zazik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μην μου την πέφτετε ρε μάγκες.....δεν ξέρω...συζήτηση κάνω :X
ANHLIKOS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Θυμάμαι τότε που είχαμε μείνει εγώ κι ένας φίλος μου με το παπί σε κάτι ερημιές βραδιάτικα. Οχι μόνο σκέτο "ΔΟΥΛΕΨΕ" φωνάζαμε, αλλά "ΔΟΥΛΕΨΕ ΡΕ *@$^&@^ ΜΗ ΣΟΥ ^@^&^$^# ΠΑΡΕ ΜΠΡΟΣ ΡΕ @&%^%#@" για πολύ ώρα. Τι απαλά τη μανιβέλα, τι σκληρά, τι χαιδεύαμε το γκάζι, τι φυσάγαμε την πίπα με αυτοσυγκέντρωση και απόγνωση, δε δούλεψε δυστυχώς.Το ρολογάκι βλέπω καινούργιο όμως. Μλκιες ειναι αυτες του Ουρι!! Exω και γω μια παρόμοια εμπειρία. Ηταν ενα φίνο γκομεναάκι το οποίο ήθελα να ρίξω με την μέθοδο Γκέλερ. Ετσι άρχισα να λέω "κάτσε μου, κάτσε μου", "γδύσου, γδύσου'. Αλλα η κ@#$%λα έφυγε τρέχοντας! Δεν ξερω τι έφταιξε? Ίσως οτι την κοιτούσα επίμονα και τις τα φώναζα???
arxaggelos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τα κουτάλια τα είχατε φέρει εσείς, ήταν δικά σας δηλαδή ή σας τα έδωσαν εκεί; Μόνο και μόνο για να κάνω τον δικηγόρο του Διαβόλου: εμάς τα 2 ρολόγια δεν μας τα έδωσε άνθρωπος του Γκέλερ. Μάλιστα το ένα δεν συμμετείχε καν, ήταν σε συρτάρι άλλο δωματιο και δεν "συμμετείχε" στο πείραμα. Αντιληφθήκαμε μετά από ώρα ότι είχε κι εκείνο αρχίσει να δουλεύει. Μπορεί να είναι σατανική σύμπτωση, δεν ξέρω τίποτε παραπάνω από το γεγονός ότι ήμουν παρών.
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ρώτησα καθαρά από περιέργεια πάντως γιατί δεν έχω εμπειρία από τέτοια σεμινάρια.
Praetorianos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ο James Randi δείχνει κάποιους τρόπους με τους οποίους ο Geller θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει τα αποτελέσματα που θέλει. Αν και αρνητικά προκατειλλημένος με τον Γκέλερ, βρίσκω τις εξηγήσεις του Randi επιεικώς γελοίες. Και για το λύγισμα του κλειδιού, και για τον καθρέφτη στα χέρια και για το κουτάλι.
arxaggelos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Κι εγώ απάντησα γιατί είμαι σίγουρος ότι αν πήραν εκεί τα κουτάλια, η δουλειά ήταν τσάτσικη. Απλά δεν βγάζω άκρη αν το συγκρίνω με τα ρολόγια μου!
minarokeftes Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Το τροκτικό πάντως τον έκανε ξεφτίλα χτες τον Ούρι!!! [ame] [/ame]
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Αν και αρνητικά προκατειλλημένος με τον Γκέλερ, βρίσκω τις εξηγήσεις του Randi επιεικώς γελοίες. Και για το λύγισμα του κλειδιού, και για τον καθρέφτη στα χέρια και για το κουτάλι. Μια απ' τις ιδιότητες του Randi είναι και αυτή του ταχυδακτυλουργού οπότε φαντάζομαι ότι οι εξηγήσεις του δόθηκαν απ' αυτή τη σκοπιά. Όσον αφορά το κουτάλι και το κλειδί ενδέχεται οι εξηγήσεις να είναι όντως γελοίες. Το να μαντέψεις τι έγραψε ο άλλος χωρίς να το έχεις δει είναι κάτι που κάνουν συχνά και κάποιοι ταχυδακτυλουργοί όμως οπότε το καθρεφτάκι ίσως είναι πράγματι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται.
egalps Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 συμφωνω με το φιλο που ειπε οτι ο ant1 με αυτη την εκπομπη υποτιμα τη νουμοσυνη μας.κατ αρχην ΟΛΑ τα νουμερα εχτες προβληθηκαν με τετοιο τροπο που δεν αποδυκνειεται αν ειναι αληθινα η οχι.για παραδειγμα σχετικα με το τυπο με τα σχοινια στο τελος δε ξερουμε αν ηταν συννενοημενο η κοπελα να τοποθετησει τη ψευτικη θηλια στο συγκεκριμενο νουμερο η στο αλλο που μαντεψε τις λεξεις το πιο πιθανο ειναι να ειναι ολοι συννενοημενοι για το τι να πουν (το συγκεκριμενο νουμερο το εχει κανει και ο copperfield).Οσο για τον ιδιο τον Uri για μενα ειναι μουφατζης αφου το αποδυκνειει και το βιντεακι που παρεθεσε ο φιλος πιο πανω αλλα επισης και το οτι οταν ηρθε η δικη του σειρα εχτες ειπε:και τωρα θα κανω τα ρολογια να δουλεψουν και τα κουταλια να μετακινηθουν αλλα δε θα δουλεψει σε ολους. Τελος παντων τα λογια ειναι περιττα.Η ουσια ειναι οτι βαση λογικης ολα αυτα τα πραγματα δε γινονται ,εκτος κι αν προκειται για τρικ.
