανε οτι ηθελε και στο τελος μας εξηγησε και το πως. Πολυ καλος.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γιατί τα κουτάλια λυγίζουν αλλά δεν σπάνε, ενώ άλλα αντικείμενα σπάνε; Έκανα το πείραμα σε μεγάφωνο από μαντέμι, και έσπασε γαμώ την τύχη μου!
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ειχε τυχει να παρακολουθησω το something Wicked This Way Comes του Derren Brown στο Λονδινο. Ο τυπος μας εκανε οτι ηθελε και στο τελος μας εξηγησε και το πως. Πολυ καλος. Το ειχα δει σε DVD και ειχα χαζεψει. Γι'αυτο τον γουσταρω. Τα περισσοτερα τα εξηγει.
gf030 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Εγω παλι προσπαθησα με τη δυναμη του μυαλου να αναστησω νεκρη κατσαριδα, πεσμενη τ' ανασκελα. Δεν τα καταφερα.
alexis333 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Απορω ρε παιδια ακομα τι συζητατε ? Δεν ειναι θεμα αξιο προς λογου Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι ειναι τοσο ευκολοπιστοι και με την πρωτη π@π@ρια αρχιζουν και τα πιστευουν ολα. Ελεος
gdriver Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ειλικρινα πιο χαζη εκπομπη μετα τις ειδησεις του σταρ δεν εχω ξαναδει. δηλαδη στις ηνωμενες πολιτειες αυτες τις μ...ες δειχνουν και ο κοσμος τις πιστευει; ποσο χαζοι ειναι εκει περα;αυτο το πραγμα υπαρχει περιπτωση καποιος συγχρονος ελληνας να το πιστεψει; κατι φωνια βγηκαν για δημοσιοτητα (ο πρωτος το επαιζε και μοντελο τρομαρα του). καλα για τους δημοσιογραφους ουτως η αλλως αυτη η εκμπομπη αποτελει το ζενιθ της ποιοτητας τους τετοιοι που ειναι. σωστα ενας φιλος ειπε παραπανω, αυτη η εκπομπη εφοσον πηρε αδεια προβολης (πως αραγε επρεπε να προβληθει μετα τις 12.00.
Dimitris1948 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 1,2,3 δούλεψε...1,2,3 ΔΟΥΛΕΨΕ!! xaaxxa:lol::lol: ακόμα γελάω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.