Alkis29 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ειδα και εγώ χθες την εκπομπή. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. Θεωρώ οτι όλα τα νούμερα που παρουσιάστηκαν είναι τρικς-illusions εκτός από το 2ο με την τηλεπάθεια, που αν δεν ήταν στημένοι οι δημοσιογράφοι (που πλέον τίθεται θέμα αξιοπιστίας όλης της εκπομπής) ήταν το μόνο πραγματικά ανεξήγητο. Ο τύπος από μόνος του δεν έκανε απολύτως τίποτα για να είναι τρικ. Υπάρχει τρικ που θα μπορούσε να βάλει στο μυαλό της άλλης το αεροπλάνο με τα σύνεφα ? Η που θα την έκανε να πετάγεται ταυτόχρονα με το άγγιγμα στον Καραμέρο ? Αν λοιπόν οι δημοσιογράφοι δεν ήταν στο κόλπο τότε αυτός ήταν ο μόνος πραγματικός "medalist" και ίσως δεν είναι τυχαίο που ο Geller διάλεξε αυτόν να φύγει !!! ... Για σκεφτείτε το λιγάκι..
Arcanaloth Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Καλή φάση, συζητάμε εν έτει 2009 αν ο καραγκιοζάκος ο Γκέλερ έχει όντως μαγικές ικανότητες ή όχι. Ένας αστείος τύπος που κατάφερε να κάνει λεφτά επειδή υποστηρίζει εδώ και 40 χρόνια ότι λυγίζει κουτάλια με το μυαλό του. Λυγίζει κουτάλια. Αυτό. Τουλάχιστον άλλοι εξαφανίζουν το Άγαλμα της Ελευθερίας, αυτός λυγίζει κουτάλια και λέμε αν όντως γίνεται με τρικ ή όχι, έχουμε κάνει κέρατα με την επιστήμη και την τεχνολογία αλλά το να βρούμε κάποιον τρόπο να πετύχουμε αυτό το πράγμα μάλλον είναι αδύνατον, ο άνθρωπος όντως πρέπει να χει μαγικές ικανότητες, δεν εξηγείται αλλιώς. Μου τη δίνει στα νεύρα αυτό το σίχαμα ο Γκέλερ, τουλάχιστον οι άλλοι ταχυδακτυλουργοί ΛΕΝΕ ότι είναι ταχυδακτυλουργοί και πως ό,τι κάνουν είναι τρικ, αυτός υποστηρίζει πως έχει ειδικές ικανότητες και βαριέται να προσθέσει και τίποτα παραπάνω στο πρόγραμμα του, δείτε εκπομπές από το '70, από τότε λυγίζει κουτάλια και τελικά τώρα στα γεράματα κατέληξε στο Ελλαδιστάν για να βγάλει και τη σύνταξη του. Αλλίμονο στο ανθρώπινο γένος, η βλακεία είναι ανίκητη.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τουλάχιστον άλλοι εξαφανίζουν το Άγαλμα της Ελευθερίας Ο Γκελερ ηταν. Εντιτ: Ο Κοπερφιλντ ηταν τελικα.
Zderg Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ειμαι κ γω ενας απο αυτους που θεωρουν τον Γκελερ μια απατη.. Χθες παντως για να αποδειξω, στον εαυτο μου, οτι ειναι οντως ενα ψεμα επιασα ενα χαλασμενο ρολοι χειρος του πατερα μου.. Ειλικρινα, το ρολοι δουλεψε.. Για ενα μισαωρο κοντεψα να τρελαθω, μετα σταματησε το ρολοι.. Δν μπορουσα να το πιστεψω οτι ολα αυτα ειναι αληθεια.. Πιο μετα τη νυχτα (κ ενω το ρολοι ηταν παλι σταματημενο) το εβαλα παλι στην παλαμη μου με τον ιδιο τροπο για 7-8 λεπτα.. Μετα παλι δουλεψε!!! Προφανως μαλλον ηταν απλα θεμα θερμοκρασιας, τι να πω.. Δεν εχω ιδεα πως η θερμοκρασια μπορει να το εκανε να δουλεψει (εστω κ για λιγη ωρα), αλλα δεν ηταν η ικανοτητα του Γκελερ παντως.. Εκτος αν ειμαι κ γω mendalist και δεν το ξερω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.